Χάσε Κιλά με την Ayurveda

Χάσε Κιλά με την Ayurveda

Η Φωτεινή δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις, η Μαίρη νιώθει ότι δεν έχει αρκετή ενέργεια, η Βάσω παραπονιέται ότι δε γραμμώνει όσο και αν γυμνάζεται, η Ολυμπία όταν έχει άγχος καταναλώνει αρκετές ποσότητες ζάχαρης το ίδιο και η Κατερίνα με την καφεΐνη.Η Κική έχει δυσκοιλιότητα και συχνά ξερόβηχα, η Αφροδίτη βαδίζει προς την κατάθλιψη, η Μπριζίτ έχει συχνά κράμπες.Ο Σάββας έχει συχνά τρέμουλο και ρίγος και ο Στέλιος αϋπνίες.Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί; Ανήκουν στον τύπο Βάτα , ένα από τα τρία ντόσα (doshas) που σύμφωνα με την αγιουβερδική (Ayurveda) φιλοσοφία καθορίζουν την ιδιοσυγκρασία κάθε ανθρώπου.Οι τρεις τύπου είναι: ο Κάφα,ο Πίτα και ο Βάτα.

Σύμφωνα με την Αγιουρβέδα το σώμα μας αποτελείται από 5 στοιχεία:αιθέρα, αέρα, φωτιά, νερό και γη.Οι συνδυασμοί τους διαμορφώνουν τα τρία ντόσα, οι οποίες ελέγχουν όλες τις πνευματικές και σωματικές μας λειτουργίες.

Βρίσκοντας τον τύπο στον οποίο ανήκουμε, μπορούμε να ρυθμίσουμε τη διατροφή μας,την προπόνηση μας και γενικά τη στάση ζωής σε αρκετά πράγματα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καλυτέρευση της ζωής μας.

Όταν ο τύπος μας (dosha) δε βρίσκεται σε ισορροπία τότε ξεκινάνε τα προβλήματα τόσο με τους άλλους όσο και με τον εαυτό μας.

Τον τύπο τον βρίσκουμε μέσα από ένα τεστ ερωτήσεων που τις κάνουμε στον ενδιαφερόμενο σε συνεργασία με εμένα.Δεν έχετε παρά να κλείσετε ένα ραντεβού και μετά απο 75 ερωτήσεις θα διαπιστώσετε ότι άξιζε τον κόπο.
Κάθε άτομο θα χρειαστεί μία ώρα για την εύρεση τύπου και για τις απαραίτητες πληροφορίες που θα σας δώσω για τον εαυτό σας.
Στόχος μας θα είναι να φέρουμε σε ισορροπία τους τύπους έτσι ώστε να αποφεύγονται προβλήματα υγείας άμεσα.
Μέρες τεστ Δευτέρα -Τετάρτη -Παρασκευή 12.00-13.00
Τρίτη-Πέμπτη 13.00-14.00,14.00-15.00,15.00-16.00,16.00-17.00
Υπεύθυνη Ayurveda Therapy : Μπήτρου Φωτεινή