Yoga Retreat σε ένα Συναρπαστικό Ταξίδι στη Φύση, Ζαγοροχώρια Ιανουάριος 2022

Yoga Retreat σε ένα Συναρπαστικό Ταξίδι στη Φύση, Ζαγοροχώρια Ιανουάριος 2022

To Yoga Retreat μας στον ορεινό παράδεισο των Ζαγοροχωρίων ήταν το ιδανικό ξεκίνημα του 2022.  Είναι μοναδικά τα συναισθήματα όταν κάνεις την πρακτική σου με θέα το συγκλονιστικό φαράγγι του Βίκου και τις χιονισμένες βουνοκορφές της Τύμφης. Με ορμητήριο το γραφικό χωριό τις Αρίστης κάναμε και ένα road trip, στο Μοναδένδρι για να δούμε το φαράγγι απο την Αγία Παρασκευή, συνεχίσαμε στο γεφύρι του Κόκκορη και καταλήξαμε με μια αναζωογονητική πεζοπορία αναμεσά στην φύση φτάνοντας στου Κήπους.

Η λέξη Yoga προέρχεται από τη σανσκριτική ρίζα «Yuj» και σημαίνει «Ένωση» και «Ενότητα».
«Ha» σημαίνει Ήλιος και εκφράζει την Αρσενική Ενέργεια και «Tha» είναι η Σελήνη που εκφράζει την Θηλυκή Ενέργεια. Ως Hatha Yoga ορίζεται η γιόγκα που ενώνει τα ζεύγη των αντιθέτων -το ένα, όμως, συμπληρώνει το άλλο- ώστε να δημιουργηθεί Ενότητα.
Μέσα από τις 5 ώρες πρακτικής (διάρκεια πρακτικής 75 λεπτά η κάθε μία )αισθάνθηκαμε να ισορροπούμε όλα τα ενεργειακά κέντρα μας και με την βαθιά χαλάρωση υπό το φως του γεμάτου φεγγαριού ,(κανονική πανσέληνος την Τρίτη 18/01) εστιάσαμε στην Εξισορρόπηση και Ενότητα του ήλιου και της σελήνης μας, ώστε να βρούμε Εσωτερική Ολοκλήρωση και μέσω αυτών των ιδιοτήτων να έχουμε Γαλήνη, Ηρεμία και Χαρά.
Δε θα μπορούσε να μας φιλοξενήσει άλλο μέρος από την αίθουσα του ξενοδοχείου Άριστη, με την απίστευτη θέα,που ακόμα και στις πρωινές πρακτικές έβλεπες τον ήλιο και την πανσέληνο μαζί .
Πόσο ωραίο συναίσθημα ,σαν να ξαναγεννιέται ο εαυτός σου

TESTIMONIAL

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που ξεκινάω το «βιβλίο» του 2022. Ήταν μια εμπειρία αναγέννησης από το ζόφο της καθημερινής πάλης, επαφής με σώμα και πνεύμα, με τη φύση, τον αέρα και την ζωή. Και πολύ «Φωτεινή» Εις το επανιδείν!
Ν.Α.
Φως πάντα παντού
Α.Μ.
Ευχαριστώ για το πιο θετικό kickstart για τη νέα χρονιά, και την πολύ ουσιαστική υπενθύμιση της επαναγέννησης με τον αυτό μου. Καλή Αντάμωση!
Δ.Χ.
Ευχαριστώ!!!
Α.Μ.
Αγαπητοί Φωτεινή & Πέτρο,
Η φροντίδα, ο επαγγελματισμός κι η ζεστασιά σας ήταν για ακόμα μια φορά αξεπέραστες. Η γνωριμία μας έγινε λίγες μέρες πριν ξεκινήσει ο «τυφώνας» COVID-19. Δύο χρόνια μετά, εύχομαι η συνάντηση μας να σημάνει/συμπέσει με την έναρξη μιας νέας κανονικότητας, με περισσότερη συνειδητότητα και ουσία.
Nah-mas-tay
A.B.
Υπέροχη εμπειρία!!! Ξεχωριστή!! Ιδανικός συνδυασμός πρακτικής, τοπίου, χώρου διαμονής, προγραμματισμούς της ημέρας…Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο στη Φωτεινή και στον Πέτρο και σε όλους τους συνεργάτες τους που βοήθησαν να κυλήσει με τόση ευκολία αυτό το τριήμερο!!!
Ευχαριστούμε Φωτεινή ιδιαίτερα με τις υπέροχες πρακτικές που μας χάρισε, τον τρόπο της, ΟΛΑ.
Ανυπομονώ για έναν επόμενο προορισμό ΣΥΝΤΟΜΑ
Φ.Κ..
Ήταν μια υπέροχη εμπειρία και η τοποθεσία, και το ξενοδοχείο και πάνω απ’ όλα και η οργάνωση. Το πρόγραμμα της yoga συνδύαζε τέλεια τα πάντα και το meditation στο τέλος ήταν πραγματικά πάρα πολύ χαλαρωτικό και εμένα με βοήθησε πολύ να ξεκλειδώσω και να ηρεμήσω. Τα Ζαγοροχώρια είναι από τα αγαπημένα μου μέρη και όλος ο συνδυασμός ήταν μια μαγική εμπειρία. Ευχαριστώ πολύ και ανυπομονώ για τα επόμενα!
Κ.Π.
Ευχαριστώ για την ωραία εμπειρία. Πρώτη φορά στα Ζαγοροχώρια και είναι μαγική εμπειρία
Δ.Μ.
Μια υπέροχη εμπειρία σε ένα Υπέροχο Τόπο!! Ταυτόχρονα ξεφύγαμε από την ρουτίνα και την δύσκολη πραγματικότητα.
Ευχαριστώ πολύ Φωτεινή και Πέτρο
Α.Σ.
Φωτεινή φέρεις επάξια το όνομα σου. Ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη εμπειρία. Συνέχισε έτσι. Εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον. Θα σε δούμε στην Αίγινα!
Α.Κ.
Νιώθω μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη που μου δίνεται κάθε τόσο η ευκαιρία να βρίσκομαι κοντά σας. Εύχομαι να είστε πάντα καλά με αγάπη και υγεία και ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση. Σας ευχαριστώ πολύ!
Κ.Ρ.
Για άλλη μια φορά όλα ήταν υπέροχα! Ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες εικόνες που μας χαρίσατε!
Α.Γ. & Γ.Τ.
Όπως πάντα ήταν ένα υπέροχο ταξίδι στη γιόγκα και στα όμορφα Ζαγοροχώρια.
Δ.Κ.
Ήταν αυτό που το είχα ανάγκη, ένα διήμερο γεμάτο ευεξία, καλή παρέα και αναζωογόνηση σε όλα τα επίπεδα
Είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να σας συναντήσω για δεύτερη φορά σ’ ένα μέρος με υπέροχη φύση και ενέργεια. Φωτεινή, μας προσέφερες συνδυασμό yoga και meditation με τρόπο που για μένα ήταν ευεργετικός μα και διδακτικός ταυτόχρονα! Σ ‘ευχαριστώ πολύ! Εις το επανιδείν! Καλή χρονιά με υγεία!
Μ. Μ.
Για μια ακόμα φορά ο συνδυασμός του φυσικού περιβάλλοντος και της πρακτικής μου χάρισε ένα υπέροχο τριήμερο Φωτεινή – Πέτρο. Keep Going!
Γ.Μ.
Αγάπησα τα Ζαγοροχώρια! Υπέροχες εικόνες. Ευγνώμων! Namaste Φωτεινή κ Πέτρο
Ε.Γ.

