10 Λόγοι για να κάνεις Yoga Retreat στην Ελλάδα

10 Λόγοι για να κάνεις Yoga Retreat στην Ελλάδα

Τι σημαίνει yoga retreat: πρόκειται για «καταφύγια», στα οποία οι συμμετέχοντες «αποσύρονται» για να γυμναστούν, να διαλογιστούν και να απολαύσουν ένα διαφορετικό concept διακοπών. Η χώρα μας ενδείκνυται, προσφέροντας απαράμιλλο φυσικό τοπίο, απέραντο γαλάζιο και εξαιρετικό φως! Ιδανικός τόπος για ηρεμία, ανανέωση και ενδοσκόπηση, συνοδεία πιστοποιημένων yoga teachers.Για ποιους λόγους να επιλέξω διακοπές με yoga;

  1. Η Ελλάδα έχει το μοναδικό πλεονέκτημα να λούζεται από ήλιο σχεδόν όλον τον χρόνο, από τον Μάρτιο έως και τον Οκτώβριο, καθιστώντας την αγαπημένο προορισμό για τους απανταχού yogis.
  2. Η γιόγκα, όταν γίνεται στη φύση πέρα από την ηρεμία που σου δίνει  παίρνεις και την ενέργεια που σου δίνει η φύση.
  3. Έχεις αναρωτηθεί που θα ήταν καλύτερα για την ηρεμία του σώματος και του νου ποιος θα ήταν καλύτερος χώρος; Ένας κλειστός χώρος μέσα στην πόλη ή σε ένα νησί; να αναπνέεις καθαρό αέρα δίπλα στη θάλασσα; Εκεί αφήνεσαι και ηρεμείς τόσο πολύ, που το μόνο που θα καταφέρεις είναι,να βγει  ο καλός σου εαυτός.
  4. Δεν πλήττεις ούτε δευτερόλεπτο.Εκτός από τα δύο μαθήματα  γιόγκα, η μέρα κυλά με ξεκούραση στις αιώρες ,διάβασμα, κολύμπι και γιόγκα πάνω σε σανίδα (Stand Up Paddle Board – SUP Yoga). Χαζεύουμε τη θάλασσα, παρατηρούμε τα δελφίνια,βολτάρουμε στα μονοπάτια  και στα γραφικά σοκάκια,κάνουμε γιόγκα σε μέρη που άφησαν ιστορία.
  5. Ενα ατού των γιόγκα retreat είναι η μεσογειακή διατροφή με τοπικά προϊόντα.
  6. Γνωρίζεις ανθρώπους που με κάποιους θα βρεις κοινά ενδιαφέρονται και θα αισθανθείς ότι τους ήξερες χρόνια.
  7. Δημιουργείς δυνατές φιλίες που θα διαπιστώσεις ότι θα αντέξουν στο χρονο.
  8. Απαλάσσεσαι από τη συσσωρευμένη ένταση ,άγχος που έχεις  στην καθημερινότητα σου.
  9. Η γιόγκα στα retreat είναι για όλες της ηλικίες και επίπεδα (αρχάριο -προχωρημένο).
  10. Είναι μια εμπειρία που μας βοηθάει να μείνουμε νέοι και υγιείς, σωματικά και ψυχικά.

Η Ελλάδα είναι πλέον στους κορυφαίους Yoga προορισμούς στο κόσμο!

Κάντε click ΕΔΩ για να επιλέξετε ένα απο τα τέσσερα Yoga Retreat για το 2016, με τη Φωτεινή Μπήτρου, σε δύο απο τα ομορφότερα νησία της Ελλάδας, την Αίγινα και την Ικαρία.

Yoga Retreat Greece