5η Συνεχόμενη Χρονιά Yoga Retreat στην Ικαρία

5η Συνεχόμενη Χρονιά Yoga Retreat στην Ικαρία

Για 5η συνεχόμενη χρονιά η Ικαρία αποτέλεσε την έμπνευση, με την ανεξάντλητη ομορφιά και ενέργεια, για ένα μοναδικό Yoga Retreat.
Ένα μέρος αφύπνισης συνείδησης ότι χρειάζεσαι φροντίδα και ξεκούραση
Εκεί που σταματάει ο χρόνος γιατί όλα είναι ήρεμα και σε συνδυασμό με την διατροφή, γυμναστική, τα ιαματικά νερά της, το γέλιο και την φιλοξενία των ανθρώπων, αποτελούν την αιτία ξεκούρασης σου και ίασης σου.
Φέτος το 2020 είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ανεξερεύνητες πτυχές του νησιού όπως σπήλαια κοντά στις Σευχέλλες.
Το νησί σε καλεί απλόχερα να ακολουθήσεις το τρόπο ζωής γι’ αυτό αποτελεί και τον απόλυτο προορισμό στην Ελλάδα ευεξίας και χαλάρωσης.

 

Testimonials

Όλα ωραία οργανωμένα και κανονισμένα. Η Φωτεινή και ο Πέτρος , αστέρια! Ωραία διάθεση και πάλι ωραίο πρόγραμμα. Κρίμα που δεν το πρόλαβα όλο. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχάριστες μέρες

Ε.Μ.Μ.

Το πρώτο μου retreat με την Φωτεινή και σίγουρα όχι το τελευταίο! Πολύ καλή οργάνωση, πολλή θετική διάθεση και μια καταπληκτική Δήμητρα που έδινε τον δικό της ρυθμό,! Φωτεινή keep going, you are the best!

Α.Ζ.

Pleasure to have attended these yoga classes with Fotini, in such beautiful and wild surroundings. Both have been good for body and mind. Thank you to Petros for helping with the excursions. Hope to attend another retreat in Greece soon.

M.H.

Ήταν πράγματι ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει το φετινό καλοκαίρι. Με την εντατική πρακτική της Φωτεινής κατάφερα για πρώτη φορά να πατήσω τις πτέρνες στον κάτω σκύλο! Ευχαριστούμε πολύ για 4 υπέροχες μέρες, το πρόγραμμα που ετοιμάσατε τα είχε όλα.
Φωτεινή, σ ευχαριστώ πολύ για τις πρακτικές , με την επιμονή σου τα κατάφερα να κάνω πράγματα που δεν είχα καταφέρει πριν.
Πέτρο, σ ‘ευχαριστώ πολύ, είσαι ο καλύτερος, αθόρυβος, ευγενικός, αποτελεσματικός.
Και μικρέ Μόγλη, you are one of a kind! Στο επανιδείν. Namaste

Μ.Μ.

Ήταν μια πολύ όμορφη απόδραση από την Αθήνα και το άγχος. Ηρέμησα πραγματικά, ένιωσα και το σώμα μου να ‘ξυπνάει’. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους. Το πρόγραμμα ήταν υπέροχο και πλήρες! Φωτεινή, Πέτρο ευχαριστώ και θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Ν.Χ.

Savasanayeaahhh!!! Ουάου. Πέρασα υπέροχα! Μου ‘δωσε δύναμη για τις δύσκολες μέρες που έρχονται! Εμπειρίες ζωής και αναμνήσεις ευτυχίας! Χαίρομαι που ήρθατε στο δρόμο μου! Σας έχω στην καρδιά μου! Μακάρι να σας είχα και στην καθημερινότητα μου! Υπέροχο πρόγραμμα και η καλύτερη Δασκάλα! Μ ’αρέσει να σε κοιτάω! Χαχα ! Σας λάτρεψα!

Κ.Χ.

Yoga retreat held on a beautiful Greek island, daily excursions as well as yoga classes. Yoga instructor inspiring and attentive, very well organised with option to partake in group activities or be independent. Overall excellent experience, very friendly group and organisers.

Α.Ζ.

Location: Karras Star Hotel

Sponsor:

 

Δείτε ΕΔΩ τα yoga retreat για το 2020

Yoga retreat Greece