 

Κάθε ταξίδι μαζί σας είναι μια ξεχωριστή και υπέροχη εμπειρία! Είμαστε ευγνώμων!
Μ.Κ. & Π.Ρ.
Εξαιρετική η οργάνωση σας! Πολύ καλή η άσκηση! Μεγάλη η ομορφιά του περιβάλλοντος! Καλή συνέχεια σ΄ αυτό που με τόση επιτυχία κάνετε!!! Ευχαριστώ
Κ.Μ.
Φωτεινή κ Πέτρο, Ευχαριστώ θερμά γι ‘αυτές τις υπέροχες εξορμήσεις! Σας εύχομαι υγεία κ ευημερία και να βρεθούμε ξανά σύντομα.
Ζ.Ο.
Από τα καλύτερα retreats που έχω πάει. Μοναδικός συνδυασμός άσκησης και φυσικού περιβάλλοντος! Σας ευχαριστώ πολύ Φωτεινή – Πέτρο για όλες τις όμορφες στιγμές. Εις το επανιδείν!!
Ε.Π.
Χαρισματικοί αγαπημένοι μου φωτεινή και Πέτρο για ακόμα μια φορά στο Ζαγόρι κ τις συνεδρίες πρακτικές στις οποίες συμμετέχω, δηλώνω ενθουσιασμένη! Φωτίσατε την έλευση του 2022 με θετική ενέργεια! Μπράβο σας
Κ.Τ.
Εξαιρετική εμπειρία, άρτια οργάνωση, υπέροχο μέρος! Φωτεινή και Πέτρο σας ευχαριστούμε
Δ. & Ε. Τ.
Υπέροχη φύση, άψογη οργάνωση, υπέροχες πρακτικές γιόγκα. Μετά από 3 πια retreats δηλώνω πιστή follower. Σας ευχαριστούμε για όλα.
Μ. Μ. & Α. Λ.
Όλα ήταν πολύ ωραία. Πέρασα ευχάριστα και γέμισα τις μπαταρίες μου.
Ε.Φ.
Ακολουθώ τον Πέτρο και την Φωτεινή εδώ και έξι χρόνια, από τότε που πρωτοξεκίνησαν τα retreats τον Ιανουάριο του 2016 . Αυτό που αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι πάντοτε περνάμε ακόμη καλύτερα απ’ οτι φανταζόμαστε!!! Ειδικά δε σήμερα, που οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες εν μέσω ραγδαίας εξάπλωσης της πανδημίας το χαρισματικό αυτό ζευγάρι κατάφερε για μία φορά ακόμη όχι μόνο να μην μας διαψεύσει, αλλά να μας κάνει να στεναχωριόμαστε, που τελειώνει και να ανυπομονούμε για το επόμενο!! Φωτεινή και Πέτρο για μια φορά ακόμη ΜΠΡΑΒΟ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Μ.Β.
Υπέροχη εμπειρία! Το τοπίο μαγικό, οι πρακτικές Yoga εξαιρετικές! Δυναμικές και ταυτόχρονα απίστευτα χαλαρωτικές. Μέσα σε μόνο 3 μέρες γεμίσαμε τις μπαταρίες μας. Ανυπομονώ να σας ξαναβρώ στο επόμενο retreat! Φωτεινή και Πέτρο, ευχαριστούμε για όλα
Κ.Δ.
Η Χρονιά ξεκίνησε με ευεξία κ’ επιτυχία. Εύχομαι να συνεχίσετε να μοιράζετε με τον κόσμο την αγάπη σας για τα ταξίδια και την γιόγκα. Καλή χρονιά! Στα καλύτερα που έρχονται ! Ευχαριστούμε! Εις το επανιδείν!
Ε.Κ.