Μερικά Pure Fitness Tips για να Αισθανόμαστε και να ζουμε Καλύτερα

Μερικά Pure Fitness Tips για να Αισθανόμαστε και να ζουμε Καλύτερα

Ειμαστε αυτό που τρώμε
Η σωστή διατροφή βελτιώνει την υγεία μας από μέσα προς τα έξω.
Πρέπει να πίνουμε  άφθονο νερό.
Αντί για καφέ να προτιμούμε πράσινο, μαύρο ή λευκό τσάι.
Ξεκινήστε από τον καθαρισμό της διατροφής σας.
Η Βιταμίνη D,απαραίτητη για τον οργανισμό μας,είναι καλύτερα να απορροφάται μέσω του δέρματος. Χρησιμοποιήστε ασφαλή αντηλιακά που δεν έχουν τοξίνες πιο επιβλαβές από την έκθεση στον ήλιο.
Χάστε βάρος με σύνεση. Αν χάσετε βάρος, ακόμα και μόλις 10 κιλά, από την κατανάλωση υψηλής διατροφικής αξίας τρόφιμα, μπορεί να μειώσει την ηλικία του προσώπου σας. Η απώλεια βάρους σε χαμηλά σε θερμίδες τρόφιμα με χαμηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά είναι πιο πιθανό να σας κάνει ποιο ζαρωμένος και αδύναμους.
Η τακτική Άσκηση οδηγεί προς την ομορφιά
Η τακτική άσκηση αυξάνει τη ροή του αίματος και απελευθερώνει τις τοξίνες, τονώνει τους μυς σας, δίνει στο δέρμα σας ένα υγιές χρώμα και εξαφανίζει τις ρυτίδεςπου παράγει το στρες. Επίσης, ενισχύει τις ενδορφίνες σας, έτσι ώστε να αισθάνεστε  καλύτερα.
Πάρτε τον ύπνο ομορφιάς!
Είναι αλήθεια: πραγματικά χρειάζονται επτά έως οκτώ ώρες ποιοτικού ύπνου κάθε βράδυ έτσι ώστε ο εγκέφαλος σας  και το σώμα σας να περάσουν από μια διαδικασία αναγέννησης.
Απαλλαγείτε από τις τοξίνες
Το κάπνισμα, η ζάχαρη και ηυπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και η καφεΐνη είναι οι κύριοι ένοχοι για την πρόωρη γήρανση. Αν θέλετε να ενισχύσει την ποιότητα της ζωής σας και να επιβραδύνεται το ρολόι, αλλάξτε τον τρόπο ζωής σας.
Χρήση υψηλής ποιότητας σε προϊόντα φροντίδας του δέρματος
Κάντετε συχνά απολέπιση, τονίστε και ενυδατώστε το δέρμα σας με υψηλής ποιότητας προϊόντα φροντίδας του δέρματος που είναι απαλλαγμένα από τις τοξίνες και να περιέχουν συστατικά που είναι καλό για τον εγκέφαλό σας, όπως το ρόδι και το λευκό τσάι.
Μια μελέτη έδειξε ότι μια ενεργή σεξουαλική ζωή (τρεις φορές την εβδομάδα) γεμάτη αγάπη,μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να φαίνονται επτά έως 12 χρόνια νεότερους.Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο στο πλαίσιο μιας αγάπης!(δεσμευμένη σχέση).Αν το σεξ συμβαίνει σε ανθυγιεινές σχέσεις, μπορεί να προκαλέσει τα αντίθετα αποτελέσματα.
Το σεξ   μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα των ορμονών, όπως τα οιστρογόνα και DHEA, οι οποίες προωθούν την ομαλότερη λειτουργία για  πιο σφιχτό δέρμα.
Το σεξ καίει περίπου 200 θερμίδες ανά συνεδρία έρωτα, κατά μέσο όρο.
Χαμόγελο & ευγνωμοσύνη
Είναι τόσο απλό: Μαθαίνουμε να αγαπάμε τη ζωή και να είμαστε ευγνώμων.Αυτό μας βοηθά να είμαστε πιο ευτυχισμένοι, που μας κάνει να χαμογελάμε περισσότερο, και μας βοηθά να ομορφαίνουμε  από μέσα προς τα έξω.