Ένα Yoga Retreat γεμάτο Ήχους στην Αίγινα

Ένα Yoga Retreat γεμάτο Ήχους στην Αίγινα

Ενα Yoga Retreat διαφορετικό απο τα άλλα με πολλούς ήχους και μουσική πραγματοποιήθηκε το τελευταίο σαββατοκύριακο του Μαΐου 2021 στην Αίγινα
Βρήκαμε το περιβάλλον που ψάχναμε στο ξενοδοχείο Ιριδες , δίπλα στη θάλασσα, με τη μοναδική αίθουσα, με το ειδικό πάτωμα, ακριβώς πάνω στο κύμα. 
Η έκπληξη ήταν στο πρώτο μας μάθημα με καλεσμενο τον Στέλιο Καρπαθάκη μου συνόδευε το μάθημα μας με διάφορες mandras και Kirtan ήχους. Μια μελωδική πρακτική που πράγματι μας ξεκλείδωσε. Ο Στέλιος μας έκανε παρεα και στο δείπνο μας με μελωδικά τραγούδια.
Το περιβάλλον σε αυτο το retreat ήταν παρεΐστικο και οικογενειακό. Το Φως και η ενέργεια του νησιού μας επέτρεψαν να χαλαρώσουμε και να ξεκλειδώσουμε απο ενα παρατεταμένο εγκλεισμό. Το Σάββατο βράδυ δυο φίλοι της ομάδας μας, πήραν τη κιθάρα τους και μας χάρηκαν αλλη μια υπέροχη βράδια δίπλα στη θάλασσα. 

Testimonial 

Φωτεινή και Πέτρο,Το ευχαριστώ είναι λίγο για το υπέροχο τριήμερο που περάσαμε. Ο επαγγελματισμός, η οργάνωση, η ασφάλεια με έκαναν να χαλαρώσω και να περάσω το πρώτο τρι΄γμερο μετά την καραντίνα. Φυσικά θα ακολουθήσω και στα επόμενα retreat μαζί σας. Είμαστε πλέον μια παρέα

Κ.Κ.
Υπέροχοι: Φωτεινή κια Πέτρο σας ευχαριστούμε. Όλα τέλεια, διοργ΄λανωση και yoga

Α.Γ.
Η πρώτη μου εμπειρία yoga και ιδιαίτερα Yoga retreat. Ήταν υπέροχα!!! Σας ευχαριστώ πολύ Φωτεινή, Στέλιο και Πέτρο, είσαστε τέλειοι!

Κ. Κ.
Η δεύτερη συμμετοχή μας και για άλλη μια φορά περάσαμε υπέροχα. Σας ευχαριστούμε για όλα Φωτεινή-Πέτρο

Β.Γ. & Κ.Ι.

Σας ευχαριστούμε για το αγχολυτικό, χαλαρωτικό και γεμάτο ενέργεια retreat!!! Εις το επανιδείν! Namaste
M. Π.  & Δ. Ζ. & Α. Τ.

Για άλλη μια φορά χαρά της ενσυναίσθησης με σένα Φωτεινή μας ευχαριστώ πλάι για όλα. Είναι μεγάλη ικανοποίηση που παίρνω σε κάθε retreat
Τ.Π.

Μετά απο ένα περίεργο – δύσκολο χειμώνα που δοκιμάστηκαν οι αντοχές μου, βρέθηκα και πάλι σε ένα όμορφο περιβάλλον. Η Φωτεινή με ξεκλείδωσε, ώσα σκληρή – δυνατή δασκάλα γιόγκα. Ο Πέτρος πάντα δοτικός και υπέροχος συνοδός του retreat . Καθοριστικό ρόλο, όλοι οι άνθρωποι στο Irides Hotel. Ανάταση ψυχής. Ενδυνάμωση σώματος. Σας ευχαριστώ. Με ανταμείψατε για την επιλογή μου.

Φ. Ν.
Καταπληκτική εμπειρία, φιλικό περιβάλλον, ωραία η πρακτική της γιόγκας. Η Φωτεινή μεταδοτική χαρούμενη. Ωραία διαμονή. Ευχάριστοι άνθρωποι.

Ι.Κ.
Ήταν μια όμορφη εμπειρία που σίγουρα θα την επαναλάβουμε! Η Φωτεινή εξαιρετική τόσο ως εκπαιδεύτρια αλλα και σε προσωπικό επίπεδο, μας εμψύχωσε και μας έκανε να θέλουμε να ασχοληθούμε με την γιόγκα!!! Σίγουρα θα μας ξανασυναντήσετε στα επόμενα σας προγράμματασα!!! Και όλη η οικογένεια καταπληκτική!!! Keep going! Η ομάδα απο Θεσσαλονίκη.

E.A. & Σ.Γ. & Τ.Γ.
Ήταν όλα υπέροχα, το μέρος, το φαγητό, η μουσική, η παρέα και κυρίως η yoga! Επιτέλους ανοίξαμε!!! Ευχαριστούμε για όλα.

Η. Κ.
Άδειασα, φόρτισα, ξεχάστηκα, αφέθηκα κι είμαι έτοιμη για νέες διαδρομές…Yoga, δίπλα/πάνω στην θάλασσα, στάσεις, ροές και το βλέμμα σου να φεύγει στο μπλε της θάλασσας! Υπέροχο! Σας ευχαριστούμε

Θ.Κ.