Θερινά Τμήματα Yoga, Pilates, Aqua fitness, Personal Training και Κολύμβησης στην Αίγινα

Θερινά Τμήματα Yoga, Pilates, Aqua fitness, Personal Training και Κολύμβησης στην Αίγινα

Το καλοκαίρι είναι εδώ, τι καλύτερο να γυμναστούμε και να απολαύσουμε τις  ομορφιές της Αίγινας.

Θα πραγματοποιηθούν καλοκαιρινά τμήματα Yoga,Pilates,Aqua Fitness, τμήματα κολύμβησης και πόλο.

Μαθήματα Κολύμβησης

Θερινά ταχύρρυθμα μαθήματα κολύμβησης για μωρά από 12 μηνών-4 ετών,Ακαδημία κολύμβησης για παιδιά από 4 ετών  έως 16 ετών  και τμήμα πόλο για παιδιά ηλικίας 8-16 ετών.

Έναρξη μαθημάτων Δευτέρα 22/06 Ιουνίου. Οι παραλίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης είναι η Α’ πλαζ Μαραθώνα παραλία της Αύρας και η παραλία της Αγ. Μαρίνας. Τα παιδιά χωρίζονται σε τμήματα ανά ηλικίες και επίπεδα. Στο τέλος των μαθημάτων γίνεται μία επίδειξη σε πισίνα με θαλασσινό νερό. Όλα τα παιδάκια που συμμετέχουν παίρνουν κύπελλο και δίπλωμα. Αν ενδιαφέρεστε να μάθει το παιδί σας να κολυμπάει σωστά όλα τα είδη κολύμβησης όπως και τις αρχές ναυαγοσωστικής (προχωρημένο επίπεδο) οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Yoga on the beach 

Από το 2006 η παραλία της Αιγινήτισσας  μας φιλοξενεί για μαθήματα γιόγκα στην παραλία.Έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθούν μαθήματα Γιόγκα για όλα τα επίπεδα,κάθε Τετάρτη στις 19.30.Έναρξη μαθημάτων 24/06! Κλείστε μια θέση τώρα!

Yoga Lessons at Irides Hotel 

Είναι μοναδικές στιγμές και υπέροχη αίσθηση να κάνεις Yoga στο Irides κατα τη διάρκεια του ηλιοβασίλεματος στην πέργκολα. Ανυπομονούμε να περάσετε μια ώρα χαλάρωσης και ηρεμίας μαζί μας κάθε Παρασκευή στις 19:30 και Σάββατο πρωί στις 9:00 όλο το καλοκαίρι .

Έναρξη μαθημάτων 19/06!Κλείσε θέση τώρα!

Aqua Fitness 

Στα πλαίσια των προγραμμάτων του γυμναστηρίου Κούρος θα πραγματοποιηθούν μαθήματα Aqua Fitness.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα κυκλικής προπόνηση ασκήσεων στη θάλασσα αλλά και στη στεριά,με τη χρήση Trx-μπάλες-λάστιχα-τραμπολίνο-βαράκια-στεπ.

Είναι ένας από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους άσκησης,που μας προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα τόσο για το καρδιοαναπνευστικό μας όσο και για την καύση λίπους.

Personal Training 

Είμαστε εδώ για οργανώσουμε ένα πλάνο για σένα για άμεσα αποτελέσματα.Κάθε άτομο έχει ανάγκη από ένα εξατομικευμένο βάσει των αναγκών του πλάνο δράσης.

προσφέρουμε ατομικά και σε μικρές ομάδες προγράμματα: Yoga,  Aqua Aerobic, Pilates, TRX 

Εσείς επιλέγεται το χώρο και ποια μέθοδος εκγύμνασης σας εκφράζει καλύτερα και γω σας καθοδηγώ με το σωστό τρόπο και τις απαραίτητες γνώσεις.

 κάντε click να δείτε το πρόγραμμα του καλοκαιριού 2015:

program Aegina SUMMER 2015
program Aegina SUMMER 2015

 κάντε click να δείτε το πρόγραμμα του Kouros Gym για το καλοκαίρι 2015

kouros gym Aegina summer 2015
kouros gym Aegina summer 2015