Yoga Retreat στον Απόλυτο Spa Προορισμό, Euphoria Retreat Μυστράς

Yoga Retreat στον Απόλυτο Spa Προορισμό, Euphoria Retreat Μυστράς

Για 2η  συνεχόμενη χρονιά οργανώσαμε, τον Νοεμβρίου του 2021,  ένα ιδιαίτερο yoga retreat στον Μυστρά,  σε ένα από τα καλύτερα spa του κόσμου, το Euphoria Retreat.
Ένα χώρος με ιδιαίτερη ενέργεια, στους πρόποδες του Ταϋγέτου, φιλοξένησε την ομάδα μας, στην μοναδική αίθουσα yoga, με θέα τον Λακωνικό κάμπο.
Τα 4 μαθήματα πρακτικής μας, εστίασαν σε στοιχεία της φύσης έτσι ακριβώς όπως είναι και το όραμα της δημιουργού αυτού του υπέροχου ξενοδοχείου, της Μαρίνας Εφραίμογλου.  Είχαμε την ευκαιρία να μας παρουσιάσει η ίδια, σε μια μικρή διάλεξη της στο παραδοσιακό θεατράκι, τα 4 στοιχεία της φύσης, το yin yang και πως μετουσιώθηκαν όλα αυτά σε έναν  υπέροχο χώρο.
Το πρόγραμμα μας είχε κατάβαση από την καστροπολιτεία του Μυστρά και απόλαυση των μοναδικών υπηρεσιών spa.
Σε αυτό το τριήμερο θέσαμε τους στόχους της επόμενης εβδομάδας, γεμάτοι από όλες τις πλευρές.

TESTIMONIAL

Άλλο ένα εξαιρετικό yoga retreat! Όλα προσεγμένα στην λεπτομέρεια! Από τα yoga sessions, η επιλογή τοποθεσίας/ξενοδοχείου και η βόλτα στη καστροπολιτεία. Προσδοκούμε σε επόμενο με χαρά.
Μ.Ο.
Όμορφη εμπειρία, ανανεωτική και διαδραστική. Ευχαριστούμε.
Ε.Κ.
Η άσκηση ήταν πολυποίκιλη, έμεινα με ένα αίσθημα ενέργειας, δύναμης και χαλάρωσης.
Δ.Κ.
Το γιν και το γιαν του χώρου ταίριαξε απόλυτα με την εξειδικευμένη γνώση της Φωτεινής που μου έκανε να νιώσουμε χαλαρωμένες και πανέτοιμες να αντιμετωπίσουμε με άλλη οπτική την καθημερινότητα από εδώ και στο εξής.
Ε.Π.
Ευχαριστώ πολύ για την καταπληκτική εμπειρία. Η Φωτεινή και ο Πέτρος είναι πολύ επαγγελματίες. Είναι πρώτη φορά που συμμετέχω σε yoga retreat και έγινε η αρχή τώρα εδώ στο Μυστρά.
Δ.Σ.

 

Υπέροχες εμπειρίες με την καλύτερη δασκάλα! Φωτεινή μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για την φροντίδα, το υπέροχο retreat. Τα μαθήματα yoga μαζί σου μου δίνουν ενέργεια μέχρι το επόμενο retreat!!!
Ι.Π.
Ωραίαααααααααααα!!
Ν.Σ.
Καταφέρνετε κάθε φορά να ξεπερνάτε τις προσδοκίες μας! Σας ευχαριστούμε και πάλι για το μαγευτικό χώρο όπου μας βοηθήσατε να φροντίσουμε το σώμα και την ψυχή μας! Ανυπομονούμε για την συνέχεια….
Π & Ε. Π.
Όλα υπέροχα καθηλωτικό φυσικό περιβάλλον του Μυστρά! Άξιοι διοργανωτές η Φωτεινή με τον Πέτρο! Εύχομαι να γίνω συνοδοιπόρος  και σε επόμενους προορισμούς. Ευχαριστώ από καρδιάς για την όμορφη απόδραση.
Ν.Τ.
Άμεσα θα στείλεις τον Πέτρο για μαθήματα φωτογραφίας….Φωτεινή είσαι κορμάρα… Ο φακός σε αδικεί!!! Πέτρο είσαι ο ορισμός της θετικής ενέργειας!!! Συγχαρητήρια για την διοργάνωση. Ξέρετε να κάνετε τους ανθρώπους να βρίσκουν το χαμένο τους χαμόγελο.
Ε.Π.
Φωτεινή και Πέτρο, για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις πολύ όμορφες στιγμές που πέρασα μαζί σας στο Μυστρά. Ήταν όλα υπέροχα! Να είμαστε όλοι καλά μέχρι την άλλη φορά σε κάποιο άλλο σημείο σίγουρα πανέμορφο όπως πάντα. Σας φιλώ.
Κ.Λ.
Thank you so much Fotini and Petro. Again this was such an amazing experience and a truly amazing place to have this yoga retreat. You guys do such a wonderful job . Hope to see you again in the near future.
O.C.
Σας ευχαριστούμε πολύ για ακόμα μια όμορφη εμπειρία! Ήταν όλα υπέροχα! Ανυπομονούμε για το επόμενο!
Χ.Δ. & Σ.Σ.
Φωτεινή κ Πέτρο για μια φορά ακόμη ανανεώθηκα αυτό το τόσο γεμάτο 3ημερο μαζί σας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς και ελπίζω να σας δω ξανά σύντομα.
Κ. Π.
Η ‘παρθενική’ εμπειρία σε yoga retreat έγινε με τους καλύτερους καθοδηγητές. Ευχαριστώ πολύ!
Σ. Η.
Ήταν μια εμπνευστική πρώτη συνάντηση. Σε ένα υπέροχο μέρος με υπέροχους δασκάλους.
Φ.Χ.
Πρώτη εμπειρία σε yoga retreat και ήδη δημιουργήθηκε η επιθυμία για συνέχεια, χάρης στους υπέροχους συντονιστές μας και την παρακινητική μας δασκάλα! Ευχαριστούμε για όλα! Συνεχίστε να κάνετε αυτό που τόσο αγαπάτε για να μας εμπνέετε!
Α. Λ.
Η καλύτερη γιόγκα που έχω κάνει! Τα retreat σας και σαν ξενοδοχεία και σαν οργάνωση δε συγκρίνονται με κανένα άλλο. Και έχω πάει σε πολλά! Να είστε καλά να συνεχίζετε την υπέροχη δουλειά που κάνετε! Φιλιά πολλά και στους δύο.
Χ.Π.
Περάσαμε υπέροχα στο euphoria ήταν καταπληκτική επιλογή!
Εσύ εξαιρετική όπως πάντα στα retreats .
Πραγματικά μεταμορφώνεσαι σε μια γκουρού που βοηθάς όσους έχεις δίπλα σου.
Η λέξη συγχαρητήρια μου ακούγεται τόσο μικρή μπροστά σε όλα αυτά που δίνεις εν τω βαθυ της ψυχής σου.
ΜΠΡΑΒΟ και στους δυο σας γιατί και ο Πέτρος έχει αγγίξει την τελειότητα σαν υποστηρικτής σου.
Σας φιλώ και τους δυο και να συνεχίσετε έτσι μην αλλάξετε τίπoτα.

Ν. & Γ. Α