Yoga Retreat στα Ορεινά Τζουμέρκα

Yoga Retreat στα Ορεινά Τζουμέρκα

Η άγρια ομορφιά των Τζουμέρκων μας καθήλωσε σε ένα ιδιαίτερο Yoga retreat στα Αθαμανικά Όρη. Μετά από ένα παρατεταμένο εγκλεισμό, το πρώτο κάλεσμα ήταν σε ένα καταπράσινο τοπίο, με ζεστό καιρό αλλά με τις κορυφές των βουνών χιονισμένες. Η περιοχή θυμίζει την παλιά Ελλάδα, με φιλόξενο περιβάλλον, αρκεί να αφεθείς στους ήχους και τις μυρωδιές της φύσης.
Είχαμε στο τριήμερο του Μαΐου 2021 να απολαύσουμε φαγητό με τοπικά-αγνά προϊόντα, να επισκεφτούμε τη Μονή της Κηπίνας που κρέμεται μέσα σε ένα βράχο, να περπατήσουμε από τους Καλαρρύτες προς Συρράκο και να καταλήξουμε τραγουδώντας στο παραδοσιακό καφενείο του Ναπολέοντα Ζαγκλή. Η τελευταία  μέρα είχε rafting στον Άραχθο. Μια συγκλονιστική εμπειρία με καταρράκτες, επιβλητικά καταπράσινα φαράγγια και στο τέλος της διαδρομής πέρασμα από το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι των Βαλκανίων, το αναστηλωμένο Γεφύρι της Πλάκας.
Μέσα από 4 μαθήματα πρωί απόγευμα ξεκλειδώσαμε όλες τις αρθρώσεις μας και διατείναμε όλο το σώμα. Γεμάτοι από εικόνες και χαμόγελα, επιστρέψαμε στην ρουτίνα μας, δίνοντας μας θετική ενέργεια και καθαρό μυαλό. Ένα μέρος που σε οδήγησε στο δικό του μονοπάτι να αφεθείς, να πάρεις τα στοιχεία της φύσης και να τα βάλεις στην πρακτική σου.
Ο στόχος μας δεν ήταν απλώς να ανταμώσουμε μετά από καιρό και να βγούμε έξω. Θέλαμε να ζήσουμε την Ελευθερία και να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Testimonial

 

Φωτεινή και Πέτρο

Σας ευχαριστούμε για την μοναδική εμπειρία! Το πρώτο μου retreat θα μου μείνει στο μυαλό ως ένα ταξίδι εικόνων, ήχων,χρωμάτων, αναπνοών, διατάσεων, εσωτερικής έντασης κ χαλάρωσης! Φωτεινή είσαι πηγή έμπνευσης σε πολλά επίπεδα!

Τ.Φ.

  Φωτεινή και Πέτρο

Καταρχάς να πω οτι είστε φοβερή ομάδα!!!Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που η πρώτη μου γιόγκα ήταν μαζί σας, εδώ στα Πράμαντα!! Ευχαριστώ θερμά για αυτό το υπέροχο διήμερο και για την όμορφη εμπειρία!!! See you soon!

Μ.Κ.

  Φωτεινή και Πέτρο,

Έζησα μια πολύ ωραία εμπειρία μαζί σας. Πρώτη φορά έκανα σωστή γιόγκα που με ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα. Είστε πολύ δυνατή ομάδα γι αυτό και σας ακολουθούν και ωραίοι άνθρωποι. Ελπίζω να μπορέσω να σας ακολουθήσω ξανά!!!!

Ε.Μ.

Αγαπημένη μου δασκάλα επιτέλους μετά απο καιρό χαρήκαμε ένα υπέροχο retreat σε ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο με πολύ καλή οργάνωση και απο τον Πέτρο. Μας εμπνεύσατε να ασχοληθούμε ξανά σοβαρά με την ψυχική και σωματική μας υγεία. Θα τα πούμε στα επόμενα retreat.

Π. & Κ.

Αγαπητή Φωτεινή,

Σε ευχαριστώ πολύ εσένα και τον Πέτρο που περνάω πολυ ωραία κοντά σας.

Ε.Π.

