Yoga Retreat στο Εντυπωσιακό The Westin Costa Navarino

Yoga Retreat στο Εντυπωσιακό The Westin Costa Navarino

Το Yoga Retreat στο The Westin Costa Navarino , στην Μεσσηνία Πελοποννήσου, ήταν  αφιερωμένο στα θέλω μας, τo τετραήμερο της 25ης Μαρτίου 2022.
Έξι πρακτικές που ήταν  θεματικές, είχαν την πρόθεση να ισορροπήσουν τις αισθήσεις μας και τα θέλω μας.
Ζήσαμε στιγμές απόσυρσης ,ξενοιασιάς ,αγάπης , επικοινωνίας, γίναμε ξανά παιδιά και επιστρέψαμε στο καθημερινό μοτίβο μας ανανεωμένοι και σίγουροι για τα θέλω μας.
Τι πιο ιδανικό μέρος για να ζήσουμε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία ανάμεσα στη φύση, στους αμμόλοφους με θέα το Ιόνιο πέλαγος, τα απέραντα γήπεδα του γκολφ και την γεμάτη ενέργεια Βοϊδοκοιλιάς.

Testimonials

Ευχαριστώ πολύ για όλα! Μας ξανανιώνετε! Να είστε πάντα καλά να μας χαρίζετε όμορφες εμπειρίες σαν αυτή που ζήσαμε στο Κόστα Ναβαρίνο! Φιλια πολλα και ευχομαι καλη ανταμωση!
N.T.
Yoga Retreat στο Costa Navarino, υπέροχη εμπειρία, υπέροχο ταξίδι, υπέροχο μέρος. Η διαφορά όμως είναι στα άτομα. . Φωτεινή η instructor μας, όνομα και πράγμα, φως, ευεξία, ηρεμία, γνώση, εμπειρίαευεξία. Πέτρος, ο διοργανωτής, ο αφανής ήρωας από τα στρωματάκια μας μέχρι το φαγητό γιατί οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Σας ευχαριστώ για αυτή την μοναδική εμπειρία! Συνεχίστε να μας υπενθυμίζετε ότι χρειαζόμαστε οάσεις από το μοτίβο μας. Ευχαριστώ!
Χ.Κ.
Το retreat ήταν φάρμακο για εμένα σε μια ζοφερή πραγματικότητα, Μου φώτισε τον κόσμο, τις κινήσεις και νέμε βοήθησε να βάλω στόχους. Εξαιρετικοί instructor και coordinator. Σας ευχαριστώ.
Σ.Σ.
Εσύ είσαι η αιτία που κάνω, μάλλον που συνεχίζω να κάνω yoga, όσο το μαγευτικό μέρος, που είναι ξεχωριστό κάθε φορά! Είσαστε καταπληκτικοί, σας αγαπάμε πολύ!
Μ.Κ. & Π. Ρ.
Ένα ζευγάρι αγαπημένο και συνεργατικό με ισορροπία, αυτό είδα εγώ, και αυτό βγαίνει προς τα έξω ως μια τέλεια διοργάνωση και ένα retreat που πιστεύω ότι θα τα δει ο καθένας στο σώμα εν ευθέτω χρόνο (που μπορεί να ποικίλει για τον καθένα, από μία ώρα μέχρι και εβδομάδες).
Πρώτη φορά κάνω γιόγκα και δυστυχώς κατάλαβα πόσο λίγο ευλύγιστη είμαι. Αυτό με παρακινεί να δουλέψω το σώμα μου σ’ αυτή την κατεύθυνση εκτός από την μυϊκή ενδυνάμωση, που έκανα ως τώρα. Καλή μου αρχή λοιπόν. Φωτεινή και Πέτρο χάρηκα που σας γνώρισα και δεν λέω αντίο αλλά λέω «στο επανιδειν» και σε ένα άλλο retreat” Καλή σας συνέχεια με αγάπη και δημιουργία!
Μ. Λ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο αχτύπητο δίδυμο για ένα ακόμα υπέροχο retreat, Ήταν όλα τέλεια!! Φωτεινή είσαι μια δασκάλα με χιούμορ, βλέπεις και παρατηρείς τα πάντα μέσα στο μάθημα και με βοηθάς να εξελιχθώ και να αγαπήσω ακόμα περισσότερο το σώμα μου, την γιόγκα και τον εαυτό μου. Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση. Με πολλή αγάπη και αφοσίωση
Ι. Π.
