STAY FIT ON CHRISTMAS !

STAY FIT ON CHRISTMAS !

Aν δεν τήρησες την υπόσχεσή σου να ξεκινήσεις γυμναστική τον Σεπτέμβριο, αν ακόμα δεν έχεις φτάσει στο πολυπόθητο αποτέλεσμα, τότε δεν έχεις άλλη επιλογή από το να ακολουθήσεις το πρόγραμμα γυμναστικής μου. Μην σε πιάνει πανικός. Ναι, έμειναν μόνο δύο εβδομάδες, όμως αν είσαι συνεπής μπορείς να καταφέρεις να μπεις στο πολυπόθητο φόρεμα.

Ακολούθησε το πρόγραμμα Stay Fit On Christmas και δες τους πόντους να εξαφανίζονται από την περιφέρεια και την κοιλιά. Σας ετοίμασα ένα σετ ασκήσεων δύο εβδομάδων για να μπορέσεις να πετύχεις το στόχο σου…

“Κάψε λίπος, χάσε πόντους και αύξησε το μεταβολισμό σου” μέχρι τα Χριστούγεννα ακολουθώντας τις παρακάτω ασκήσεις. Μην ξεχνάς άλλωστε πως ένας γυμνασμένος και ενεργός μυς, θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις και με τους πειρασμούς των γιορτών.  Θα καταφέρει να μεταβολίσει και να κάψει πιο πολλές θερμίδες από τα γλυκά, τα φαγητά και τα ποτά που θα καταναλώσεις, θέλοντας και μη, μέσα στις γιορτές.

Και φυσικά, “φρόντισε να μην απέχεις εντελώς από την άσκηση όλο αυτό το διάσημα”.

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις
– Μην ξεχάσεις το ζέσταμα πριν και μετά από τις ασκήσεις
– Κάνε όλο το πρόγραμμα 4  φορές την εβδομάδα
– Οι ασκήσεις δεν έχουν συγκεκριμένες επαναλήψεις. Εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις το χρονόμετρο δίπλα σου και να χρονομετράς το χρόνο που εκτελείς κάθε άσκηση

-Διάλεξε 10 ασκήσεις απο τη παραπάνω φωτογρφία για όσα δευτερόλεπτα αντέχεις και κάνε διάλλειμα το διπλό χρόνο από το χρόνο που χρειάστηκες για την συγκεκριμένη άσκηση.(για παράδειγμα έκανες 45 δευτερόλεπτα μία άσκηση και θα ξεκουραστείς 1’30 λεπτό)
-Την πρώτη εβδομάδα θα εκτελέσεις 10 ασκήσεις μια φορά,ενώ την δεύτερη εβδομάδα δύο φορές (δηλαδή 2Χ10 ασκήσεις).
-Αν δεις ότι κουράζεσαι ήδη από τον πρώτο κύκλο δε θα επαναλάβεις δεύτερο(εξαρτάται από το επίπεδο σου,αρχάριο ή προχωρημένο).
-Πίνε πολύ νερό!!!
καλή επιτυχία και καλές γιορτές!
Φωτεινή