2ο Μάθημα: Εκπαιδεύοντας τη 10 μηνών κόρη μου στην κολύμβηση

2ο Μάθημα: Εκπαιδεύοντας τη 10 μηνών κόρη μου στην κολύμβηση

11/06/2015

Ηλικία :10 μηνών και 17 ημερών
Τόπος διεξαγωγής :πισίνα με θαλασσινό νερό και θερμοκρασία νερού 25ο C
Διάρκεια μαθήματος :30 λεπτά
Στο σημερινό μάθημα αφαιρέσαμε 3 τουβλάκια και αφήσαμε 4.
Προσθέσαμε 2 καινούργια “εργαλεία” εκμάθησης, το πρώτο είναι το δίκτυ το οποίο τοποθετούμε το μωρό και το δεύτερο ένα αλογάκι από υλικό αφρολέξ, το οποίο χρησιμεύει για την μυική ενδυνάμωση των ποδιών του μωρού και την μυική ενδυνάμωση των χεριών μας!!!!
Πρέπει να τονίσω ότι όλα αυτά που μοιράζομαι με σας δεν πρέπει να τα εκτελείται στο παιδί σας χωρίς την παρουσία ειδικού εκπαιδευτή. Μόνο άμα έχετε παρακολουθήσει ειδικά μαθήματα εκμάθησης Babyswim.
Πρέπει να γνωρίζετε τις πρώτες βοήθειες και τις λαβές που θα χρησιμοποιείται στο πιάσιμο του μωρού σας.
Η κόρη μου σήμερα παρόλο που το θαλασσινό νερό την έτσουξε αρκετές φορές, μετά από λίγο έκανε μπουμπουλήθρες. Μπορεί να σας φαίνεται σπάνιο για 10 μηνών μωρό αλλά έτσι είναι η φύση. Η φύση έχει προνοήσει για όλα. Ας μην ξεχνάμε ότι το παιδί μας 9 μήνες μέσα στο νερό μεγάλωνε, φθάνει να το αφήσεις από μηνών αυτό το μικρό θαύμα να ανακαλύψει την κίνηση μόνο του χωρίς πίεση με τις κατάλληλες ασκήσεις και τη σωστή καθοδήγηση.
Εννοείτε ότι το μωρό μου, αμέσως μετά το μάθημα κοιμήθηκε 2 ώρες και το βράδυ από τις 21.00. Το πιο σημαντικό από όλα ήταν ότι πριν τα μαθήματα στεκόταν όρθια για λίγο και περπατούσε για τέσσερα βήματα, τώρα στέκεται για αρκετή ώρα και περπάτησε 10 βήματα!!!Ένα από τα καλά του Babyswim!
Ξεκινάμε από 22/06 μαθήματα για παιδιά από μηνών έως 16 ετών.
Για περισσοτερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6932431281
Το τρίτο μάθημα της Δήμητρας θα γίνει σε παραλία! Σύντομα θα έχετε νέα μου!