Η καλύτερη γιόγκα που έχω κάνει για όλα τα επίπεδα. Αφού κράτησε στις κόρες μου να έρχονται σε όλα τα μαθήματα extra kudos για αυτό! Γυρίζοντας πρέπει να πάω τα παντελόνια στην μοδίστρα καθώς ξαναπήρα τους 2 πόντους ύψους που είχα χάσει..!
Υ.Γ. σε παρακαλώ μην απολύσεις τον Πέτρο, είναι καλό παιδί@
Δ. & Ε. & Ε. & Β. Β
Μοναδική εμπειρία!!! Για άλλη μια φορά πέρασα υπέροχα. Ευχαριστώ πολύ για όλα.
Μ.Α.
Πρώτη φορά με την Φωτεινή αλλά νοιώθω σαν τη ξέρω από παλιά. Υπέροχος και ο βοηθό, υπέροχα όλα, με πολλή αγάπη και νοιάξιμο. Θα ακολουθήσω και σε άλλα πολλά!!!
Σ.Σ.
Φωτεινή, Πρώτη εμπειρία για μένα, Ωραία επαφή. Άνθισε η σπονδυλική μου στήλη κάπως. Καθόλου ευλύγιστη δεν είμαι δυστυχώς. Ευχαριστώ για το μοίρασμα. Το χρειαζόμουν.
Ε.Λ.
Όλα υπέροχα, όπως πάντα!>Φωτεινή , Πέτρο , ευχαριστούμε για το όμορφο τριήμερο, τη διοργάνωση και την απίστευτη ενέργεια σας! Θα σας δω στο επόμενο retreat!
B.K.
Κάθε retreat είναι μοναδικό με απίθανο περιβάλλον και γιόγκα. Εδώ όμως στο Costa Navarino έχει ανοίξει η ψυχή και το σώμα προς το ιδεατό. Η Φωτεινή μας απογείωσε.
Β.Β.
Φωτεινή!!! Σ’ ευχαριστώ για το φως που έφερες στη ζωή μου. Να είσθε πάντα καλά και να μας προσφέρεις εμπειρίες. Ευχαριστώ!
Δ.Σ.
Αγαπητή Φωτεινή και Πέτρο, Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και έχετε πολλή θετική ενέργεια. Ν α είστε καλά και να συνεχίσετε να οργανώνετε retreats ανά τον κόσμο. Θα ερχόμαστε όσο μπορούμε. Με αγάπη!
Λ.Κ. & Τ.Κ.
Φωτεινή ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη εμπειρία . Ένα ταξίδι ξεκινάει…
Κ.Λ.
Φωτεινή ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη πραγματικά εμπειρία! Πραγματικά χαλαρώσαμε. Θα ξαναβρεθούμε. Ευχαριστώ!
Σ.Χ.
Αγαπητή Φωτεινή, Σ’ ευχαριστούμε που μας δείχνεις ότι η βελτίωση έρχεται με επιμονή, υπομονή και μια υπέροχη yoga instructor. See you ξανά on the mat.
Σ. Α.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ Φωτεινή και Πέτρο για το υπέροχο αυτό retreat. Μια πολύ όμορφη εμπειρία σε ένα φανταστικό χώρο. Πραγματικά χαλάρωσα και γέμισε η καρδιά μου αγάπη και φως, Ευχαριστώ
Θ.Σ.
Φωτεινή! Μου ζωντάνεψες το σώμα και τις αισθήσεις. Ευχαριστώ. Και σε ένα όμορφο και ευλογημένο τόπο. Πέτρο ευχαριστώ! Με πολλή αγάπη
Κ.Δ.
Φωτεινή και Πέτρο, ευχαριστούμε πολύ για την πολύ όμορφη εμπειρία και την ψυχική και σωματική ευεξία που μας προσφέρατε! Μέχρι το επόμενο retreat καλά να περνάτε και να συνεχίζετε την πολύ σημαντική δουλειά που κάνετε!
Γ.Χ. & Ε.Σ. & Α.Χ.
Φωτεινή κ Πέτρο, ευχαριστούμε πάρα πολύ για την θετική ενέργεια και την πολύ ωραία οργάνωση θα τα πούμε σύντομα στην βάσης ας !!
Δ. Δ.
Μια ακόμα ευεργετική εμπειρία!! Γεμάτη θετική ενέργεια κι αισιοδοξία για την αυριανή ημέρα!!!
Ε.Π.
Τέλεια οργάνωση όπως πάντα και μια νέα εξαιρετική εμπειρία γεμάτη φως και ενέργεια
Ζ. Ο.
Ευχαριστώ τη Φωτεινή και τον Πέτρο για άλλο ένα υπέροχο τριήμερο, γεμάτο χαλάρωση, ευεξία και υπέροχες εικόνες.
Χ.Π.
Φωτεινή, Πέτρο, ευχαριστώ για την τόσο όμορφη εμπειρία. Αναζωογονήθηκα, χαλάρωσα και γέμισα νέες εμπειρίες. Απλά απολαυστικό. Είστε μια φοβερή ομάδα! Ευχαριστώ
Κ.Π.