60 Μικρά Θαύματα σε 15 Μαθήματα Κολύμβησης

60 Μικρά Θαύματα σε 15 Μαθήματα Κολύμβησης

Γονείς αγχωμένοι εάν το παιδάκι τους ανταποκριθεί στα καλοκαιρινά μαθήματα που πραγματοποιούνται στη θάλασσα σε διάφορες παραλίες του νησιού μας αναλόγως από το επίπεδο και την ηλικία των παιδιών ήταν φέτος η κύρια ασχολία μου σε ότι αφορά τα παιδιά στον τομέα της άθλησης. Κύριο στοιχείο η θάλασσα την οποία λατρεύω  γιατί μου μοιάζει, δε σταματάει ποτέ να σε εκπλήσσει κάθε δευτερόλεπτο που την κοιτάς. Εντελώς φυσική και απρόβλεπτη, μου αρέσει που ο τόπος διεξαγωγής των μαθημάτων το καλοκαίρι είναι εκείνη , παρόλο τους κινδύνους που κρύβει , αν δε προετοιμαστείς  σωστά, σου κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις. Ενας λόγος που πήρα το δίπλωμα του επαγγελματία ναυαγοσώστη είναι και αυτός , για να είμαι σίγουρη για μένα σε περίπτωση κινδύνου. Και τονίζω το επαγγελματία γιατί έδωσα εξετάσεις στο λιμενικό όχι μόνο στη σχολή ναυαγοσωστικής , που σημαίνει ότι μπορώ να δραστηριοποιούμαι στη θάλασσα.
Χθες γυρίζοντας από το μάθημα μου, γεμάτο το αμάξι με τον εξοπλισμό κολύμβησης, συνάντησα έναν κύριο και μου λέει “τι μου θυμίσες ρε Φωτεινή τώρα με όλο αυτόν τον εξοπλισμό; που έφερνα το γιο μου στην Κολώνα και του μάθαινες μπάνιο και τώρα είναι 18 ετών!”
Το χα διαγράψει από το μυαλό μου και έτσι απλά μου το θύμισε όπως θυμήθηκα και ενα περιστατικό που η μητέρα ενός παιδιού όχι της ομάδας μου διάβαζε ενα βιβλίο και το παιδι της πνιγότανε λίγο ποιο πέρα χωρίς να το έχει πάρει είδηση. Άφησα τη βοηθό μου στο γκρουπ και πήγα στο παιδάκι το έβγαλα και της το πήγα. Δεν αφήνουμε τα παιδιά μας από τα ματιά μας όσο και να ξέρουν μπάνιο πόσο μάλλον όταν δεν ξέρουν…
Παιδάκια ηλικίας 3 έως 12 ετών πετάξανε τα μπρατσάκια τους και έχουν βάλει στόχο να σε εκπλήξουν.
Στο τέλος των μαθημάτων γίνεται μια μικρή γιορτή κολύμβησης σε πισίνα με θαλασσινό νερό , τα τελευταία δέκα χρόνια πραγματοποιούνται οι αγώνες επίδειξης στο ξενοδοχείο Απόλλων που μας φιλοξενεί και το οποίο βρίσκεται στην Άγ.Μαρίνα.
Εκεί οι γονείς, φίλοι και συγγενείς έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα παιδιά  και να δουν την βελτίωση που είχαν σε 15 μαθήματα.
Ολα τα παιδιά επιβραβεύονται με κύπελλα και δίπλωμα συμμετοχής και διάφορα δώρα που έχουν φροντίσει οι χορηγοί μας καθένας χρονιά. Φέτος μας στηρίζουν η εταιρεία New Balance, η εταιρεία DEM ,o Roussos ποδήλατα οι οποίοι είναι και χορηγοί στο καινούργιο site μου www.purefitness.gr και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό.

Σας περιμένω να δείτε και φέτος από κοντά 60 μικρά θαύματα ,την Τετάρτη στις 7/08/2013 στις 19.00 στο ξενοδοχείο Απόλλων! Μη λείψει κανείς…

Φωτεινή