Ανοιξιάτικη απόδραση για γιογκα στο Westin Resort Costa Navarino 5 *

Ανοιξιάτικη απόδραση για γιογκα στο Westin Resort Costa Navarino 5 *

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγατε για θεραπεία Γιόγκα;
Λοιπόν, σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε την επερχόμενή μας τριήμερη ανοιξιάτικη θεραπεία γιόγκα στo Ξενοδοχείο The Westin Costa Navarino, στη Μεσσηνία, που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 – 5 Μαρτίου 2017. Με την άνοιξη να έρχεται αυτό το ειδικό γεγονός γιόγκας θα σας δώσει το χρυσή ευκαιρία να τονώσετε το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σε έναν από τους πιο θεαματικούς προορισμούς του κόσμου. Η συγκεκριμένη απόδραση για γιόγκα είναι προσαρμοσμένη για να σας βοηθήσει να ξανανιώσετε και να ανανεωθείτε ανεξάρτητα από το αν είστε αρχάριοι στη γιόγκα ή έμπειροι γιόγκι.
Αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον σχετικά με αυτό το συναρπαστικό γεγονός είναι το γεγονός ότι θα έχετε την ευκαιρία να προπονηθείτε με την Φωτεινή Μπήτρου, μία από τις σπουδαιότερες Εκπαιδεύτριες Γιόγκα στην Ελλάδα. Με την επεκτατική και εξαιρετική εμπειρία της, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα είστε σε καλά χέρια.
Yoga Retreat Costa Navarino
Αυτή η θεραπεία Γιόγκα αναμφίβολα θα σας προσφέρει την τέλεια ευκαιρία όχι μόνο να εξερευνήσετε και να αναπτύξετε αλλά και να εμβαθύνετε την εμπειρία σας στη Γιόγκα. Εγκατασταθήκαμε σε αυτό το εξαιρετικό και υπέροχο σκηνικό λόγω του φανταστικού περιβάλλοντος για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια βαθύτερη κατανόηση της ολιστικής θεραπείας.
Ο στόχος αυτών των διακοπών Γιόγκα είναι να παρέχει στους γιόγκι ολιστική θεραπεία, ενδυνάμωση και πολύτιμη δεξιότητες που θα σας αλλάξουν τη ζωή στην προσιτή τιμή των € 250 ανά άτομο σε ένα απίστευτο διπλό Πολυτελές ή με θέα στη θάλασσα δωμάτιο και € 210 για συνοδούς. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι Γιόγκι έχουν μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2017, να κάνουν το 50% των καταθέσεων τους ως δέσμευση. Με τις εξαιρετικές χάθα και θεραπευτικές τεχνικές μας, θα σας βοηθήσουμε να εμβαθύνετε την επαφή σας με τις μοναδικό θετικές ιδιότητές σας χωρίς κόπο.
Θα έχουμε πολλά συναρπαστικά πράγματα να κάνουμε μαζί σε αυτό το υπέροχο περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένων: πρωινή γιόγκα χάθα, ηρεμιστικές ασκήσεις αναπνοής, διαλογισμό, προβληματισμό, θα μάθουμε πώς να διαχειριζόμαστε το άγχος και θα αυξήσετε τα επίπεδα ενέργειάς σας σε αυτό το υπέροχο και όμορφο ξενοδοχείο της Ελλάδας, The Westin Costa Navarino που θεωρείται ο καλύτερος Οικογενειακός Προορισμός στη Μεσόγειο για να σας βοηθήσει να αγκαλιάσετε τη θετική μεταμόρφωση. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε, να καταπραΰνετε το πνεύμα σας, να ανοικοδομήσετε το σώμα σας, να χάσετε το περιττό βάρος, να προβληματιστείτε σχετικά με τη ζωή σας και να αναζωογονηθείτε κάτω από την εκπαίδευση μιας από τους μεγαλύτερους δασκάλους γιόγκα στον κόσμο.
Αυτή είναι μια ευκαιρία που αξίζει να αρπάξετε, αν είστε φανατικός της Γιόγκα. Θα είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας για την επιλογή σας να συμμετέχετε με την Φωτεινή Μπήτρου σε αυτή την επερχόμενη υπέροχη θεραπεία Γιόγκα που γίνεται σε έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς στην Ελλάδα. Κάντε την κράτησή σας τώρα. Μην χάσετε αυτή την θεραπεία γιόγκα με τίποτα!
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ…