25οι Κολυμβητικοί Αγώνες Επίδειξης σε μια πλωτή Πισίνα στην Αίγινα

25οι Κολυμβητικοί Αγώνες Επίδειξης σε μια πλωτή Πισίνα στην Αίγινα

Για 25η συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσα τους αγώνες επίδειξης στην ετών για παιδιά από 2 μέχρι 12’ στην Αίγινα.
Οι μικροί μαθητές εκπαιδεύτηκαν σε μια σειρά ταχύρρυθμων μαθημάτων κολύμβησης σε πέντε διαφορετικά σημεία του νησιού, στην Αύρα, στην Α’ Μαραθώνα, στην Αγία Μαρίνα, στα Λουτρά Σουβάλας και στην Βίλλα Βιθανία.

Φέτος λόγω υγειονομικών περιορισμών δεν πραγματοποιήθηκαν, όπως κάθε χρονο,, σε πισίνα ξενοδοχείου, αλλά στήθηκε μια πλωτή πισίνα στην παραλία του Μαραθώνα Α’. Δημιουργήθηκε ένα μοναδικό σκηνικό μέσα στη θάλασσα όπου οι νεαροί μαθητές έδειξαν, μέσα στον υγρό στίβο, τις τεχνικές κολύμβησης, στις όποιες εκπαιδεύτηκαν όλη αυτή τη περίοδο. Ήταν μια διαδραστική εκδήλωση με τους γονείς να ενισχύουν τις προσπάθειες των παιδιών, μέσα στη θάλασσα και γύρω από τις αγωνιστικές διαδρομές.
Στο τέλος απονεμήθηκαν κύπελα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Φωτεινή

Υ.Γ. 1.Ευχαριστώ το Καφέ Ακρογιαλιά (Μαραθώνα Α’) για την πολύτιμη τους βοήθεια στην οργάνωση της εκδήλωσης

2. Ευχαριστώ τις βοηθούς μου, την Ελένη Μαλτέζου και την Νάντια Μπήτρου

Testimonials

Λαμπερή, υπέροχη, εκπιλητική… Τα παιδιά τη λατρεύουν. Οι γονείς την εμπιστέυονται. 10 χρόνια μαζί της σαν μαμά έμαθα πάρα πολλά.

Μ.K.

Πρώτη μας φορά για φέτος για τον Μιχάλη μου. Η εμπειρία του βάση με τα λεγόμενά του ήταν μοναδική. Πάντα μετά ήταν χαρούμενος -ευχαριστημένος. Όσο εγώ σαν μαμά, μου άρεσε η πειθαρχία σου, το χαμόγελό σου & η διάθεσή σου. Σε ευχαριστούμε! Ήταν ένα ευχάριστο ταξίδι!

Τ.Π.

Η αναμονή των κοριτσιών μου και η χαρά τους πριν έρθουμε στο μάθημα , καθώς και η στεναχώρια τους όταν τελείωνε το μάθημα ,νομίζω τα λέει όλα. Ευχαριστούμε για όλα ! Η συνέχεια έρχεται…

Ξ & Μ & Α

Τα μαθήματα κολύμβησης ήταν μια ευχάριστη εμπειρία για τη Σαρρούλα. Απέκτησε αυτοπεποίθηση και έμαθε κολύμπι.

μαμά Σ.

Ο Στέλιος είναι ένα παιδί που αν δεν είναι σίγουρος για τους ανθρώπους με τους οποίους βρίσκεται δεν εξελίσσεται, τα μαθήματα με τη Φωτεινή τον έκαναν να αγαπήσει τη θάλασσα , να αφαιθεί και να πάει ένα βήμα παρακάτω στην κολύμβηση. Η Ελένη ως μεγαλύτερη και ως γνώστης της δουλειάς της Φωτεινής και τη μεταδοτικότητα της σιγουριάς, του σεβασμού για τη θάλασσα , ανυπομονεί και για τα μαθήματα της επόμενης σεζόν για την εξέλιξή της.

Σ.

Ήσουν υπέροχη Φωτεινή μου για ακόμα μια χρονιά σε ευχαριστούμε για όλα!

Α.

Although Ntaniel can already swim, he loves coming to these classes! Fotini is attentive, uplifting and full of amazing energy for the kids. She is not only a great teacher, but has also managed to form an amazing community that keeps us smiling ! We can’t wait for summer 2021!

Ν.

Μαμά,δεν μπορώ να αντισταθώ στις καταδύσεις… Τα τρίδυμα λατρέψανε τα μαθήματα και εσένα Φωτεινή μου. Σε ευχαριστούμε για όλα!

Ι & Κ & Ρ & Φ  Κ.

Τέλη Ιουνίου είχα δύο παιδιά που έπεφτε σταγόνα στο πρόσωπό τους και πάθαιναν πανικό!!! Τέλη Ιουλίου έχω δύο παιδιά αγνώριστα! Σε ευχαριστούμε πολύ Φωτεινή!!!

Ι & Σ &Ν

Κάθε νέο μας ξεκίνημα είναι μία μοναδική εμπειρία!!! Εγώ σαν μαμά, σε εμπιστεύομαι απόλυτα για την πειθαρχεία, την επιμονή σου και την όρεξη που έχεις πάμτα για τη δουλεία σου!!!

Σ.Ε.

Όταν ξεκινήσαμε φοράγαμε μπρατσάκιακαι παίζαμε στα ρηχά. Τώρα τα βγάλαμε και κολυμπάμε στα άπατα με θάρρος. Ευχαριστούμε πολύ κα. Φωτεινή!

Ε & Α Μ.

Αν και κάναμε λίγα μαθήματα είδα την μικρή να έρχεται με πολύ όρεξη και χαρά και να μιλά για τα μαθήματα και τις κυρίες!!! Ευχαριστούμε για όλα κα. Φωτεινή

Ε.Α.

Και του χρόνου! Ευχαριστούμε για τα χαρούμενα απγεύματα, γεμάτα γνώση και αγάπη για τη θάλασσα!

Β.

Σε ευχαριστούμε εσένα δασκάλα μας για τη γνώση που μας χάρισες, τη σιγουριά που μας μετέδωσες, την προσοχή που επέδειξες σε κάθε παιδί ξεχωριστά. Συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό σου. Ανυπομονούμε ήδη για του χρόνου!

Σ.Σ.

Είναι πολύ σημαντικό και μοναδικό να έχει από πολύ μικρό το παιδί την επαφή με τη θάλασσα μιας και από την κοιλιά της μαμάς του είναι μέσα σο νερό. Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στην αρχή αλλά αξίζει να κάνουμε τόσο σημαντικό δώρο στα παιδιά μας αλλά και σ εμάς. Ευχαριστούμε για την υπομονή και την επιμονή σου Φωτεινή!!!

Λ. & Γ. & Γ.

Σε ευχαριστούμε για την 4η χρονιά που δίδαξες τα παιδιά μας. Με την αγάπη που έχεις για τα παιδιά , τους μεταδίδεις την εμπιστοσύνη για την θάλασσα.

Χ. & Ν.

Με ένα μεγάλο ευχαριστώ σας αποχαιρετούμε και φέτος! Ευχαριστούμε πολύ για όλες τις γνώσεις που μας προσφέρατε και την ευχάριστη διάθεση που μας μεταδίδατε! Ραντεβού του χρόνου…!

Ν.Χ. &  Μ.Χ.