Δώσε Ποιότητα στο Χρόνο Ζωης Σου

Δώσε Ποιότητα στο Χρόνο Ζωης Σου

Αν αναρωτιέσαι πως θα εισαι στα γεράματα σου, ρίξε μια ματιά στη ζωή σου τώρα.
Αν προσέχεις τον εαυτό σου, δεν καπνίζεις, δεν πίνεις , προσέχεις τα λιπαρά στη διατροφή σου και γυμνάζεσται σωστά τότε αν το συνεχίσεις  και δε το σταματήσεις μέχρι τα βαθιά γεράματα σου δεν έχεις να φοβηθείς  τίποτα.
Θα μου πείτε τώρα μερικές περιπτώσεις που ο τάδε που πρόσεχε , έπαθε αυτό κτλ. Πρέπει ανά τακτά διαστήματα να κάνουμε εξετάσεις γιατί μπορούμε να έχουμε κάτι από τη γέννηση μας και να μην το έχουμε πάρει είδηση. Απαραίτητο ένα τρίπλεξ καρδιάς , εξετάσεις αίματος και γενικά ότι πόνο αισθανθούμε να το αναφέρουμε, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι ο πόνος είναι προειδοποιητικό στοιχείο στο ότι κάτι δεν πάει καλά.
Δίνετε σημασία στα αγαπημένα πρόσωπα και αν βλέπετε ότι κάτι δεν πάει καλά να το επισημαίνεται γιατί έτσι  μπορείτε να σώσετε μια ζωή.
Αφορμή του άρθρου μου  ήταν 2 ταυτόχρονα περιστατικά που μου συνέβησαν στο φλάινγκ, δύο ηλικιωμένων ο ένας συνοδευόμενος από το γιο του και ο άλλος ηλικιωμένος , μόνος στο φορείο χωρίς να έχει κάποιον να το συνοδεύει.
Μη περιμένουμε από κανέναν να είναι δίπλα μας και να μας φροντίζει. Πρώτα πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να του δώσουμε περισσότερη προσοχή και φροντίδα. Ολοι έχουμε τα άγχη μας και τα προβλήματα μας. Με το να μη δίνουμε σημασία στον εαυτό μας δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα, αντιθέτως αν δώσουμε , έχουμε να κερδίσουμε ποιότητα στο χρόνο ζωή μας..

Ποιότητα = Άσκηση + Διατροφή + Συχνό Τσεκ απ = Υγεία