H Φύση μας Κάλεσε στο Yoga Retreat των Αγράφων, Montanema Δεκέμβριος 2021

H Φύση μας Κάλεσε στο Yoga Retreat των Αγράφων, Montanema Δεκέμβριος 2021

Για να ακούσεις και να συνδεθείς με τo δάσος αρκεί να ζήσεις την εμπειρία του Yoga Retreat στο Montanema Handmade Village στα Άγραφα, πολύ κοντά στην λίμνη Πλαστήρα.
Στις 3-5 Δεκεμβρίου 2021 , για 3η χρονιά απολαύσαμε τους καρπούς και την ενέργεια που μας προσφέρει ένα ιδιαίτερο σημείο της Ελλάδας, περιτριγυρισμένο από καταπράσινα έλατα, ποτάμια και καταρράκτες να τρέχουν επιβλητικά και την μοναδική θέα προς τη χαράδρα του Ανθοχωρίου, με τα βουνά έτοιμα να αγκαλιαστούν. Για να νιώσεις την εμπειρία Montanema αρκεί μόνο να γίνεις μέρος του, να απολαύσεις το παραδοσιακό τοπικό φαγητό από το κήπο και τη φάρμα τους, να γευτείς τη μεγάλη ποικιλία βοτάνων, να νιώσεις τα αρώματα από τα χειροποίητα σαμπουάν και κρέμες και να αφεθείς στη ροή του ξεχωριστού spa.
H αίθουσα της yoga μας ενέπνευσε για άλλη μια φορά, μέσα από μια σειρά τεσσάρων μαθήματων, να ανοίξουμε το σώμα μας, να επικεντρωθούμε στις αναπνοές μας, να χαλαρώσουμε και να πάρουμε δύναμη και ενέργεια για τη συνέχεια.
Αυτή τη φορά ακολουθήσαμε μια νέα διαδρομή πεζοπορίας για να κυνηγήσουμε μανιτάρια στο δάσος, στην αρχή του χειμώνα, μέσα από μια ιδιαίτερη διαδρομή από έλατα, ξέφωτα, ποτάμια και νερά. Το πλούσιο πρόγραμμα μας συμπεριελάμβανε τα εγκαίνια του νέου κελαριού με μαθήματα οινογνωσίας, κρυσταλλοθεραπεία και άνοιγμα φύλλου με τον παραδοσιακό αγραφιώτικο τρόπο.
Γεμίσαμε τις μπαταρίες μας με εικόνες, εμπειρίες αλλά και με μια αίσθηση ανανέωση μέσω των πρακτικών Yoga.
Αυτό που κρατάω είναι ότι αυτές οι μικρές και έντονες σε συναισθήματα εξορμήσεις στην πανέμορφη χώρα μας, βοηθάνε στη κοινωνικότητα, στην αίσθηση της παρέας, αλλά και στη νέα σχέση που χτίσουμε με το περιβάλλον. Η φύση μας μιλάει, αρκεί να την ακούσουμε.

Testimonial

Φωτεινή μου, φως μου πάντα σε όποιο retreat σου έρχομαι ξαναγεννιέμαι. Είσαι απλά υπέροχη. Το ίδιο και ο βοηθός σου Πέτρος πάντα με την άψογη διοργάνωση. Τα μέρη που διαλέγετε είναι φανταστικά. Περιμένω για το επόμενο!!! Η Κυπριοπούλα σας…
Ν.Π.
Πρώτη φορά σε retreat και η εμπειρία ήταν μοναδική. Η ενέργεια σου είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Φεύγω πιο ήρεμος, πιο ψηλός. Η οργάνωση ήταν άψογη. Σας ευχαριστώ για όλα.
Γ.Κ.
Μοναδική εμπειρία σ’ένα μέρος γεμάτο, θετική ενέργεια και καλοπροαίρετους ανθρώπους. Namaste
Ε.Κ.
Σε αγαπώ πολύ – με αλλαγή όλη την ψυχολογία και θετική ενέργεια. Η γιόγκα σου και τα ταξίδια που μας επιλέγεις.
Ε.Σ.
Ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη εκδρομή και την οργάνωση. Υπέροχο μέρος και υπέροχη ομάδα!
Μ. Η.
Τέλεια εμπειρία την πιο κατάλληλη στιγμή για εμένα. Η τοποθεσία επιλογής φανταστική. Φωτεινή δεν έλλειψα από το μάθημα σου ακόμα και μετά από αυτή την τόσο όμορφη και απαιτητική πεζοπορία. Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!
Β.Τ.

