η δικιά μας Φιλίππα Παπαϊωάννου Πρώτη στο Ju Jitsu

η δικιά μας Φιλίππα Παπαϊωάννου Πρώτη στο Ju Jitsu

Η προσπαθεια και το πάθος για τον αθλητισμό φέρνουν διακρίσεις. Στην πρωτη θέση του βάθρου σκαρφάλωσε η Φιλίππα Παπαϊωάννου με τον συναθλητής της Κωνσταντίνο Χουμη πριν λίγες μέρες στο 17ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ju Jitsu .Η δική μας αθλήτρια διακρίθηκε μέσα απο το συλλογο του Λευκαρου Βάρης στο duo show +21 χρόνων κερδίζοντας μια συμμετοχη στην Eθνική Ελλάδος Ju Jitsu και στο παγκοσμιο πρωτάθλημα,στη Σουηδία!
Η αθλήτρια ασχολείται με το άθλημα απο 4 χρονων κ μετα απο διακοπή 8 χρονων -διαμονή στην Αιγινα- επέστρεψε τον Σεπτέμβρη στην Αθηνα.Κάτω απο την καθοδήγηση του δασκάλου τους Γιώργου Ζαντιωτη η Φιλίππα κ ο Κωνσταντίνος κατάφεραν μέσα σε 4 μήνες να φτιάξουν ενα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σώου με τεχνικές και επίδειξης που τους έφερε στην πρωτη θέση.

Ενα δικο μας παιδι που στην Αίγινα ασχολήθηκε με το στίβο κ με τον προπονητη της Βασίλη Ζαμπελη έφεραν διακρίσεις
Επόμενος στόχος των παιδιών μια θέση στο Πανεπιστήμιο στις εξετάσεις του Ιουνίου κ αμέσως μετα σκληρή δουλεια κ προετοιμασία για το Βαλκανικό και Παγκοσμιο πρωτάθλημα!! Ο Κωνσταντίνος Χουμης είναι χρυσός αθλητής στο φετινό πρωτάθλημα κ πολύτιμος βοηθός για την Φιλίππα!! Το μονο σίγουρο είναι οτι η θέληση η αγάπη για τα αθλήματα μπορούν να φέρουν διακρίσεις .Της ευχόμαστε Καλη επιτυχία και να πραγματοποιήσει ολα της τα όνειρα.