5 Συναρπαστικές Ημέρες Γιόγκα στην Παραλία Σωρός στην Αντίπαρο, 1 έως 5 Ιουνίου, 2017

5 Συναρπαστικές Ημέρες Γιόγκα στην Παραλία Σωρός στην Αντίπαρο, 1 έως 5 Ιουνίου, 2017

Είτε είστε αρχάριος στη γιόγκα ή προχωρημένος επαγγελματία, μια βαθιά θεραπεία γιόγκα θα σας κάνει πολύ καλό
Μία απόδραση 5 ημερών για γιόγκα στην Αντίπαρο με τη Φωτεινή Μπήτρου θα σας επωφελήσει πολύ από την άποψη ότι θα σας βοηθήσει να βρείτε την εσωτερική ευδαιμονία και την ισορροπία σας. Μέσω αυτής της εξατομικευμένης απόδρασης γιόγκα, η Φωτεινή θα σας καθοδηγήσει μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι γιόγκα για να σας βοηθήσει να επιτύχετε μια συνεχή πνευματική ανάπτυξη και εξέλιξη. Αυτό το καταφύγιο ευεξίας είναι κάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσετε σε δεδομένου ότι θα υπάρχουν φανταστικές δραστηριότητες γιόγκα που θα σας δώσουν την τόσο αναγκαία ευκαιρία να επαναπροσδιοριστείτε, ανανεωθείτε και να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας χωρίς περισπασμούς. Σας δίνει, επίσης, την ευκαιρία να βιώσετε ένα απίθανο νέο περιβάλλον.
yoga retreat Antiparos
Με εξαιρετική εμπειρία και τον επαγγελματισμό της, η Φωτεινή θα προσθέσει μια μερίδα ενθουσιασμού σε όλη την απόδραση γιόγκα με τα αποκλειστικά μαθήματα γιόγκα της για να εξασφαλίσει ότι στο τέλος της θεραπείας θα επιστρέψετε σπίτια σας εμπνευσμένοι και χαρούμενοι. Τα μαθήματά της είναι όχι μόνο ζωντανά αλλά εξυπηρετούν και θρέφουν την ψυχή για όλους τους λάτρεις της γιόγκα. Μετά από αυτή την απόδραση στο νησί της Αντίπαρου για γιόγκα θα νιώσετε αναμφισβήτητα αναζωογονημένοι και ζωντανοί. Θα μείνετε συγκλονισμένοι από τα πανέμορφα μπλε νερά της παραλίας Σωρός. Η ομορφιά αυτής της απόδρασης για γιόγκα στην Ελλάδα θα σας δώσει την ευκαιρία να συνεργαστείτε με άλλους γιόγκι για μια παρατεταμένη περίοδο 5 ημερών με έναν συνδυασμό του διαλογισμού, της καθαρής έμπνευσης και πρακτικές γιόγκα. Το να έχετε γύρω σας άλλους λάτρεις της γιόγκα με την μοναδική θέα του ηλιοβασιλέματος που προσφέρει η Αντίπαρος θα είναι πολύτιμο για να έρθετε πιο κοντά με την πνευματικότητά σας.
Αφού έχετε εργαστεί τόσο σκληρά για διαφορετικούς λόγους, σίγουρα πρέπει να ξεχάσετε τις δικαιολογίες και να επενδύσετε στον εαυτό σας μέσω θεραπειών γιόγκα. Όλοι αξίζουν ένα διάλειμμα σε κάποια στιγμή της ζωής τους και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας από το να έρθετε κοντά με εκείνους που μοιράζονται τον ενθουσιασμό σας για τη γιόγκα. Το να περάσετε 5 ημέρες σε αυτόν τον παράδεισο, θα σας δώσει ένα λόγο να εκτιμήσετε τη ζωή από μια διαφορετική σκοπιά. Αυτή η θεραπεία γιόγκα θα σας κάνει να νιώσετε πιο υγιείς, θα σας δώσει ενέργεια και θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους χάρη στην αφοσίωση και τη δέσμευση της Φωτεινής Μπήτρου που θα κάνει όλα τα γιόγκα όνειρά σας πραγματικότητα. Θα συναντήσετε ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα και θα επεκτείνετε το δίκτυό σας με έναν πιο υγιεινό τρόπο και παράλληλα θα ενισχύσετε τη γενική υγεία σας μέσα από τα μαθήματα γιόγκα. Μπορείτε να αναπτυχθείτε πνευματικά μόνο με την αποτοξίνωση από την τεχνολογία, αποσυνδέοντας καθώς συγγεντρώνεστε στην σύνδεση με τον εσωτερικό εαυτό σας.
Με την επένδυση σε αυτή την οργανωμένη απόδραση, μπορείτε να ξέρετε με βεβαιότητα ότι θα περάσετε καλά, γνωρίζοντας θα σας φροντίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 Η εξερεύνηση νέων μερών σας δίνει την ευκαιρία να δείτε τον εαυτό σας και τον κόσμο σε ένα νέο φως
περισσότερα για το Yoga Retreat ΕΔΩ…