Φόρτωση Εκδηλώσεις
05
Δεκέμβριος

10Ημερο Yoga & Mindfulness Retreat στο Ιερό Νησί του Βούδα, Σρι Λάνκα 5-15 Δεκ. 2019

05/12/2019 - 15/12/2019€1850
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
Στην καρδιά του χειμώνα για εμάς, θα βρεθούμε στο καλοκαίρι της Sri Lanka, για να ισορροπήσουμε τα ντόσα μας (dosha-kapha-vata-pitta) σε ζεστά νερά, με τσάι, λάδια στο σώμα και στα ρουθούνια μας. Θα καθαρίσουμε τις αεροφόρους οδούς μας, μέσω ωραίων μυρωδικών και λαδιών. Θα προτιμήσουμε asanas (στάσεις στην πρακτική) που θα προσαρμοστούν με βάση το έμψυχο υλικό, προσεγμένο για τις δικές σας ανάγκες, που θα έχει ως αποτέλεσμα την ηρεμία του νου και του σώματος, με όμορφες εικόνες & εμπειρίες στις χειραποσκευές επιστροφής σας. Ένα ταξίδι ζωής που θα συνδυάσει μια μοναδική τουριστική εμπειρία, με παρέα, σε συνδυασμό με yoga, σε μέρη που σίγουρα θα σας αφήσουν άφωνους. Αυτό το Yoga Retreat που ετοιμάσαμε με αγάπη και με κάθε λεπτομέρεια, θα σας μείνει αξέχαστο.
ο ταξιδιωτικός οργανισμός Lonely Planet ανέδειξε πρόσφατα τη Σρι Λάνκα σε υπ’ αριθμόν ένα τουριστικό προορισμό-«στόχο» για το 2019
Ένα νησί που θυμίζει δάκρυ, νότια της Ινδίας, η Κεϋλάνη όπως λεγόταν παλιά, ήταν από τους πλέον σημαντικούς εμπορικούς σταθμούς μεταξύ Δύσης και Ανατολής, παίζοντας σημαντικό ρόλο στον Δρόμο του Μεταξιού. Οι ατελείωτες παραλίες της, οι αρχαίες πόλεις Polonnaruwa και Sigiriya, τα τρία διαμάντια του στέμματος, η συναρπαστική ενδοχώρα με τις ατέλειωτες φυτείες τσαγιών και οι πάντα χαμογελαστοί κάτοικοι συνθέτουν έναν ανερχόμενο εξωτικό προορισμό με ιδιαίτερη ιστορία. Είναι το μέρος όπου, σύμφωνα με τις δοξασίες, διαδραματίζεται η Ramayana, το επικό σανσκριτικό ινδουιστικό ποίημα, που ακόμη και σήμερα μπορεί κανείς να ακολουθήσει μέσα σε βουνά, ναούς χαμένους στη ζούγκλα και θερμές πηγές. Tο γαλήνιο νησί του Ινδικού -που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Ινδίας και το σχήμα του θυμίζει δάκρυ, εξ ου και το προσωνύμιο  ‘Δάκρυ της Ινδίας’- είναι και πάλι ένας ασφαλής προορισμός για τους ταξιδιώτες.

1η μέρα – 05/12/19: Αθήνα – Κολόμπο
Συγκέντρωση στο διεθνές αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος  2 ½ ώρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Σρι Λάνκα.
2η μέρα – 06/12/19: Άφιξη Κολόμπο – ξενάγηση πόλης
Άφιξη στο Κολόμπο και μεταφορά στο ξενοδοχείο διαμονής για ξεκούραση μετά την πολύωρη πτήση.  Το απόγευμα θα ξεναγηθούμε στο Κολόμπο. Όπως κάθε πρωτεύουσα στις αναπτυσσόμενες χώρες το Κολόμπο αλλάζει πρόσωπο πολύ γρήγορα. Σε μια νύχτα, ουρανοξύστες ξεφυτρώνουν εκεί που πριν βρίσκονταν παλιά κτίρια.  Σε μερικά σημεία όμως παραμένει η γοητεία των παλιών κτιρίων, όπως στο βόρειο τμήμα της πόλης γνωστό με το όνομα ΄Φρούριο’ στο οποίο πολλά κτίσματα από την περίοδο της Βρετανικής, Πορτογαλικής και Ολλανδικής αποικιοκρατίας μπλέκουν με τα μοντέρνα σε μια ειρηνική αν και παράταιρη αρχιτεκτονική συνύπαρξη. Θα δούμε το Δημοτικό μέγαρο,  το παλιό κοινοβούλιο, την πλατεία Ανεξαρτησίας, το Βασιλικό Κολλέγιο με τον μεγαλύτερο αριθμό φοιτητών που φτάνει τους 7500 και το καθιστά το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο σε ολόκληρη την Ασία τα όμορφα Βουδιστικά τέμπλα, τους κήπους της κανέλλας και το διεθνές κέντρο συνεδρίων, την προκυμαία που είναι γνωστή με το όνομα Galle Face και που εκτείνεται κατά μήκος της ακτής για μισό χιλιόμετρο ενώ στην υπαίθρια αγορά Πετάχ θα ανακαλύψουμε ένα πολύβουο μελίσσι πωλητών και αγοραστών κάθε λογής είδους προϊόντων από απλά παιχνίδια ως πολύπλοκα ηλεκτρονικά Μετά την ξενάγηση μεταφορά στο ξενοδοχείο, μάθημα Yoga και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Δείπνο το βράδυ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και διανυκτέρευση.

