Μία απίστευτη απόδραση 6 ημερών για γιόγκα στην Ικαρία, 24 με 29 Ιουνίου, 2017

Μία απίστευτη απόδραση 6 ημερών για γιόγκα στην Ικαρία, 24 με 29 Ιουνίου, 2017

Η Ικαρία είναι σίγουρα μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες στην Ελλάδα για διαλογισμό και χαλάρωση, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων. Ο τόπος δεν είναι μόνο ιδανικός για χαλαρωτικές διακοπές, αλλά σπουδαίος για πρακτικές γιόγκα. Με όμορφα φυσικά χαρακτηριστικά, τους ανθρώπους της και το υπέροχο κλίμα, η Ικαρία έχει πολλά να προσφέρει σε όσους αναζητούν προσιτές αλλά συναρπαστικές αποδράσεις γιόγκα
Ενδιαφέρον έχει ότι Ικαριώτες έχουν καλή φυσική κατάσταση και υγεία, ακόμη και σε ηλικία 100 ετών
Η απόδραση 6 ημερών για γιόγκα στην Ικαρία θα πραγματοποιηθεί από τις 24 – 29 Ιουνίου, 2017. Η περσινή απόδραση στην Ικαρία ήταν μια μεγάλη επιτυχία για όλους με την αναδεδειγμένη και διάσημη δασκάλα γιόγκα Φωτεινή Μπήτρου. Κύριος στόχος μας είναι να κάνουμε αυτή την εκδήλωσή μας αξέχαστη σε όσους θα συμμετάσχουν μαζί μας στη μοναδική απόδρασή μας για Γιόγκα στην Ελλάδα.
Είμαστε βέβαιοι για να πούμε ότι η απόδρασή μας για γιόγκα τον Ιούνιο σε μία από τις πιο απίστευτες τοποθεσίες του κόσμου θα προσφέρει αξέχαστες και μεταμορφωτικές εμπειρίες για τους Γιόγκι. Αυτή η απόδραση γιόγκα προσφέρει μια τέλεια ευκαιρία για να ξοδέψετε κάποιο χρόνο για να απολαύσετε έναν ανεκτίμητο τρόπο ζωής, της ευεξίας και της υγείας. Με τη φροντίδα της Φωτεινής Μπήτρου, μπορείτε να είστε σίγουροι για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων για το μυαλό και το σώμα σας. Έχει μια μεγάλη φήμη για τη βοήθεια εκείνων που επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια ανθεκτική ζωή για τον εαυτό τους μέσα από πρακτικές γιόγκα και πνευματικές αποδράσεις.
Ikaria Seychelles
Ikaria Seychelles
Ενώ η εξάσκηση γιόγκα σε τακτική βάση μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη και κουραστική για το μυαλό για πολλούς, αυτή η απόδραση θα σας δώσει την ευκαιρία που ψάχνατε ως ενθουσιώδης οπαδός της γιόγκα. Θα έχουμε τουλάχιστον 2 μαθήματα την ημέρα για να εξασφαλίσουμε ότι όχι μόνο ότι θα φτάσετε την γιόγκα σας στο επόμενο επίπεδο, αλλά και ότι θα πετύχετε θετικά αποτελέσματα πιο γρήγορα. Οι άνθρωποι που έχουν συνήθως πολύ φορτωμένο πρόγραμμά μέσα στον χρόνο μπορούν να επωφεληθούν σημαντικά από αυτή την απόδραση γιόγκα στην Ικαρία. Έχουμε μια δωδεκάδα συναρπαστικών προγραμμάτων για την τόνωση της απώλειας βάρους, την αποτοξίνωση, τον διαλογισμό και τη χαλάρωση για την καλύτερη υγεία.
Με μια επαγγελματία δασκάλα γιόγκα, όπως η Φωτεινή Μπήτρου, που προσφέρει εκτενή μαθήματα γιόγκα σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε αυτή την χρυσή ευκαιρία. Έχετεπολλά να κερδίσετε από αυτό το όμορφο πνευματικό καταφύγιο στην Ικαρία, αν ψάχνετε για μια ειρηνική και προσιτή απόδραση για πρακτική της γιόγκα, αναζωογόνηση, διαλογισμό και χαλάρωση. Η απόδρασή μας για γιόγκα στην Ικαρία θα βοηθήσει αβίαστα να επανασυνδεθείτε με την πνευματική πλευρά σας, χωρίς να επιβαρύνετε υπερβολικά τον προϋπολογισμό της απόδρασης για τον διαλογισμό σας.
Κατά τη διάρκεια των έξι ημερών, η Φωτεινή Μπήτρου θα σας διδάξει τις καλύτερες τεχνικές γιόγκα στον κόσμο, όπως Ασάνα, Pranayama και χαλάρωση για την εμβάθυνση των επαφών σας με το εσωτερικές θετικές ιδιότητές σας για ένα αρμονικό, ισχυρότερο σώμα, χαλαρό μυαλό και ισορροπημένη ευεξία.
Με ενδιαφέρον καθημερινά μαθήματα γιόγκα όλων των επιπέδων, η απόδραση στην Ικαρία έχει σίγουρα σχεδιαστεί για να σας δώσει όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε για να ζήσετε την ευδαιμονία.  περισσοτερα για το yoga retreat στην Ικαρία 24-29 Ιουνίου πατήστε ΕΔΩ…
Αν ψάχνετε για μια εξαιρετική απόδραση για γιόγκα για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, αυτή σίγουρα θα κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα. Ελάτε ένας ελάτε όλοι
 Αφιερωμα “Ζεν Ικαρία” της Καθημερινής Ταξίδια στο Yoga Retreat μας το 2016 ΕΔΩ…