Τα Ρούχα Pure Yoga 2014 by Fotini Bitrou Βρίσκονται σε σας με ενα Κλικ…

Τα Ρούχα Pure Yoga 2014 by Fotini Bitrou Βρίσκονται σε σας με ενα Κλικ…

Ρούχα άνετα και χαλαρά κατά προτίμηση βαμβακερά αλλα και από βισκόζη  ώστε να αναπνέει το σώμα και να αισθανόμαστε όμορφα. Αλλάζουμε τον τρόπο ζωής με αγνά προιόντα, υψηλής ποιότητας, ελκυστικών τιμών για καθημερινή χρήση και υποδεχόμαστε με χαμόγελο το Pure Yoga Lifestyle. Εμπνευσμένα από πολυετή πείρα μέσα από το χώρο της γυμναστικής και πωλήσεων αθλητικών ρούχων. Γνωρίζοντας κάθε ανάγκη της γυναίκας αλλά και του άντρα σχεδιάσαμε ρούχα για όλα τα γούστα. Δεν έχετε παρά να τα δοκιμάσετε και να μας πείτε την άποψη σας.
Ρούχα για όλες της ηλικίες, άνδρες και γυναίκες.
Η σκέψη ήρθε αρκετά χρόνια πριν, επέλεξα σχέδια που μπορούν να σας συνοδεύσουν καθημερινά σε όλες της αθλητικές σας εξορμήσεις.
Σε συνεργασία με την εταιρεία Fab μπόρεσα να πραγματοποιήσω τη συλλογή 2014  Pure Yoga by Fotini Bitrou.
Μπορείτε να τα προμηθευτείτε είτε από το eshop https://www.purefitness.gr/eshop-yoga/ είτε από το Γυμναστήριο Κούρος στην Αίγινα. Τα ρούχα τα στέλνουμε εντός και εκτός Ελλάδος.

Στο eshop θα βρείτε περιορισμένη γκάμα σχεδίων σε αντίθεση με το γυμναστήριο μας που υπάρχουν κάποια σχέδια συλλεκτικά και βγαίνουν μόνο για μια φορά.
Αν βρίσκεστε στο νησί μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω του προσωπικού μου email: fotini.bitrou@gmail.com και να κλείσετε κάποιο ραντεβού.