Παγκόσμια Hμέρα της Γυναίκας

Παγκόσμια Hμέρα της Γυναίκας

8 Μαρτίου 2020 και είναι η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Το Coffee Island μας έδωσε βραχιολάκια για τις γυναίκες που έρχονται στο γυμναστήριο μας στην Αίγινα, για να φροντίσουν τον εαυτό τους ψυχικά και σωματικά. Το σλόγκαν είναι Proud to be a woman, ένα σλόγκαν που ταιριάζει, στον διαρκή αγώνα για επίτευξη ισότητας ανάμεσα στα δύο φύλα. Είναι αφορμή για να γίνει μια υπενθύμιση των αλλαγών που χρειάζονται, αλλά και για να τιμηθούν οι γυναίκες σε όλον τον κόσμο που με αποφασιστικότητα και θάρρος παίζουν σημαντικό ρόλο στις κοινωνίες τους.
Οι βασικοί στόχοι που έχει θέσει ο ΟΗΕ μέχρι το 2030 είναι οι εξής:
-Όλα τα κορίτσια σε όλον τον κόσμο να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
-Να σταματήσουν όλες οι διακρίσεις ενάντια στις γυναίκες.
-Να εξαλειφθεί η οικογενειακή βία, το τράφικινγκ και η κάθε μορφής σεξουαλική εκμετάλλευση.
-Να εξαλειφθούν αποκρουστικές πρακτικές όπως ο εξαναγκασμός σε γάμο ακόμα και σε παιδική ηλικία, και ο γενετήσιος ακρωτηριασμός.
Είμαι περήφανη που είμαι γυναίκα σε αυτή την ημέρα και ηλικία γιατί είμαστε ατρόμητες.
Είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε αυτό που πιστεύουμε, ανεξάρτητα από το κόστος. Μπορούμε να διαφωνήσουμε με  επιχειρήματα χωρίς να φοβόμαστε πώς αντιδρούν οι άλλοι. Η νοημοσύνη και η γνώση μας, μας κάνουν ισχυρές, ίσες φωνές στον κόσμο μας.
Οι γυναίκες αυτής της δεκαετίας έχουν τελικά σπάσει τα εμπόδια που οι γυναίκες του παρελθόντος εργάστηκαν ακούραστα για να σπάσουν. Θα ήταν απίστευτα περήφανες, για το πώς αυξήσαμε το κίνημα που γεννήθηκαν. Οι γυναίκες του παρελθόντος θα εντυπωσιάστηκαν εντελώς, με το πόσο οι προσπάθειές τους και οι εκτελέσεις μας βοήθησαν κάθε κοριτσάκι που αγωνίζεται να πιστέψει στον εαυτό της, κάθε έφηβη που δεν μπορεί να δει την αληθινή μορφή της ομορφιάς της και κάθε γυναίκα που μερικές φορές ξεχνά πόσο φαινομενική έχει γίνει.
Είμαι υπερήφανη που είμαι γυναίκα το 2020 επειδή έχουμε μια φωνή.
Proud to be a woman ️
Χρόνια μας πολλά

Φωτεινή

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σε περιμένω την Δευτέρα για μια σούπερ προσφορά για την γυναίκα
Μάρτιος – Απρίλιος – Μάιος – Ιούνιος-Ιούλιος 2020 γυμναστική  100 ευρώ ισχύει αυστηρά έως Δευτέρα 9/03!
ή Ετήσια Συνδρομή 280 euro και δώρο μια Yoga Wheel.
Γιατί εμείς οι γυναίκες, μπορούμε να είμαστε δυνατές αν το θέλουμε ️