Λεμόνι και Σόδα ένας Μαγικός Συνδυασμός

Λεμόνι και Σόδα ένας Μαγικός Συνδυασμός

Συνεχώς διαβάζω για τις αντικαρκινικές ιδιότητες του λεμονιού.
Τα Λεμόνια έχουν την ιδιότητα να χρησιμεύουν στην πρόληψη  του καρκίνου, σε σημείο να υποστηρίζετε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη θεραπεία του, δεδομένου ότι έχει δοκιμαστεί σε όλους τους τύπους καρκίνου. Προσθέτοντας μαγειρική σόδα το κάνει ακόμα πιο ισχυρό, γιατί η μαγειρική σόδα φέρνει pH σε κανονικό επίπεδο.
Το λεμόνι έχει επίσης ισχυρή αντιμικροβιακή επίδραση στην αγωγή βακτηριακών και μυκητιακών λοιμώξεων.
Είναι αποτελεσματικό στην καταπολέμηση των εσωτεριών παρασίτων και στην  ρύθμιση  της αρτηριακή πίεσης .Το Λεμόνι είναι ευεργετικό στο νευρικό σύστημα , καθώς είναι ένα ισχυρό αντικαταθλιπτικό, βοηθάει στη μείωση του στρες.
Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φαρμάκων ισχυρίζεται ότι σε 20 εργαστηριακά πειράματα, που διεξάγονται από το 1970 μέχρι πρόσφατα, απέδειξε ότι:
  • Το λεμόνι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα σε 12 τύπους καρκίνου.
  • Αποτρέπει την μετάσταση των καρκινικών κυττάρων και είναι 10 000 ισχυρότερο από φάρμακα όπως αδριαμυκίνη, χημειοθεραπεία και ναρκωτικά προϊόντα.
  • Το πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο συνδυασμός του εκχυλίσματος λεμονιού και της μαγειρική σόδα καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα (μόνο), χωρίς να βλάπτουν τα υγιή κύτταρα και τους ιστούς.
  • Τα πειράματα έχουν δείξει ότι οι ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο θα πρέπει να πίνουν χυμό λεμονιού και ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Αυτή η θεραπεία δεν μπορεί να θεραπεύσει τις καταστροφικές παρενέργειες της χημειοθεραπείας.
  • Προτιμάμε τα βιολογικά λεμόνια.
Πως όμως είμαστε σίγουροι ότι είναι βιολογικά;
Ο καλύτερος τρόπος να βεβαιωθείτε ότι τα λεμόνια είναι βιολογικά, χωρίς χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται, είναι να αυξηθεί αυτό το φρούτο στο δικό σας κήπο. Βιολογικά λεμόνια είναι 100 φορές πιο αποτελεσματικό από τα λεμόνια που καλλιεργούνται με χημικά λιπάσματα και αντιμετωπίζονται με χημικά.
Προτινόμενη Συνταγή:
Προσθέστε ένα ή δύο κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού σε μισό ποτήρι νερό.
Στη συνέχεια ανακατεύετε με 1/8 του κουταλιού του γλυκού σόδα.
Καλή επιτυχία!