Νέο Πρόγραμμα! Stretching στο Γυμναστήριο Kouros στην Αίγινα

Νέο Πρόγραμμα! Stretching στο Γυμναστήριο Kouros στην Αίγινα

Εδώ και 15 μέρες έχω ξεκινήσει στο γυμναστήριο μου ένα καινούργιο πρόγραμμα γυμναστικής, το δυμαμικό stretching by purefitness. Ο σκοπός μου, μέσα από το dynamic stretching, είναι να σας κάνω να αισθανθείτε όμορφα, χωρίς πόνους αυχένα, γονάτων και μέσης. Απευθύνεται σε άτομα που έχουν πρόβλημα σε όλα τα παραπάνω αλλά και σε ανθρώπους που έχουν μυϊκά πιασίματα  και δεν είναι ευλύγιστοι. Διαρκεία 50′ και χωρίς ίχνος ιδρώτα, γυμνάζεται όλο το σώμα σας. Οι μύες σας τεντώνουν, το σώμα σας χαλαρώνει κάτω από ειδική μουσική χαλάρωσης και με τη βοήθεια αιθέριων ελαίων κάνετε ένα ταξίδι σε διάφορα μέρη. Αρκεί να το γνωρίσετε.
Τι είναι όμως το  Dynamic stretching by purefitness?
Το dynamic stretching έχει να κάνει με την δυναμική, κινητική και ενεργητική προσπάθεια για τέντωμα των μυών. Αυτή η προσπάθεια φέρνει το μυϊκό σύστημα του ασκουμένου σε τέτοια κατάσταση για να δεχτεί οποιαδήποτε αντίσταση με αποτέλεσμα την πληρέστερη εκγύμναση όλου του σώματος.
Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι παρμένη από τα προγράμματα αθλητών, που συμμετέχουν σε υψηλού επιπέδου αγωνιστικό αθλητισμό, στην πιο απλή της μορφή.
Τα οφέλη είναι σημαντικά και τα κυριότερα είναι:
1. Οι μύες είναι χαλαροί μετά το πέρας των ασκήσεων
2. Απόκτηση ευλυγισίας σε όλο το μήκος της κίνηση
3. Ευεξία και ισορροπία στο πνεύμα
Στο γυμναστηριο μας θα βρείτε το συγκεκριμένο προγραμμα κάθε Τρίτη κα Πέμπτη στις 11.00.
Προσεχώς θα δημιουργηθούνε και άλλα τμήματα λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος.
Για περισσότερες πληροφορίες στο 2297028245
Αν λοιπόν ξυπνήσετε και αισθανθείτε πιασμένοι,με πόνους στην πλάτη σας και στον αυχένα, ήρθε η ώρα να συναντηθούμε…