 

Αν και η πρώτη μας εμπειρία μας μαζί σας( σας βρήκα μέσω twitter), περάσαμε εκπληκτικά! Κάποτε θα επαναλάβουμε σίγουρα! Σας ευχαριστούμε πολύ!
Λ.Μ. & Δ.Β.
Εξαιρετική εμπειρία. Υπέροχο κλίμα. Μας κάνατε να αισθανόμαστε άνετα ενώ δεν είχαμε ιδιαίτερη εμπειρία με την γιόγκα. Ελπίζω να το επαναλάβουμε. Ευχαριστούμε πολύ για όλα.
Α.Μ. & Μ.Κ. & Χ.Σ. & Ι.Ρ.
Αγαπημένη μου δασκάλα είμαι πολύ συγκινημένη που βρεθήκαμε μετά από δύο χρόνια στο ίδιο μέρος! Ίδιο μέρος διαφορετικό , διαφορετικό όμως για εμένα που βιώνω μια ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου, μας! Εύχομαι  να ξαναβρεθούμε στο ίδιο μέρος όχι δύο αλλά τρεις. Και να περάσουμε όμορφες στιγμές που μας χαρίζεις με σεβασμό και αγάπη! Σας ευχαριστούμε πολύ Πέτρο και Φωτεινή. Εύχομαι να γίνουμε μια όμορφη οικογένεια σαν τη δική σας!
Κ.Κ. & Π.Κ.
Πολύ όμορφη εμπειρία και ιδανική πρώτη επαφή με την γιόγκα! Ήταν όλα ιδανικά από την διδασκαλία μέχρι και την τελευταία δραστηριότητα! Πολύ όμορφο μέρος.
Α.Π. & Χ.Μ.
Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα! Ξεχωριστή εμπειρία και πολύ καλή ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τη φύση και το πνεύμα μας!
Ν.Μ.
Δεύτερο retreat με την Φωτεινή και τον Πέτρο.Οι όμορφες εμπειρίες που αποκομίσαμε στο πρώτο retreat μας έκαναν να επιστρέψουμε και δεν το μετανιώσαμε. Υπέροχο ξενοδοχείο, μαγευτική φύση και καλή οργάνωση με δραστηριότητες στη φύση και όχι μόνο. Καλή αντάμωση.
Ε.Μ. & Ε.Α.
Μαγικά! Άλλο ένα μαγευτικό yoga retreat, τέλεια οργανωμένο σε ένα υπέροχο μέρος. Πάντα επιλέγετε τα καλύτερα και περνάμε όλοι πολύ όμορφα.
Μ. Ο.
Όσο μοναδική είναι η τοποθεσία του Μοντανέμα, τόσο μοναδική είναι η αγάπη, τα μαθήματα και η αφοσίωση της δασκάλας μας Φωτεινής σ’ αυτό που υπέροχα κάνει – τη γιόγκα.
Β.Β.
Εξαιρετικό retreat φροντισμένο όπως πάντα με αγάπη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
Χ.Π.
Είναι η 1η φορά μαζί σας, αλλά δεν θα είναι η τελευταία. Περιμένω τα επόμενα. Ευχαριστώ πολύ.
Α. Γ.
Μια φανταστική εκδρομή μέσα σ’ ένα παραμυθένια χριστουγεννιάτικο τοπίο που είχε απ’ όλα: καλή παρέα, πολλή και καλή γιόγκα, πολύ οξυγόνο και πολλά τρεχούμενα νερά και πολύ όμορφες εικόνες. Ανυπομονούμε για τα επόμενα.
Β.Φ.
Ένα ακόμη ταξίδι – retreat με άψογη οργάνωση και πολλή φροντίδα.
