Yoga Retreat στην Λήμνο 2021 με την Φωτεινή Μπήτρου

Yoga Retreat στην Λήμνο 2021 με την Φωτεινή Μπήτρου

Για 2η συνεχόμενη χρονιά Yoga Retreat στο νησί αποκάλυψη, την Λήμνο ,  ένα μέρος με φύση που σε καθηλώνει και τρομερή ιστορία. 15-19 Σεπτέμβριου 2021 ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία συνδυάζοντας καθημερινή πρακτική yoga και θεματικές εξορμήσεις στο νησί. Επισκεφθήκαμε τις Αλυκές, το Φαρακλό και τις Αμμοθύνες, ζήσαμε την ιστορία του νησιού στο Κότσινα και στην Ηφαιστεία, κάναμε μια μικρή πεζοπορία μέχρι την Παναγία Κακαβιώτισσα και απολαύσαμε την πρωτεύουσα Μύρινα.

TESTIMONIAL

Ευχαριστώ τη φίλη μου τη Ζωή που με ξεσήκωσε και σας Φωτεινή και Πέτρο που μου δώσατε την ευκαιρία να ζήσω αυτή την μοναδική εμπειρία που εύχομαι να γίνει αφορμή να …βλέπω καλύτερα!!!
Ε.Κ.
Το νησί μια αποκάλυψη. Η πρωινή yoga βάλσαμο. Υπέροχη εμπειρία. Ευχαριστώ Φωτεινή και Πέτρο
Ζ.Π.
Μοναδικά τοπία στις Αλυκές. Δέος στη φύση στις Αμμοθήνες. Η ανατολή του ‘ήλιου στην παραλία του Κέρους. Μουσική βραδιά και αναζωογονητική πρωινή yoga. Στιγμές από αυτό το υπέροχο νησί που θα θυμόμαστε με ευγνωμοσύνη.
Σας ευχαριστούμε πολύ
Λ. Μ.
Φωτεινή μου…είσαι αστέρι!!! Η Εμπειρία που αποκομίζω κάθε φορά που σε ακολουθώ είναι μοναδική….πραγματικά με ξεπερνά!!! Εύχομαι να είσαι γερή και να μας προσφέρεις απλόχερα συναρπαστικές στιγμές!!!
Φ.Χ.
Μου αρέσει πολύ που η πρακτική είχε δυναμισμό και χιούμορ και μου αρέσει που την μοιράστηκα με όλη την ομάδα αλλά πιο πολύ με τις φίλες μου. Είναι συναρπαστικό να επιστρέφεις σ ’ένα νησί όπως η Λήμνος μετά από δεκαετίες και να βλέπεις, να το καταλαβαίνεις και να το νιώθεις από το σημείο που βρίσκεσαι σήμερα ως άνθρωπος. Σ ’ευχαριστούμε Φωτεινή για την εμπειρία, την έμπνευση και την χαρά που μας έδωσες
Σ.Θ.
Αγαπημένη μου Φωτεινή,
Νιώθω ευγνωμοσύνη που σε γνώρισα και μοιραστήκαμε τόσο όμορφες στιγμές σε αυτό το υπέροχο νησί! Αισθάνομαι άλλος άνθρωπος και όπως είπες και συ η καρδιά μου είναι ανοιχτή! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όλη την ώρα βλέπω καρδιές καθώς περπατάω και εναρμονίζομαι με την όμορφη Λήμνο! Πέρασα μια μεταβατική περίοδο στη ζωή μου και αυτό το retreat ήταν πραγματικά αυτό που χρειαζόμουν για να ηρεμήσω και να ανακαλύψω και άλλα κομμάτια του εαυτού μου.! Σε ευχαριστώ πολύ για αυτή την καταπληκτική εμπειρία ζωής! Και στα επόμενα που έρχονται… Να είσαι πάντα πολύ ευτυχισμένη και να απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με την όμορφη οικογένεια σου. Είστε αξιαγάπητοι και πολύ δοτικοί άνθρωποι. Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα!
Με αγάπη
Λ. Τ.
Φωτεινή, είσαι φωτεινή σαν το όνομα σου και αυτό μας το έδειξες σε κάθε πρακτική σου. Και κακά τα ψέματα όλα φαίνονται πάνω στο στρωματάκι μας, κάποια πράγματα δεν κρύβονται και αυτό είναι η αλήθεια μας. Το χιούμορ μας και πως αντιμετωπίζουμε τις πιο απλέ και περίπλοκες καταστάσεις. Ένα retreat τελείως διαφορετικό από ότι είχα στο μυαλό μου, από ότι φανταζόμουν για το πως πρέπει να είναι ένα ρετρεατ. Σ’ ευχαριστώ για το  χώρο που μας έδωσες στο χώρο και αυτή την ελευθερία κινήσεων σε όλα. Ήσουν πάντα εκεί σιωπηλή, δυναμική. Ο πιο αγαπημένος παρατηρητής του ρετρεατ. Και εγώ με την σειρά μου ο παρατηρητής σου σε απολαμβάνω να λιώνεις στην ξαπλώστρα σου και να οργανώνεις το επόμενο σου ρετρεατ! Συνέχιζε να είσαι ταπεινή και να προσεγγίζεις τους ανθρώπους με αυτό τον τρόπο. Ευχαριστώ από καρδιάς. Εύχομαι πολύ όμορφο και δημιουργικό χειμώνα και αναμένω για την επόμενη μας συνάντηση.  Hari Om Tat Sat Namaste
Σ. Κ.
Γνωριζόμαστε για πρώτη φορά στην Λήμνο και μου έκανε εντύπωση η απλότητα στον τρόπο σκέψης της Φωτεινής και η ενέργεια στην προσέγγιση των πιο ουσιαστικών ζητημάτων που απασχολούν όλους, η κατάκτηση της γαλήνης μοιάζει περισσότερο από ποτέ το ζητούμενο στα παρόντα σημεία των άκρων που κάνουμε όλοι μας.! Και εμείς από τα πρωινά μας εγερτήρια – εισαγωγή στην εκγύμναση νου και σώματος με την γιόγκα αλλά ως συνέχεια οι περίπατοι και περιηγήσεις με στις ομορφιές αυτού του τόσο ενεργειακού τοπίου του νησιού που μοιάζει ξεχασμένο στο χρόνο…καταφέραμε να έχουμε γαλήνη στις ψυχές μας! Ευχαριστούμε την Φωτεινή και τον Πέτρο με την αφύπνιση που μας προκάλεσε τις μέρες της διαμονής μας στην Λήμνο. Η έμπνευση σου για τα Retreat σου εύχομαι να συνεχιστεί στο μέλλον με την ίδια πίστη ως προσήλωση στις αρχές του team! Δικαιωμένη απολύτως από την επιλογή να συναντήσω την Φωτεινή κι τον Πέτρο. Εύχομαι και τα επόμενα τριήμερα να είναι εξόχως ενδιαφέροντα σαν αυτό που ζήσαμε στην Λήμνο
Ν.Τ. & Α.
Ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές και για την άριστη οργανωτικά. Εύχομαι πολλές επιτυχίες στο μέλλον πάρα πολλά ταξίδια.
Ρ. Κ.
Thank you for welcoming me on the retreat! I learned at least 8 Greek words an my first time doing Hatha Yoga

