Ένα Ιαματικό & Θεραπευτικό Yoga Retreat για Σένα στο Thermae Sylla Spa στην Αιδηψό

Ένα Ιαματικό & Θεραπευτικό Yoga Retreat για Σένα στο Thermae Sylla Spa στην Αιδηψό

Μια ακόμη απίστευτη εμπειρία έζησα στην Αιδηψό στο Τhermae Sylla Spa-Wellness Hotel
Στα πλαίσια της οργάνωσης του Yoga Therapy Retreat , που οργανώνω τον Μάρτιο 2019, 23-24-25 ,επισκέφθηκα το Thermae Sylla Spa στην Αιδηψό, για να οργανώσω τις τελευταίες λεπτομέρειες του ιαματικού ,θεραπευτικού retreat μου. Ακούγοντας την λέξη ιαματικό, θεραπευτικό καταλαβαίνεις ότι αυτό το retreat θα είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα γιατί θα υπάρχει συνδυασμός ιαματικού νερού, πλούσιο σε μαγνήσιο και ειδικές ασκήσεις μέσα και έξω από το νερό που έχουν σαν στόχο την απόλυτη χαλάρωση μυαλού και σώματος και την ανακούφιση πόνων ,σε διάφορα σημεία του σώματος μας, που κατά περιόδους αντιμετωπίζουμε όλοι.
Μιλώντας για αρκετή ώρα με τους υπεύθυνους τους συγκροτήματος κατάλαβα από την πρώτη στιγμή πόσο λάθος κάνουμε στην Ελλάδα που αποκαλούνε κάποιοι τα Yoga retreat Spa και Wellness, όταν δεν έχουν κανένα στοιχείο που να αντιπροσωπεύει αυτούς τους όρους.
Η λέξη spa προέρχεται από την βελγική πόλη Σπα στην περιφέρεια της Λιέγης, γνωστή για  τα ιαματικά λουτρά της από την ρωμαική εποχή. Ενα φυσικό θέρετρο με χρήση φυσικών ιαματικών λουτρών με μεταλλικά ύδατα.
H λέξη wellness είναι η κατάσταση στην οποία έχει αυτό που ακριβώς χρειάζεται για να είναι καλά.Οι παράγοντες που συντελούν σε αυτή την κατάσταση είναι ο συναισθηματικός, νοητικός, πνευματικός, διανοητικός, φυσικός, περιβαλλοντικός, οικονομικός και κοινωνικός.

Οπότε έχοντας στο νου όλα αυτά με αφοσίωση σε ότι κάνω μέσα από συνειδητή επιλογή και εμπιστοσύνη στο ένστικτο μου, σας καλώ να με ακολουθήσετε σε ένα σκηνικό που θα είναι φτιαγμένο για εσάς, με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού το οποίο γνώρισα από κοντά,  ένα τριήμερο με έντονο το στοιχείο του ζεστού ιαματικού νερού, με ειδικές ασκήσεις (asana) στα 4 μαθήματα γιόγκα, υπέροχες θεραπείες σε υπέροχους χώρους με υπέροχα προιόντα
Όταν αγαπάς και θες κάτι πολύ, τότε ξέρεις τι ζητάς, εσύ που θες να έρθεις και δεν έχεις παρέα έχουμε εμείς για εσένα,εσύ που έχεις ξαναπάει,μαζί μας θα δεις κάτι διαφορετικό,εσύ που δεν έχεις ξαναπάει,ήρθε η στιγμή να το επισκεφθείς μαζί μας και να να ζήσεις μια μαγική εμπειρία.

Φωτεινή

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για το Yoga Retreat το 3ημερο της 25ης Μαρτίου του 2019, με τη Φωτεινή Μπήτρου πατήστε ΕΔΩ…