Κολύμβηση για Παιδιά στην Αίγινα – Θερινά Μαθήματα 2018 με τη Φωτεινή Μπήτρου

Κολύμβηση για Παιδιά στην Αίγινα – Θερινά Μαθήματα 2018 με τη Φωτεινή Μπήτρου

Ήρθε η ώρα να γυμναστείτε και εσείς, μαμάδες και μπαμπάδες μαζί με τα παιδιά σας στη θάλασσα! Ελάτε να αφήσουμε στην άμμο το  αποτύπωμα μας και να το φωτογραφίσουμε για  να θυμάστε αυτό το ταξίδι μαζί με το παιδί σας! Αυτό το καλοκαίρι μια δραστηριότητα μαζι με το παιδί σας…σας περιμένει!
Μια από τις αγαπημένες δραστηριότητες των παιδιών είναι το καλοκαιρινό μπάνιο. Συνήθως τα παιδιά παραμένουν σε κίνηση από τη στιγμή που φτάνουν στην παραλία μέχρι τη στιγμή που θα φύγουν! Κολύμπι, παιχνίδια με μπάλα, παιχνιδίσματα στη θάλασσα και την παραλία πέρα από διασκέδαση σημαίνουν και φυσική δραστηριότητα και εκμάθηση σωστής τεχνικής σε ελεύθερο , πρόσθιο ,ύπτιο και πεταλούδα στα πιο μέγαλα παιδιά.

Μαθήματα Κολύμβησης στην Αίγινα

Κάθε καλοκαίρι εκπαιδεύω παιδιά από 6 μηνών εως 4 ετών μαζί με τους γονείς τους και παιδιά 5 ετών -12 ετών σε γκρουπάκια, με στόχο να κατανοήσουν στους κινδύνους που μπορούν να συναντήσουν στη θάλασσα. Μέσα από ένα ταχύρρυθμο κύκλο μαθημάτων, που ξεκινάμε τέλη Ιουνίου εως αρχές Αυγούστου, τους μαθαίνω τις βασικές τεχνικές κολύμβησης: ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο και πεταλούδα. Στο τέλος του κύκλου των μαθημάτων διεξάγεται ένας αγώνας επίδειξης κολύμβησης όλων των παιδιών όπου οι γονείς βλέπουν την βελτίωση των παιδιών τους. Σε κάθε παιδί δίνεται για τη συμμετοχή ένα Κύπελλο. Δείτε τους περσινούς αγώνες επίδειξης ΕΔΩ..

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δευτέρα-Τετάρτη απόγευμα (Α’ πλαζ Μαραθώνα)
Τρίτη-Πέμπτη απόγευμα (Αύρα)
Παρασκευή απόγευμα-Σάββατο πρωί (Irides Αγίους)
Τρίτη-Πέμπτη πρωί (Α’ πλαζ Μαραθώνα)

Φέτος συμπληρώνω 22 χρόνια εκπαίδευσης κολύμβησης σε παιδιά, αδιαλείπτως κάθε καλοκαίρι, με τον αριθμό να έχει ξεπεράσει τα 1100

Δώρο με την εγγραφή ένα Σκουφάκι & μία Σανίδα εκμάθησης κολύμβησης για κάθε παιδί

–> Ενδεικτικές παραλίες που κάνουμε μαθήματα είναι Μαραθώνας Α’ , Αγία Μαρίνα, Σουβάλα και Αίγινα.
–> Πρωϊνά και Απογευματινά τμήματα.
–> Οι εγγραφές ξεκινάνε από 1 Ιουνίου και ολοκληρώνονται 20 Ιουνίου.
–> Είμαι επαγγελματίας ναυαγοσώστης και απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας (Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών). Πλήρες βιογραφικό ΕΔΩ..
–> Κλείστε άμεσα θέση στο fotini@purefitness.gr  693 2431281 Φωτεινή Μπήτρου