Ταξίδι στα Κύθηρα σε ένα Μοναδικό Yoga Retreat

Ταξίδι στα Κύθηρα σε ένα Μοναδικό Yoga Retreat

Σκέψου να κάνεις yoga με θέα το βράχο της Χύτρας και ο μόνος ήχος που μπορεί να ακούγεται είναι από ένα καϊκακι που μπαίνει στο λιμανάκι, στο Καψάλι των Κυθήρων.
Αυτή είναι η Ελλάδα και τα Κύθηρα είναι ένα νησί που τα έχει όλα
Ομορφιά, εναλλαγές τοπίου, εντυπωσιακές παραλίες και ορεινή πλευρά, φαγητό, πανέμορφα χωριά και μια μοναδική Χώρα. Ο σκοπός του retreat δεν ήταν μόνο να κάνουμε τις πρακτικές μας, αλλά να πάρουμε και την ενέργεια του νησιού.

Όταν άκουγα τα Κύθηρα μου ερχόταν στο μυαλό η παροιμία Λάδι από την κορφή, κρασί από τη μέση και μέλι από τον πάτο. Το νησί μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των ταξιδιωτών. Επισκεφτήκαμε παραλίες όπως τον Αυλέμωνα, το Καλαδί, το Καψάλι, το Μελιδόνι, το Χαλκό, κάναμε μπάνιο μέσα στη σπηλιά της Χύτρας, περπατήσαμε στους Καταρράκτες της Φόνισσας, εξερευνήσαμε τα σοκάκια της Χώρας και μερικοί κάναμε scuba diving και zip line.
Σε αυτό το retrat είχαμε την ευκαιρία, ευλογία θα έλεγα εγώ, να θυμηθούμε την πληρότητα που υπάρχει ήδη μέσα μας και να γεμίσουμε τις αισθήσεις, την καρδιά και το νου με όμορφες εμπειρίες. Οραματίσου τη σιωπή, την ηρεμία της ψυχής σε ένα μέρος, που μπροστά σου απλώνεται ένα γραφικό λιμανάκι, δεξιά σου απλώνεται ένα επιβλητικό κάστρο φωτισμένο τη νύχτας. Φαντάσου να έχει πανσέληνο, πίσω σου στην πλαγιά του βουνού απλώνεται ένα άσπρο ξωκλήσι μέσα στο βουνό και αριστερά σου δάσος. Και όμως αυτός ο οραματισμός υπάρχει στα αλήθεια…και τα παραμύθια από την πραγματικότητα εμπνέονται.

 

Testimonials 

 

Ευχαριστώ πολύ Φωτεινή για τις όμορφες εικόνες που ζήσαμε στα Κύθηρα, για την ωραία εισαγωγή μου στη Yoga και τις ωραίες κουβέντες

Ν.

Για  δεύτερη συνεχομένη φορά Κύθηρα και σχεδόν σε όλα τα retreat, αυτό τα λέει όλα . Υπέρηχοι άνθρωποι, ευχαριστώ πολύ

Ε.Γ.

Ένας υπέροχος συνδυασμός τοπίου και άσκησης. Μια αρμονική ομάδα. Μια δασκάλα με γνώση και άψογή μεταδοτικότητα. Ευχαριστούμε Φωτεινή , Πέτρος

Χ.Π.

Το πρώτο μου Γιόγκα Retreat.Μου φαίνεται θα γυρίσουμε όλο το κόσμο μαζί.

Δ.Φ.

Αν και έχω συμμετάσχει σε πολλά retreat και είναι υπέροχα!!! Χάνω μαθήματα και υπόσχομαι να μην χάσω την επόμενη φορά αλλά βγαίνω ψεύτρα. Σας αγαπώ όλους και όλες τις συμμετέχοντες.

Α.Κ.

Πρώτη φορά σε yoga retreat. Υπέροχα σε ένα πολύ όμορφο νησί! Ανυπομονώ για τα επόμενα

E.K.

Υπέροχο Retreat ! Πρώτη φορά στα Κύθηρα αλλά τρίτη φορά μαζί σας και προσμένω σε πολλές επόμενες

K.K.

