Εκπαιδεύοντας τη 10 Μηνών Κόρη μου στην Κολύμβηση

Εκπαιδεύοντας τη 10 Μηνών Κόρη μου στην Κολύμβηση

Σήμερα ξεκίνησα την εκπαίδευση της κόρης μου στην κολύμβηση.19 χρόνια εκπαιδεύω παιδιά από 3 ετών και πάνω.Έχω εκπαιδεύσει πάνω από 1000 παιδιά.
Η γνωριμία μου με τη Βάσω Μαυρέλου με βοήθησε να δω πόσο σημαντικό είναι να φέρνουμε σε επαφή το βρέφος με το νερό με την παρουσία του γονιού κατά τη διάρκεια του μαθήματος.Όσο πιο νωρίς ηλικιακά φέρουμε τα παιδί σε επαφή με το νερό με τη σωστή καθοδόγηση ,βλέπουμε ως γονείς πράγματα που δεν τα πιστεύουμε!
Αποφάσισα να μοιράζομαι με εσάς κάθε μάθημα με την κόρη μου.Είναι μια εμπειρία μεγάλη γιατί πέρα από το χτυποκάρδι του μαθήματος εκμάθησης είναι και το χτυποκάρδι το ότι είναι το μωρό μου.Είναι ένα μάθημα για δύο ,για μένα αλλά και για την κόρη μου.Έτσι πρέπει να είναι τα μαθήματα για βρέφη.Ένα μάθημα για το μωρό και ταυτόχρονα για το γονιό.
1ο Μάθημα 09/06/2015
Ηλικία :10 μηνών και 15 ημερών
Τόπος διεξαγωγής :πισίνα με θερμοκρασία νερού 24.6° C
Διάρκεια μαθήματος :20 λεπτά
Φορέσαμε το ολόσωμο μαγιό μας ,το οποίο είναι ειδικό γιατί περιέχει τουβλάκια από υλικό αφρολέξ που βοηθάνε στο να κρατάει στην επιφάνεια το μωρό και με τη βοήθεια αγαπημένων παιχνιδιών επίπλευσης νερού ξεκινήσαμε!
Της Δήμητρας ανέκαθεν της άρεσε το νερό.Από ημερών που ήταν την έβαζα κάτω απο τη βρύση και με προσοχή βέβαια της έκανα μπάνιο στο σπίτι.Μόλις πήγε 3 μηνών την βάλαμε σε ένα μπανάκι μεγάλο και ξεκίνησαμε με τα παιχνίδια επίπλευσης.
Στη βάπτιση της δεν ήθελε να βγει από την κολυμπήθρα. Σήμερα μπαίνοντας στην πισίνα της άρεσε τόσο πολύ που πάλι  δεν ήθελε να βγει.
Μέχρι και εισόδους από το τοίχωμα της πισίνας κάναμε χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Της έβρεξα το κεφαλάκι ,βούτηξε μύτη και στόμα ,ήπιε λίγο νερό αλλά όλα καλά.
Έχοντας τη σωστή λαβή την κρατούσα,άρχισε να κτυπάει πόδια.Χτύπαγε,σταμάταγε ,ξαναχτύπαγε τα  ποδαράκια της…
Επειδή ήταν το πρώτο της μάθημα την άφησα 20 λεπτά.Βγήκαμε,κάναμε ντους και αμέσως ακολούθησε το γεύμα της.Ένα έχω να σας πω το απόγευμα κοιμόταν 2,5 ώρες και το βράδυ έπεσε από τις 8.30!Ένα από τα καλά του Babyswim!
Ξεκινάμε από 22/06 μαθήματα για παιδιά από μηνών έως 16 ετών.
Για περισσοτερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6932431281
Το δεύτερο μάθημα της Δήμητρας θα γίνει στη θάλασσα!Σύντομα θα έχετε νέα μου!