Αγαπημένη μας Φωτεινή και Πέτρο,

Σας ευχαριστώ πολύ για μια αξέχαστη εμπειρία που μας προσφέρατε. Διαλέγετε πάντα τα καλύτερα για μας. Πολύ όμορφος χώρος, πολύ όμορφη φύση, φοβερή ενέργεια και παρέα. Όπως πάντα ανυπομονώ για το επόμενο.

Π.Π.

Αγαπημένοι μας yoga teacher και αναβαθμισμένε μας helper,

η λέξη <ευχαριστώ> είναι πολύ λίγη για να εκφράσει αυτό που νιώθουμε στο τέλος αυτού του υπέροχου retreat! Ένα μεγάλο “μπράβο” για την εξαιρετική οργάνωση και τον αξιοθαύμαστη επαγγελματική υπευθυνότητα σας, που αποτέλεσμα τους ήταν ένα υπέροχο τριήμερο.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Μ.Β.

Αγαπημένοι Φωτεινή @ Πέτρο!

Μπράβο, μπράβο για όλα!!!! Ευχαριστούμε ακόμη μια φορά για όσα μας προσφέρατε με πλήρη οργάνωση, επαγγελματισμό και ενδιαφέρον για το δικό μας “well-being”

Δ.Δ.

Άλλη μια συνάντηση υπέροχη γιατί πέρα απο δασκάλα ανακαλύπτω και έναν ξεχωριστό άνθρωπο. Ευχαριστώ

Κ.Α.

Μια ακόμα υπέροχη, αναζωογονητική συνάντηση σε ένα γοητευτικό τοπίο μετά απο τόσο καιρό…χαρά μεγάλη! Φωτεινή σε ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία. Μας άνοιξες την ψυχή και το σώμα. Πέτρο σε ευχαριστώ για την φροντίδα.Στα επόμενα με ανυπομονησία.

Χ.Π.

Για άλλη μια φορά ΓΡΑΨΑΤΕ…Ευχαριστούμε πολύ για όλα, κάθε retreat είναι ένα challenge απο εσάς για μας.

Ε.Λ.

Ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά, είμαι στο παράδεισο.

Ε.Γ.

Περίμενα πως και πως να φτάσει αυτή η στιγμή να ξανασυναντηθούμε. Και όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και αυτή ήταν για άλλη μια φορά απολαυστικότατη. Όλα προσεγμένα, σωστά οργανωμένα. Ευχαριστώ πάρα πολύ φια όλα. Νιώθω ευγνώμων και εύχομαι για όλα να είναι πάντα έτσι όμορφα και εσείς καλά να μας χαρίζετε τέτοια retreat.

K.Ρ.

Άλλη μια υπέροχη εκδρομή στα Τζουμέρκα. Πριν κάποια χρόνια ξεκίνησαν τα υπέροχα retreat, τώρα είναι ακόμη πιο υπέροχα.

Β.Β.

Πολύ ωραία, φοβερός χώρος, αλλα θα θέλαμε περισσότερο γιόγκα! Στο επόμενο τα λέμε.

Ε.Σ.

Μια υπέροχη ανάπαυλα στην καθημερινότητα μας. Σ’ ευχαριστώ πολύ

Α.Ο.

Ονειρεμένη εμπειρία σ’εναν παράδεισο! Το σώμα και το πνεύμα μπορούν τα πάντα. Αρκεί η πίστη και η θέληση!

Κ.Γ.

Pure fitness….pure gratitude!

Μια ανάσα ευεξίας και ευσυνεινειδητότητας σε ένα υπέροχο περιβάλλον! Θα τα ξαναπούμε σύντομα.! Σ’ευχαριστω Φωτεινή

Μ.Α.

Με κομμένη την ανάσα, σαν θεά του τόπου. Στο μεγαλείο της φύσης στην ιερότητα του τόπου της ζωής. Δέχτηκα το όμορφο δώρο σου και ευγνωμονώ κάθε λεπτό του.
Σ.Π.

Φανταστική εμπειρία, το σώμα σε απόλυτη λειτουργία, η ψυχή σε ηρεμία.

Α.Κ.

Τα λόγια λίγα αλλα τα συναισθήματα πολλά. Υπέροχη εμπειρία – Αναζωογονητικό μάθημα για το σώμα και την ψυχή! Τέλεια Ενέργεια και Υπέροχη Παρέα! Περάσαμε τέλεια για μια ακόμη φορά!

Ε.Μ.