Ε.Κ.
1η μου φορά σε retreat…Πέρασα υπέροχα και θα το ξανακάνω!!! See U
K.Π.
Το αίσθημα που βίωσα είναι αγάπη, αγαπημένη μου!
Κ.Α.
Ένα υπέροχο συναίσθημα…Πολύ καλή οργάνωση με ανθρώπους ξεχωριστούς και ζεστούς. Καταπληκτική εκδρομή. Σας ευχαριστούμε
Μ.Μ. & Ν.Μ.
Ένα διήμερο στο όνειρο. Παραμυθένιο σκηνικό με υπέροχα σπιτάκια χαμένα κυριολεκτικά μέσα στο δάσος, απίστευτη ενέργεια οξυγόνο, ανάσες, μυρωδιές, φύση, χρώματα, ακόμα και η βροχή βοήθησε στη μαγεία της στιγμής. Ευχαριστούμε πολύ Φωτεινή και Πέτρο . Ραντεβού στο επόμενο.
Δ.Θ. &  Δ.Μ.
Ένα ακόμη ωραίο retreat ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Μοναδικοί Φωτεινή – Πέτρος στο μοναδικό Μοντανεμα. Στο επανιδείν.
Μ.Ε.
Οι λίμνες…πρόσεξες ποτέ τις λίμνες; Δεν είναι σαν τις θάλασσες. Οι θάλασσες μιλούν, τραγουδούν. Οι λίμνες ονειρεύονται!!! Ευχαριστούμε πολύ!
Λ.Π.
Φωτεινή , Πέτρο ευχαριστούμε για ένα ακόμη εμπνευσμένο οδοιπορικό!!! Εύχομαι σύντομα να βρεθούμε σε επόμενους προορισμούς. Πάντα με εκδρομική διάθεση
Μ.Η.
Η φύση στα υπέρλαμπρα της! Και η εκδρομή μας όπως και η διαμονή εναρμονισμένη σε ένα απείρου κάλλους σκηνικό – τοπίο! Μας φωτίσατε με την παρουσία σας , εμπειρίες γνώσης και αυτή την τριήμερη ψυχική και σωματική ανάσταση! Σας ευχαριστώ από καρδιάς
Μ.Μ.
Άλλο ένα retreat , με τις καλύτερες εντυπώσεις!! Σας εύχομαι να συνεχίσετε καλύτεροι, όπως κάνετε μέχρι τώρα!!! Σας ευχαριστώ, καλές γιορτές!!!
Ε.Π.
Εμπιστοσύνη σταθερή, αγάπη συνεχής, αφοσίωση χωρίς λοξοδρομήσεις/ Αυτά και άλλα πολλά διέπουν την σχέση μου με την Δασκάλα και τον Πέτρο. Και εάν κάποια στιγμή για «ανωτέρους λόγους» θα διακοπεί αναγκαστικά η συμμετοχή μου στα retreat, θα έχω κερδίσει πολλά απ’ όλα αυτά τα χρόνια . Έτσι συγκεντρωτικά και για όλα αυτά λέω απλά ένα απέραντο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
Τ.Π.
Πρώτη φορά σε retreat της Φωτεινής και του Πέτρου. Όλα πολύ όμορφα!!! Άψογη οργάνωση, όμορφες πρακτικές, το μέρος μαγικό, η φύση μοναδική, το Montanema ξεχωριστή εμπειρία!!! Ευχαριστώ για όλα!!!
Ε.Μ.
Κάθε retreat μαζί σου είναι και μια διαφορετική εμπειρία. Χαιρόμαστε πολύ που είμαστε μέρος αυτής της εμπειρίας! Το μέρος ήταν μαγευτικό. Είμαστε ευγνώμονες, σ ’ευχαριστούμε πολύ
Μ.Κ. & Π.Ρ.