Ένα Αξέχαστο Yoga Retreat στην Ικαρία

Ένα Αξέχαστο Yoga Retreat στην Ικαρία

Το 6μερο Yoga Retreat 24-29 Ιουνίου 2016 στο νησί της μακροζωίας, την Ικαρία, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Οι 50 άνθρωποι από όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα – ρεκόρ συμμετοχών στη χώρα μας για το καλοκαίρι του 2016 – που ακολούθησαν αυτή τη διαδρομή, απόλαυσαν τη καθημερινή άσκηση, σε ένα από τα καλύτερα outdoor studio στη χώρα μας. Η Ικαρία ενδείκνυται για διακοπές χαλάρωσης, με πανέμορφες παραλίες, με τα πανηγύρια της, με τα θερμά λουτρά και κυρίως με τους ανθρώπους της. Ο δικός μου στόχος στο συγκεκριμένο yoga retreat επιτεύχθηκε .Κατάφερα, μέσα από 10 μαθήματα και 107 ασκήσεις, άνθρωποι από όλα τα επίπεδα και ηλικίες να δουν μια αλλαγή πάνω τους σε βαθμό να το συνεχίσουν από εδώ και στο εξής και να αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο.Η σωστή βάση τίθεται από την εκμάθηση της σωστής αναπνοής.Σιγά σιγά, με τη σειρά ειδικών ασκήσεων τα σώματα προετοιμάζονται και είναι έτοιμα να δεχτούν αυτά που τους δίνει ένας έμπειρος γυμναστής. Λίγο το νησί της Ικαρίας, λίγο το υπέροχο κλίμα και ο υπέροχος χώρος του The Egg studio φέρανε το τέλειο δυνατό αποτέλεσμα.

Με μεγάλη μου χαρά, το yoga retreat αγκάλιασε η Καθημερινή και το μεγάλο τουριστικό project της, το  Greece Is . Δεν θα ήταν αυτό τόσο υπέροχο εάν δεν είχαμε και την πολύτιμη υποστήριξη από τη Hellenic Seaways που συνδέει την Ικαρία με ένα από τα πιο  σύγχρονα πλοία του στόλου της, το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ.

Στόχος μου περισσότερα γιόγκα retreat, γνωρίζοντας καινούργιους φίλους και συναντώντας παλιούς, για να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο.
Φιλικά,

Φωτεινή Μπήτρου

Γυμνάστρια Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών
Yoga Instructor (RYT)
www.purefitness.gr
κιν. +30 6932431281
τηλ. +30 22970 28245
facebook
twitter
youtube

Πάρτε μέρος και στο Reteart του 2017 ΕΔΩ