Επιλέξτε την ομάδα σας

Εκτός αν σχεδιάζετε να αναλάβετε ολόκληρο το έργο για την aegina rent a car από μόνοι σας, θα χρειαστείτε να προλάβετε ένα εξειδικευμένο συνεργείο. Φυσικά, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι που εργάζονται για σας είναι εξειδικευμένοι, με άδεια και σωστά ασφαλισμένοι.

Όμως, η εύρεση της καλύτερης ομάδας για το έργο αναδιαμόρφωσης υπερβαίνει έναν απλό έλεγχο αναφοράς. Ο αρχιτέκτονας που έχει κερδίσει κορυφαία βραβεία μπορεί να έχει ένα σχεδιαστικό όραμα πολύ διαφορετικό από το δικό σας. Εάν έχετε ένα παλαιότερο σπίτι, συνεργαστείτε με κάποιον που γνωρίζει την χρονική περίοδο κατά την κατασκευή του σπιτιού σας. Χρησιμοποιήστε τους κατάλληλους τρόπους για να βρείτε τους επαγγελματίες που αισθάνεστε άνετοι.

Διαπραγμάτευση σύμβασης

Είτε σχεδιάζετε μια απλή εργασία ξυλουργικής είτε ένα μεγάλο έργο που απαιτεί τις υπηρεσίες ενός αρχιτέκτονα και ενός γενικού εργολάβου, οι παρεξηγήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε καταστροφή. Μην ξεκινήσετε την ανακαίνιση χωρίς γραπτή σύμβαση. Βεβαιωθείτε ότι όλοι συμφωνούν για το έργο που θα ολοκληρωθεί και πόσο καιρό θα διαρκέσει. Επίσης, πρέπει να είναι σαφής για τους τύπους υλικών που θα – και δεν θα χρησιμοποιηθούν.

Αποκτήστε νομιμότητα

Στα περισσότερα μέρη του κόσμου, απαιτείται μια νόμιμη άδεια προτού προβείτε σε διαρθρωτικές αλλαγές στο σπίτι σας. Η οικοδομική άδεια διασφαλίζει ότι το έργο αναδιαμόρφωσης πληροί τους τοπικούς οικοδομικούς κώδικες και τους κανονισμούς ασφαλείας. Εάν ζείτε σε μια ιστορική συνοικία, η άδεια εξασφαλίζει επίσης ότι οι εξωτερικές αλλαγές στο σπίτι σας είναι σύμφωνες με τις οδηγίες της περιφέρειας και της νομοθεσίας. Ένας έμπειρος συνεργάτης θα σας καθοδηγήσει με ασφάλεια στις νομικές διαδικασίες που τυχόν απαιτηθούν.

Σχέδιο για Προβλήματα – Δημιουργήστε βασικούς Κανόνες

Όσο μεγαλύτερη είναι η εργασία ανακαίνισης, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες για απογοητεύσεις. Θα υπάρξουν καταστροφές εξοπλισμού, ελλείψεις εφοδιασμού, λανθασμένες επικοινωνίες και καθυστερήσεις. Καταρτίστε κάποιους φιλικούς κανόνες για τους εργαζόμενους – πείτε τους πού μπορούν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους και να αποθηκεύσουν τον εξοπλισμό τους τη νύχτα. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε που θα παραμένουν τα υλικά εντός του χώρου σας.

Επιπροσθέτως, φροντίστε για εσάς και την οικογένειά σας. Σχεδιάστε τρόπους που μπορείτε να απολαύσετε την καθημερινότητά σας όταν οι περίοδοι είναι ιδιαίτερα αγιωτικοί.

Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της ανακαίνισης και της αναδιαμόρφωσης. Η ανακαίνιση ευθυγραμμίζεται με τη συντήρηση και την αποκατάσταση – τηρώντας τις επισκευές και την αρχική πρόθεση για ένα σπίτι. Η ρίζα για την ανακαίνιση είναι κάτι διαφορετικό. Πολύ συχνά οι άνθρωποι εμπλέκονται στην αναδιαμόρφωση ενός σπιτιού όταν αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνουν είναι να αναδιαμορφώσουν τον εαυτό τους ή μια σχέση. Έτσι, ίσως θελήσετε να ρωτήσετε τον εαυτό σας: Γιατί πραγματικά θέλετε να ανακαινίσετε τον χώρο σας;

Πολλοί άνθρωποι έχουν βάσιμους λόγους να κάνουν γεγονότα αλλαγής ζωής (π.χ χρήση αναπηρικού αμαξιδίου), διαφορετικές περιστάσεις (είναι οι ηλικιωμένοι γονείς που πρέπει να κινηθούν) ή προετοιμασία για το μέλλον (δεν πρέπει να εγκαταστήσουμε έναν ανελκυστήρα στο σπίτι τώρα, πριν αυτό χρειαστεί;). Το πρώτο βήμα σε οποιαδήποτε ανακαίνιση του σπιτιού, όμως, είναι να κάνουμε ένα βήμα πίσω στην αυτογνωσία. Ανακαλύψτε γιατί πρέπει να κάνετε κάτι πριν κάνετε το σχέδιο και πώς πρέπει να το κάνετε.