Διακοπές Αναζωογόνησης & Χαλάρωσης με Yoga στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Διακοπές Αναζωογόνησης & Χαλάρωσης με Yoga στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Η γιόγκα έχει αρχίσει να αποκτά ολοένα και πιο φανατικούς οπαδούς σε όλον τον κόσμο.
Η χώρας μας, η Ελλάδα, με τις ομορφιές της και το πλούσιο της ανάγλυφο, ενδείκνυται για διακοπές χαλάρωσης και αναζωογόνησης
yoga bella vraka Sivota
Αυτή τη φορά διάλεξα ένα υπέροχο μέρος που βλέποντας κάποιος τις φωτογραφίες νομίζει ότι είχα πάει την ομάδα μου στο Μπαλί ή στη Costa Rica. Μετά από αρκετή έρευνα βρήκα το επόμενο καταφύγιο μας, το ξενοδοχείο Domotel Agios Nikolaos στα Σύβοτα Θεσπρωτίας. Ένα μέρος βγαλμένο από ταινία δίπλα στη διάσημη παραλία της Μπέλλα Βράκα (Bella Vraka). Μια εντυπωσιακή αίθουσα για yoga , που ανάμεσα στη πυκνή βλάστηση άκουγες τη θάλασσα, απολάμβάνες τη prive παραλία του ξενοδοχείου και απέναντι τα καταπράσινα νησάκια. Ήμασταν το πρώτο group που ανακάλυψε αυτο το παράδεισο για το ταξίδι αναζωογόνησης με yoga.
Στο μέλλον ειναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει το απόλυτο “yoga destination” στην Ευρώπη
yoga Sivota Greece
Ήταν ένα 4ημερο yoga retreat γεμάτο ανθρώπους που διψούν για μάθηση και εκγύμναση μυαλού και σώματος. Άνθρωποι απο όλη την Ελλάδα, Νάξο, Καβάλα, Πάτρα, Αθήνα και Αίγινα, αρχάριοι και προχωρημένοι στη yoga, αλλα και συνοδοί τους που ήρθαν απλά να ξεκουραστούν.
Πέρα από τα μαθήματα γιόγκα που κάναμε πρωί-απόγευμα, την προτελευταία μέρα εξασκηθήκαμε με γιόγκα πάνω σε SUP (Stand Up Paddle Board). Κάποιοι άλλοι προτίμησαν να πάνε βόλτα με το paddle board στους κολπίσκους με τις αμμώδεις παραλίες. Τα άτομα που παρακολούθησαν τα 6 μαθήματα yoga πέτυχαν, σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, να ξεμπλοκάρουν το σώμα τους αλλα και να ξεκουράσουν το πνεύμα τους μέσα απο θεραπευτικές asanas και τεχνικές αναπνοών.
Δεν θα ξεχάσουμε τη μονοήμερη εκδρομή μας στις πηγές του Αχέροντα και στη Πάργα. 
Γεμίσαμε όμορφες εικόνες και γεμάτοι ενέργεια έτοιμοι για τα επόμενα retreat μέσα στο 2017. Πατήστε ΕΔΩ να μάθετε περισσότερα.

Φωτεινή Μπήτρου