Yoga Retreat Απόδραση στον Παράδεισο του ONAR, παραλία Άχλα Άνδρος

Yoga Retreat Απόδραση στον Παράδεισο του ONAR, παραλία Άχλα Άνδρος

‘Oναρ, που σημαίνει στα αρχαία ελληνικά όνειρο, είναι το απόλυτο μέρος για να απομονωθείς, να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και να γαληνέψεις την ψυχή σου. Το όνειρο αυτογνωσίας, βρίσκεται στην ‘Ανδρο στην παραλία της Άχλας. Εκεί το Σεπτέμβριο του 2019 ζήσαμε τη μοναδική εμπειρία ενός ιδιαίτερου yoga retreat στην Ελλάδα.
‘Ένα κυκλαδίτικο νησί, που έχει το προνόμιο, να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, επίσης μία πανέμορφη παραλία με καταγάλανα νερά, που προσωπικά θεωρώ τη καλύτερη παραλία της Ελλάδας και στα 100 μέτρα να συναντάς τρεχούμενα, πεντακάθαρα νερά σε ένα μικρό καταρράχτη. Αν είσαι από τους τυχερούς μπορεί να κολυμπήσεις μαζί με κάποιον κύκνο στη παραλία. Εμείς συναντήσαμε, μια οικογένεια κύκνων, τη μαμά, τον μπαμπά και τα τρία παιδάκια τους, με τον μπαμπά κύκνο να μας ακολουθεί, σε κάθε μας βήμα, πάντα από πίσω.
Ένα μέρος γεμάτο μηνύματα και ανθρώπους που σε αντιμετωπίζουν σαν οικογένεια. Ένα μέρος με τρομερή βιοποικιλότητα, ενταγμένο στο Natura 2000.
Φαγητό μαμαδίστικο από τα υπέροχα χεράκια της σοφής κυρίας Ζέτας με τον απίθανο μουσακά και τα γεμιστά της να δημιουργούν μια γευστική πανδαισία στο φιλόξενο χώρο του εστιατορίου, κάτω από τα πλατάνια.
Τα βράδια είχαμε παρέα τον κύριο Στέλιο, με την υπέροχη φωνή και την όμορφη κιθάρα του. Όλα αυτά μας προσφέρθηκαν απλόχερα με αγάπη, σε ένα ζεστό περιβάλλον, απομονωμένο και με όλες τις ανέσεις ενός μοντέρνου ξενοδοχείου.

Όλοι ψάχνουμε ένα μέρος ήσυχο, με  φιλόξενη ατμόσφαιρα και χαμογελαστούς ανθρώπους. Όταν αγαπάς αυτό που έχεις δημιουργήσει και γνωρίζεις τον λόγο που το δημιούργησες, το αποτέλεσμα είναι μαγικό.
Ένα μέρος που σέβεται την φύση και τον άνθρωπο, σε ένα υπέροχο yurt, μοιραστήκαμε τις πρακτικές μας. Στιγμές γεμάτες αξίες, για το καθένα διαφορετικές σε ιεραρχία, με την διαχείριση των θέλω μας και του άγχους της καθημερινότητας.
Δώσαμε ραντεβού για του χρόνου, γιατί πολύ απλά αισθανθήκαμε τη φιλοξενία, νιώσαμε σαν το σπίτι μας και το σημαντικότερο γιατί αυτό το μέρος έχει ψυχή και ιδιαίτερη ενέργεια.
Όμως μην το διαδώσετε, γιατί αυτός ο επίγειος παράδεισος στη γη, βρίσκεται στην Ελλάδα και θέλουμε να το κρατήσουμε σαν ένα καλά κρυμμένο μυστικό.
Ελάτε κοντά μας…το όνειρο ξεκινά…
Φωτεινή

Υ.Γ. Δείτε ΕΔΩ τα υπόλοιπα yoga retreat για το 2019: Montanema (Άγραφα-Λίμνη Πλαστήρα) 11-13 Οκτ., Αίγινα 25-28 Οκτ., Sri Lanka 5-15 Δεκ. click…

χορηγός Fast Ferries

Onar Andros Yoga Retreat

 

Testimonials

Νιώθω ήδη πολύ τυχερή από την πρώτη φορά που βρεθήκαμε. Ευλογιά τα μαθήματα μας. Εύχομαι να έχω πάντα αυτή την ευκαιρία να ακολουθήσω αυτά τα ονειρεμένα ταξίδια. Ευχαριστώ πολύ.
Κατερίνα
Φωτεινή μου είσαι φως. Να είναι όλη σου η ζωή σου γεμάτη φως και αγαθή πάντα
Ολυμπία
Ένας υπέροχος άνθρωπος με υπέροχη ψυχή και συμπεριφορά. Σας ευχαριστούμε για όσα κάνετε για μας.
Μαρία
Μαγικό ταξίδι χαλάρωσης, ενδοσκόπησης και αυτογνωσίας. Και είναι μόνο η αρχή! Σ ‘ευχαριστώ αυτό που είχα ακριβώς ανάγκη.
Α.
Σ ‘ευχαριστώ πολύ που έστω και για λίγο με κάνεις να νιώσω και να ζήσω μια φωτεινή όαση στη ζωή μου μέσα από όλο το πρόγραμμα σου.
Ε.
Μιας και το Onar retreat αποτελεί το πρώτο μου retreat μου μαζί σου, κατά την προσωπική μου γνώμη αποτέλεσε μια εξαιρετική εμπειρία ανώτερη των προσδοκιών μου. Αποφέρε μια ψυχική και σωματική ηρεμία και ολοκληρώθηκε ο σκοπός του που είναι η βελτίωση των συναισθημάτων και την ολοκλήρωση της προσωπικότητας. Σ ‘ευχαριστώ πολύ που σε μια δύσκολη προσωπική στιγμή έζησα αυτή την ολοκληρωτική εμπειρία.
Σ.