Μια Ωραία Ανάμνηση απο το Masters Beach Volley 2013 στην Αίγινα

Μια Ωραία Ανάμνηση απο το Masters Beach Volley 2013 στην Αίγινα

Είχα την ευκαιρία στο τουρνουά του Master Beach Volley που διεξήχθη για 3η συνεχόμενη χρονιά στο νησί μου,να γνωρίσω από κοντά την Αθηνά Δηλαβέρη ,μια μεγάλη αθλήτρια με ήθος και αξιοπρέπεια.
Όλοι στο τέλος του τουρνουά θυμούνται πάντα τον νικητή του τελικού. Εγώ θα μείνω στην Αθηνά Δηλαβέρη  και σε αυτά που μου είπε ,γιατί μου θύμισε την ίδια τη ζωή μου.
Όλοι κάθε μέρα δίνουμε έναν αγώνα, χάσουμε, κερδίσουμε δεν έχει σημασία , σημασία έχει να μπορείς να διαχειρίζεσαι την ήττα σου με αξιοπρέπεια .

Λίγα λόγια από την Αθηνά Δηλαβέρη:
” Οταν παίζω καταρχήν νοιώθω πολύ ευτυχισμένη…γιατί το beach volley είναι φανταστικό άθλημα ! Στον αγώνα αισθάνομαι οτι είμαι σε μια μάχη που δεν πρέπει να χάσω …είμαι πολύ πεισματάρα και θέλω συνέχεια να βρίσκω τρόπους για να είμαι στο τέλος εγώ η νικήτρια… Όμως αυτό ξέρω οτί δεν είναι εύκολο και γι αυτό πρέπει να διαχειρίζομαι σωστά και τις ήττες.
Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το beach volley το 1998 και απο τότε “κόλλησα”.
Ενα χρόνο πρίν το ’97 είχα ξεκίνησα το Βόλεϊ όπου ο προπονήτης μου τότε Νεκτάριος Νικάκης με έσπρωξε στην άμμο…και πολύ καλά έκανε!
Για 3η χρονιά η Αίγινα φιλοξένησε ενα σταθμό απο τα πανελλήνια τουρνουά beach volley και για ακόμη μια χρονιά ηταν μια φανταστική διοργάνωση.
Οι άνθρωποι στην Αίγινα αγαπούν πολύ το συγκεκριμένο άθλημα και το απέδειξαν και φέτος με την παρουσία τους . Συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή όμορφη διοργάνωση .
Προσωπικά λατρεύω το beach volley και προτείνω σε όσους δεν το έχουν δοκιμάσει
να το κάνουν. Τα ωφέλη ειναι πολλά … το σίγουρο είναι οτι γυμνάζει όλο το σώμα ομοιόμορφα, χαρίζει ευεξία, έντονα και ανάμεικτα συναισθήματα. Το πιο σημαντικό είναι, οτι είναι ένα άθλημα για όλους, δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να παίξεις!

.
Οσοι θέλουν να επικοινωνήσουν με την Αθηνά Δηλαβέρη  μπορούν να τη βρούν στο :
* website :www.dilaveri.gr
* Funpage :www.facebook.com/AthinaDilaveri
Το purefitness σου εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο τουρνουά και πάντα να βρίσκεις τη δύναμη να διαχειρίζεσαι δύσκολες καταστάσεις…