Πάμε Παραλία…με Γυμναστική

Πάμε Παραλία…με Γυμναστική

Πιστεύω ότι είμαστε αρκετοί που δε χάναμε επεισόδιο από την απίθανη σειρά baywatch και όλοι λίγο πολύ είχαμε φανταστεί να τρέχουμε στις ακτές της Καλιφόρνιας με καλίγραμμο κορμί είτε για να φτιάξουμε τη φυσική μας κατάσταση είτε για να διασώσουμε κάποιον.
Αν είσαι παραλία και πλήττεις, μήπως ήρθε η ώρα να δεις τι μπορεί να κάνεις για να φτιάξεις τη φυσική σου κατάσταση και διάθεση σου;
Εκμεταλλεύσου τη φύση και απόλαυσε τη θέα που θα σε χαλαρώσει από όλα τα άγχη που “κουβάλησες”, μαζί με τις αποσκευές σου.
Μπορεί να είσαι τυχερός και να υπάρχει μάθημα Yoga στην παραλία που βρίσκεσαι. Δεν έχεις παρά να κλείσεις ραντεβού και να δοκιμάσεις Yoga είτε στην ανατολή είτε στη δύση του ηλίου:


https://www.purefitness.gr/yoga-fitness-news/677/
https://www.purefitness.gr/trainers-cat/ten-minutes-fitness/
https://www.purefitness.gr/life-of-yoga-freedom-of-movement/beach-yoga/


Μπορεί να λιώσεις στη ρακέτα ή στο beach volley είτε δίπλα στη θάλασσα είτε μέσα σε αυτήν.
Αν είσαι λάτρης των θαλάσσιων σπορ μπορείς να δοκιμάσεις Paddle board ή surf yoga (yoga πάνω σε σανίδα) http://www.purefitness.gr/life-of-yoga-freedom-of-movement/surf-yoga/
Αλλά συνιστώ και το windsurfing και θαλάσσιο σκι για τους ποιο τολμηρούς.
Ο εξοπλισμός που θα χρειαστείς για να μην ταλαιπωρηθείς είναι:ένα στρώμα Yoga, μία πετσέτα θαλάσσης και ένα ειδικό ζευγάρι παπουτσιών που χρησιμοποιούν οι κολυμβητές για να μην μπαίνει η άμμος και σε δυσκολεύει.


Καλή διασκέδαση και χαλάρωση!!!!