Τα Θερινά Μαθήματα Κολύμβησης στην Αίγινα απο τη Ματιά του Θεατή

Τα Θερινά Μαθήματα Κολύμβησης στην Αίγινα απο τη Ματιά του Θεατή

Μετά από τόσα χρόνια μου δόθηκε η δυνατότητα να παρακολουθήσω τα μαθήματα κολύμβησης από την πλευρά του θεατή. Φέτος λόγω εγκυμοσύνης δε μπόρεσα να κάνω εγώ προσωπικά τα μαθήματα κολύμβησης αλλά τα πραγματοποιεί μια άξια συνεργάτης μου με πολυετή εμπειρία και διακρίσεις στο υγρό στοιχείο η Βάσω Μαυρέλου.
Κάθισα και πήρα το ρόλο του γονέα που περιμένει και καμαρώνει το παιδί του.
Ξεκινήσαμε μια εβδομάδα νωρίτερα για να δούμε το επίπεδο των παιδιών και που θα τα εντάξουμε. Προτιμήσαμε να κάνουμε μικρά γκρουπάκια και ας κάνουμε περισσότερες ώρες για να μπούνε όλα ανά επίπεδο και ηλικία.
Φέτος κλείσανε θέση και παιδιά από το εξωτερικό. Συνεπέστατοι γονείς επικοινωνήσαν μαζί μου και αμέσως ανταποκρίθηκαν στις εγγραφές των χρονικών περιθωρίων που έθεσα. Είμασταν αυστηρές στο θέμα των εγγραφών γιατί δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στον προγραμματισμό των τμημάτων όσο αφορά την ασφάλεια και τις ώρες που θα χρειαζόμαστασταν.
Χάρηκα παρα πολύ γιατί είδα γονείς που ανταποκρίθηκαν αμέσως εξασφαλίζοντας θέση για το παιδί τους, δίνοντας μας συγχαρητήρια για την οργάνωση και την πειθαρχία μας.
Αισθάνθηκα πολύ υπερήφανη για την επιλογή μου. Τα παιδιά έρχονται χαρούμενα και φεύγουν ξετρελαμμένα. Πολύχρωμα σκουφάκια γεμίζουν τις 3 παραλίες του νησιού , τρέχουν να παραλάβουν το εξοπλισμό τους και παίρνουν θέση για την εκμάθηση σωστής κολύμβησης σε συνδιασμό με σωστή αναπνοή.
Οι γονείς τα ξεχωρίζουν από τα σκουφάκια τους και τα καμαρώνουν.
Η μεγαλύτερη έκπληξη φέτος είναι τα μηνών, τα οποία ανταποκρίνονται θετικά στην εκπαίδευση της Βάσως. Τα μηνών γυμνάζονται μαζί με τη μαμά τους. Ενισχύεται απίστευτα το δέσιμο τους. Γελάνε όλη την ώρα και το βλέπουν σαν παιχνίδι.
Όσοι γονείς που έχουν παιδιά από 12 μηνών- 30 μηνών και θέλουν να συμμετέχουν
υπάρχουν θέσεις.Τα γκρουπ 4-6 ετών είναι συμπληρωμένα.
Λόγω μεγάλης συμμετοχής όσοι ενδιαφέρεστε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα και τον Αύγουστο μετά την επίδειξη που θα πραγματοποιηθεί στις 04/08/2014 στο ξενοδοχείο Απόλλων στην Αγία Μαρίνα.
Στην επίδειξη θα πραγματοποιηθεί και επίδειξη πόλο  καθώς τα μεγαλύτερα παιδιά διδάσκονται και πόλο!
Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε στις 4/08 να καμαρώσετε τα παιδιά της Αίγινας , της Αθήνας αλλά και του εξωτερικού!

Φωτεινή