Πως θα Χάσω 2 εως 4 Κιλά Λίπους;

Πως θα Χάσω 2 εως 4 Κιλά Λίπους;

Ο στόχος όταν ξεκινάτε γυμναστική δεν είναι τα λιγότερα κιλά που θα δείξει η ζυγαριά αλλά η μείωση του λίπους σας! Συγκρίνετε ενα άτομο που γυμνάζεται συστηματικά και είναι 60 κιλά, με ένα άτομο που είναι 60 κιλά και δε γυμνάζεται. Εχουν αρκετή διαφορά στην εμφάνιση και αυτό γιατί ο γυμνασμένος έχει λιγότερο λίπος για αυτό φαίνεται και ποιο αδύνατος.
Για όσους θέλουν να χάσουν 2-4 περιττά κιλά σας παρουσιάζω ένα απλό πρόγραμμα με το οποίο θα έχετε αποτέλεσμα μέσα σε τέσσερις εβδομάδες. Η διαφορά θα είναι αισθητή και το μόνο σίγουρο ότι θα το ευχαριστηθείτε.
Ξεκινήστε γρήγορο περπάτημα με εναλλαγές από περπάτημα, σε γρήγορο περπάτημα. Τελικό στόχος είναι να κάνετε 6 χιλιόμετρα με σταθερό γρήγορο ρυθμό. Εδώ να πούμε ότι δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Θέλει υπομονή, κάποια φίλη σας ή φίλο σας για παρέα και μουσική στα ακουστικά σας ή βλεποντας τηλεόραση ταυτόχρονα,για να γίνει πιο ευχάριστη όλη αυτή η διαδικασία. Και εννοείτε να μην ξεχνάτε την προοδευτικότητα της έντασης.
Το γυμναστήριο μας διαθέτει διαδρόμους με ενσωματωμένες τηλεοράσεις για να περνάει ποιο ευχάριστα η ώρα. Το πλεονέκτημα του περπατήματος στους διαδρόμους είναι ότι απορροφάει το δάπεδο του διαδρόμου όλους τους κραδασμούς, με αποτέλεσμα να μην επιβαρύνεται η μέση, τα γόνατα και ο αυχένας σας.
Μια φορά την εβδομάδα θα βάζετε κλίση στον διάδρομο. Για να μιλήσουμε με αριθμούς χρειάζονται περίπου 60 λεπτά για να καλύψετε μια απόσταση 6-7 χιλιομέτρων. Όταν θα καταφέρετε να την ολοκληρώσετε με αυτόν τον τρόπο τότε θα μπορείτε να βάλετε επιβάρυνση με μέγιστη κλίση 12-15. Αυξάνεται την κλίση σταδιακά κάθε φορά, ξεκινήστε με κλίση 4 και σιγά σιγά κάθε φορά θα αυξάνετε. Θα καλύπτετε την απόσταση σε 60 λεπτά. Επίσης κάποιες μέρες δεν είναι ίδιες για αυτό προσοχή και να ακούτε το σώμα σας. Μην πιέσετε παραπάνω από ότι πρέπει.
Πίνετε 2-3 λίτρα νερό την ημέρα. Ξεκινήστε από το πρωί, με άδειο στομάχι και πιείτε 3-4 ποτήρια νερό.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν το ακουλουθήσετε αυτό το πρόγραμμα πέρα από το χάσιμο λίπους και κάτω από τις κατάλληλες συμβουλές του ειδικού γυμναστή, θα σας κάνει να νιώθετε καλύτερα και με λιγότερο ποσοστό λίπους.

Καλή επιτυχία!!!