Το πρώτο μου γιόγκα retreat κι εμένα! Με ενθουσίασε όλο το concept – χαλάρωση -απόλαυση – ωραία παρέα. Θα έρθω και στα επόμενα!

Ε.Σ.

Συγκλονιστική εμπειρία με την αγαπημένη yoga της Φωτεινής ανάμεσα σε θάλασσα, ουρανό, κάστρο και ορεινή ομορφιά. Ανυπομονώ να το ξανακάνουμε.

Β.Φ.

Είμαι πολύ κουρασμένη που ήρθα στο Retreat. Ήταν η πρώτα μου φορά και σίγουρα θα το ξανακάνω.. Μου άρεσε που ήμασταν γυναίκες με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα μας. Για μένα ήταν ταξίδι στο νησί της Αφροδίτης, ένιωσα την αισθητικότητα στα τοπία, τα βράχια, τα χρώματα, το νερό, τα κτίρια, την αρμονία ανάμεσα σε όλα αυτά, ήταν ένα ταξίδι στην επικοινωνία με ανθρώπους με ιδία και διαφορετικά ενδιαφέροντα, αλλά και ένα ταξίδι στην ανακάλυψη του σώματος, της ψυχής, της συνείδησης και τα σύνθεσης όλων μαζί υπό την μοναδική καθοδήγηση της Φωτεινής. Όνομα και πράγμα, δυναμική γλυκιά, αστεία, γήινη, με πολλά επίπεδα και προσαρμοστικότητα στις ξεχωριστές ανάγκες τόσο διαφορετικών ανθρώπων. Ευχαριστούμε

Ε.Σ.

Ήρθα σε αυτό το retreat με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία. Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που σας γνώρισα γιατί σπανίζουν οι άνθρωποι αυτό που αγαπάνε με τόσο κέφι. Σας ευχαριστώ πολύ, θα τα πούμε σύντομα.

Ι.Π.

Ευχαριστώ για την απολαυστική απόδραση στα Κύθηρα μέσα στο κλίμα ηρεμίας του yoga retreat, το οποίο με φροντίδα και ποιότητα οργανώσατε!!!!

Π.Λ.

Αγαπητή Φωτεινή,

Σε ευχαριστούμε για τις φορές που μας ταξίδεψες στην ψυχή μας. Συνέχισε να δίνεις το φως σου.

Κ.Λ.

Φωτεινή, Κρατάω από αυτές τις λίγες μέρες στα Κύθηρα, όλες τις στιγμές από τα μαθήματα που με έκανες όντως να χαμογελάσω κατά την πρακτική. Επίσης τα διαφορετικά είδη yoga που σε άλλη περίσταση μπορεί να μην σκεφτόμουν να δοκιμάσω. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα μέσω της πρακτικές μας και ελπίζω να τα ξαναπούμε σε κάποιο retreat.  Ευχαριστώ πολύ

Σ.Χ.

Υ.Γ. Τις φωτογραφίες θα τις κοιτάω τον χειμώνα για να θυμάμαι το καλοκαίρι και εκείνα τα πρωινά που δεν έχω και τόσο όρεξη για πρακτική, για motivation.

Φωτεινή, σε ευχαριστώ πολύ για τα μαθήματα κα την εμπειρία. Σίγουρα γυρίζω πιο ήρεμη και με λιγότερο άγχος στην Αθήνα. Θα βάλω σε εφαρμογή ότι μας έμαθες αυτές τις μέρες. Σε ευχαριστώ και πάλι. Με αγάπη,

Α.Ν.

Όλα καλά οργανωμένα. Πέτρος και Φωτεινή super, έμπειροι.See You next time

Γ.Μ.

Υπέροχο ταξίδι στα Κύθηρα με δύο χαρισματικούς συνταξιδιώτες, την Φωτεινή και τον Πέτρο. Φοβερή εμπειρία η γιόγκα και το μέρος. Ένα ταξίδι που θα μου μείνει αξέχαστο και θα ήθελα να ξανακάνω. Φωτεινή και Πέτρο, Σας ευχαριστώ πολύ για την μοναδική εμπειρία

Ε.Π.

Location Porto Delfino

Sponsor

 

Δείτε ΕΔΩ τα yoga retreat για το 2020

Yoga retreat Greece