N.

Φωτεινή, Πέτρο
Ευχαριστώ από καρδιάς για το υπέροχο πενθήμερο που πέρασα μαζί σας. Οι εμπειρίες που έζησα είναι μοναδικές. Φυσικά και τα ξαναπούμε σε επόμενο retreat. Να είστε πάντα γεροί, δημιουργικοί και να προσφέρετε αγάπη και καλοσύνη.
Κ. Κ.
Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε yoga retreat. Σας ευχαριστώ για αυτή την υπέροχη εμπειρία, την άριστη διοργάνωση, την θετική ενέργεια και το χαμόγελο που χαρίζετε απλόχερα. Σας εύχομαι να είστε πάντα τόσο δημιουργικοί και να φροντίζετε για υπέροχα retreat σώματος και ψυχής. Ευχαριστώ από καρδιάς.
Τ.Γ.
Φωτεινή σε ευχαριστώ για την υπέροχη εμπειρία που μας πρόσφερες στην Λήμνο. Ανυπομονώ για την επόμενη! Ελπίζω να με βρεις πιο ευλύγιστη.
Α.
Απολαύσαμε ένα πανέμορφο retreat, πολύ ωραία διοργάνωση. Ωραία ενέργεια από όλη την ομάδα. Ευχαριστώ όλους. Εύχομαι σε όλους σφιχτή αγκαλιά.
Ρ. Ρ.
Φωτεινή μου ήταν για μένα το πρώτο retreat μετά από δύσκολο χειμώνα που περάσαμε όλοι και σ’ ευχαριστώ από την καρδιά μου όχι μόνο για το retreat, αλλά και για όλα όσα μου πρόσφερες το χειμώνα! Τα αποτελέσματα φάνηκαν νομίζω και το νοιώθω και εγώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Πέτρο για την υπέροχη οργάνωση του retreat. Ανυπομονώ για το επόμενο που ευτυχώς είναι πολύ κοντά.
Μ. Ι.
Φωτεινή μου κάθε φορά που κάνω retreat μαζί σας, είμαι καλύτερα απ ‘ότι περίμενα. Σας ευχαριστώ πολύ εσένα Φωτεινή για την ενέργεια που μας δίνεις αλλά και τον Πέτρο, γιατί είναι πανταχού παρών!! Εύχομαι να είσθε υγιείς και πάντα τόσο συνεπείς σ’ αυτά που μας υπόσχεσθε!!!!
Ε.Π. (Καλή Αντάμωση)
Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μας δώσατε να δούμε ένα πανέμορφο μέρος κάνοντας αγαπημένη πρακτική. Προσεγμένη διοργάνωση, ζεστό καλωσόρισμα, όμορφη ενέργεια και από τους δύο σας.
Σας ευχαριστώ Φωτεινή-Πέτρο-Δήμητρα!
Α.Τ. (ανυπομονώ να σας ξαναδώ)
Αγαπημένη , Muchas Gracias για τις όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας! Συνέχισε έτσι δημιουργικά!!!
Γ.Μ.
“Прекрасных дней моих очарованье”
Μετάφραση ¨”The charm of my beautiful days”
Ζ.Ν.