Yoga Retreat στον Μυθικό Μυστρά – Euphoria Retreat

Yoga Retreat στον Μυθικό Μυστρά – Euphoria Retreat

To Euphoria Retreat αποτέλεσε, στις αρχές του φθινοπώρου 2020, τον απόλυτο προορισμό ευεξίας και αναζωογόνησης για ένα μοναδικό Yoga Retreat με τα πέντε στοιχεία της φύσης.
Στους πρόποδές του Ταϋγέτου, κάτω από τον μυθικό Μυστρά, με την πλούσια ιστορία και με θέα στην καταπράσινη κοιλάδα του Ευρώτα, με τις ελιές και τους πορτοκαλεώνες, βρίσκεται ένα από τα καλύτερα Spa και Wellness κέντρα του κόσμου.
Η μοναδική αισθητικής αίθουσα yoga στο υψηλότερο σημείο του ξενοδοχείου φιλοξένησε την ομάδα μας σε μια σειρά θεματικών μαθήματων yoga.
Η πανσέληνος είναι πάντα η κορύφωση του σεληνιακού κύκλου, που φέρνει την ολοκλήρωση και επηρεάζει το χρονικό διάστημα 2-3 ημερών πριν και μετά από την καθαυτή ημέρα και ώρα της εκδήλωσής της.Την ημέρα που ξεκίνησε το retreat, είχαμε μια δυνατή πανσέληνο, το αποτέλεσμα μαγικό. Ζήσαμε στιγμές διαύγειας και ολοκλήρωσης, κατά την οποία είδαμε τα αποτελέσματα των δράσεων και των προσπαθειών μας, των προηγούμενων εβδομάδων. Μέσα από ήπιες ρουτίνες πρακτικής ,ασχοληθήκαμε με τα ανοίγματα των ενεργειακών καναλιών των ποδιών και των ισχίων με βάση τα πέντε στοιχεία της φύσης, όπως αρμόζει σε τέτοιο περιβάλλον, που ήταν εναρμονισμένο με το όραμα του ξενοδοχείου.
Στα highlights του τριήμερου μας ήταν η εύκολη κατάβαση από το κάστρο Μυστρά, σε αρχαιολογικά μνημεία, άρρηκτα συνδεδεμένα με την Βυζαντινή ιστορία. Είναι επίσης δύσκολο να περιγράψουμε την ενέργεια του χώρου με τη σύνδεση του με το δάσος και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες Spa.
Τέλος μερικοί είχαμε την ευκαιρία και την τύχη να απολαύσουμε ένα signature menu από τα χέρια του καταξιωμένου chef Λευτέρη Λαζάρου.
Η πατρίδα των Σπαρτιατών αποτέλεσε μια έκπληξη για μας και σιγουρά θα είναι ένα wellbeing σημεία αναφοράς για όλη την Ελλάδα.

Testimonial 

Φωτεινή κ Πέτρο μπράβο!

Ήταν όλα πάρα πολύ ωραία. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια τέτοια εμπειρία οπότε για πρώτη μου φορά φεύγω με την καλύτερη εντύπωση. Ελπίζω να τα ξαναπούμε στο μέλλον.

Ευχαριστώ πολύ!

Α.Α.

Είχα παρεξηγήσει τη γιόγκα από 2 προηγούμενες εμπειρίες! Στην δική σας ομάδα άλλαξα εντελώς γνώμη! Μεγάλη τύχη! Μαγική επιλογή για το retreat ! Η τοποθεσία, το ξενοδοχείο κ η άψογη οργάνωση της διοργανωτικής ομάδας που μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις!

Ευχαριστώ για όλα

Δ.Φ.

Πέρασα υπέροχα!!! Καινούργιες εμπειρίες σε ένα μαγευτικό χώρο με πολύ ωραίους ανθρώπους. Φωτεινή, μου αρέσει πολύ το μάθημα σου, έχει για μένα τη σωστή ισορροπία μεταξύ διαλογισμό και εκγύμνασης. Ξέρεις πολύ καλά το σώμα και μπορείς να αφουγκράζεσαι.

Περιμένω τις επόμενες ενδιαφέρουσες προτάσεις σας!

Φωτεινή κ Πέτρο σας ευχαριστώ

Ε.Α.

Η επιλογή του χώρου ήταν πέρα από αυτό που φανταζόμουν. Ειλικρινά, βρήκαμε την ηρεμία που περιγράφατε πριν φτάσουμε. Ότι και εάν επιλέγετε το κάνετε με τόση αγάπη, μεράκι κ καλή ενέργεια που μας τη μεταδίδετε απλόχερα και παίρνουμε ανάσες για να αντέξουμε την γρήγορη καθημερινότητα. Κάθε retreat και μια μοναδική εμπειρία. Αναμένουμε τα επόμενα. Ανεβάζετε το επίπεδο κάθε φορά. Η δική σας αγάπη εμπνέει και εμάς.

Namaste

Φ. & Β. & Μ. & Ι. & Σ.

Μοναδική εμπειρία όπου τα λόγια δεν αρκούν για να την περιγράψουν. Άψογη οργάνωση για ακόμα μια φορά.

c.u.soon

Σ.Γ.

Όπως κάθε φορά έτσι και σ ’αυτό το retreat αφήνει ανεξίτηλα χρώματα από εικόνες , εμπειρίες, στιγμές που πρωταγωνιστές είμαστε όλοι εμείς σε κυρίαρχους ρόλους που χάρη στην Φωτεινή και στον Πέτρο τελειοποιούνται όπως μας έχουν μάθει όλα αυτά τα χρόνια.

ΖΗΣΕ – ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΟΥ – ΝΙΩΣΕ – ΜΟΙΡΑΣΟΥ

Ε.Λ.

Περάσαμε φανταστικά με υπέροχους ανθρώπους σε μοναδικό περιβάλλον! Ευχαριστούμε

Ε.Γ.

Άλλο ένα retreat , που μας έδωσε υπέροχες εικόνες, μοναδικές στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες. Φύση, γιόγκα και μοναδικές Spa εγκαταστάσεις συνεργάστηκαν αρμονικά για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε Πέτρο και Φωτεινή για την ομορφιά που πάντα μας χαρίζετε

Μ.Β.

Υπέροχο!!! Όπως πάντα με πολύ επαγγελματισμό και μεθοδικότητα

Ευχαριστώ

Ζ.Ν.

Σε ευχαριστούμε για τις μοναδικές στιγμές ΕΥΦΟΡΙΑΣ

Namaste

Ρ & Γ. Ρ.

Thank you for taking us on such a sweet & short holistic journey!  We truly disconnected from our busy world in the natural settings of the Greek mountains, and reenergized our body & soul with a great yoga program.

R.P. & S.A.

Ευχαριστούμε πολύ Φωτεινή και Πέτρο γι’ αυτό το υπέροχο ταξίδι. Ήταν μια μοναδική και χαλαρωτική εμπειρία, ιδανική για τους πολυάσχολους ρυθμούς και δύσκολους καιρούς που διανύουμε

Γ.Ψ. & Ε.Μ.

Άλλο ένα επιτυχημένο retreat κάτω από το Κάστρο του Μυστρά, σε ένα υπέροχο χώρο με την απόλυτη ενέργεια. Ευχαριστούμε για την άψογη οργάνωση και την εμπειρία που μας χαρίζετε Φωτεινή και Πέτρο

Μ & Γ. Δ.

Σας ευχαριστώ πολύ Φωτεινή και Πέτρο για τα υπέροχα μέρη που μας πηγαίνεις που είναι μοναδικά και με πολύ αγάπη.

Μ.Σ.