3η μέρα – 07/12/19: Κολόμπο – Ορφανοτροφείο Ελεφάντων Πιναουέλα – Ντάμπουλα
Πρωινό γεύμα και αναχώρηση για Ντάμπουλα. Καθ’ οδόν θα σταματήσουμε στο ορφανοτροφείο ελεφάντων στην Πιναουέλα (2 ώρες περίπου απόσταση από Κολόμπο) όπου με περισσή φροντίδα 50 εθελοντές φροντίζουν, περιθάλπουν και προστατεύουν τα συμπαθέστατα αυτά θηλαστικά.  Αν μέχρι τώρα ήταν γνωστά μόνο τα νεκροταφεία ελεφάντων σε απόσταση 80 χλμ. από τη πρωτεύουσα Κολόμπο του νησιού, λειτουργεί από το 1975 ορφανοτροφείο, θεραπευτήριο και οίκος ευγηρίας άγριων Ασιατικών ελεφάντων, υπό την αιγίδα ιδιωτικής φιλοζωικής οργάνωσης. Σκοπός του ιδρύματος είναι παροχή φροντίδας, τροφής, καταλύματος και προστασίας σε πολλά από τα παρατημένα ορφανά και τραυματισμένα ελεφαντάκια που βρέθηκαν στην άγρια ​​ζούγκλα. Οι εξημερωμένοι ελέφαντες που μεγαλώνουν εκεί σε σπάνια για το είδος τους θαλπωρή και άνεση πριν απελευθερωθούν ή πωληθούν, σε μια ασυνήθιστη διαδικασία για τον ευαίσθητο γίγαντα του ζωικού βασιλείου αναπαράγονται σε συνθήκες αιχμαλωσίας. Αναχώρηση για την ευρύτερη περιοχή της Ντάμπουλα όπου και θα φθάσουμε συνεχίζοντας οδικώς για μετά από περίπου 2 – 2 ½ ώρες. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Μάθημα Yoga Δείπνο & διανυκτέρευση.

4η μέρα – 08/12/19: Ντάμπουλα – Πολοναρούα – Ντάμπουλα
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για Πολοναρούα (περίπου 1 – 1 ½ ώρα οδήγησης), έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Σρι Λάνκα που ήκμασε μεταξύ του 11ου και 13ου αιώνα ιδιαίτερα υπό τη βασιλεία του Parakramabahu και που έχει συμπεριληφθεί στους καταλόγους των μνημείων πολιτιστικής κληρονομίας της Unesco. Ο τεραστίων διαστάσεων αποταμιευτήρας νερού τον οποίο δικαιωματικά αποκαλούσαν ως ‘θάλασσα’ μας αποδεικνύει τα κατασκευαστικά επιτεύγματα εκείνης της περιόδου. Τα ερείπια της αρχαίας πόλης, των ναών  και του παλατιού μαρτυρούν επίσης το μέγεθος της καλλιτεχνικής ακμής της εποχής. Θα δούμε ανάμεσα σε άλλα, τα λουτρά, την αίθουσα συμβουλίων καθώς και την αίθουσα ακροάσεων ενώ στον πέτρινο ναό Gal Viharaya θα θαυμάσουμε τα τέσσερα-κολοσσιαίων διαστάσεων- σκαλισμένα στο βράχο αγάλματα του Βούδα που τον αναπαριστούν σε όρθια, καθιστή και ξαπλωτή στάση αντανακλώντας την ειρήνη, την γαλήνη και την ήρεμη δύναμη στο πρόσωπό του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μάθημα Yoga Δείπνο & διανυκτέρευση.

5η μέρα – 09/12/19: Ντάμπουλα – Ακρόπολη της Σιγκιρίγια – Ντάμπουλα
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τον βράχο-φρούριο της Σιγκιρίγια (30’ – 40’ απόσταση). Η εντυπωσιακή ακρόπολη Sigiriya (Lion Rock Citadel) χτίστηκε από τον βασιλιά Kashyapa (5ο μ. Χ. αιώνα) πάνω σ’ έναν γιγάντιο, απομονωμένο βράχο ύψους 200 μέτρων. Στην κορυφή του δεσπόζει ακρόπολη με πύλες, τάφρους και προμαχώνες, ενώ μέσα σ’ αυτή θα δείτε τα καλοδιατηρημένα ερείπια μιας πόλης με εκτενείς κήπους, υδρόβιους και αναρριχητικούς. Στη μέση περίπου της ανάβασή μας σε μια προφυλαγμένη εσοχή του βράχου, προσβάσιμη από μια σπειροειδή σκάλα  υπάρχουν μέσα σε σπηλιά, τα περίφημα ‘Θεϊκά Κορίτσια’, οι  21 τοιχογραφίες με τις γυμνόστηθες παρθένες,  που αποτελούν σημείο αναφοράς της αρχαίας ακρόπολης. Από τις ωραιότερες βουδιστικές τοιχογραφίες, θα μας εντυπωσιάσουν με την τεχνοτροπία τους  καθώς είναι ζωγραφισμένες με γήινες χρωστικές πάνω σε ασβεστοκονίαμα. Απολαύστε τη θέα από τον πρώτο εξώστη, τολμήστε μια ανάβαση μέχρι εκεί που κάποτε στέκονταν ο θρόνος του κραταιού βασιλιά ή προσπαθήστε να αποκρυπτογραφήσετε τα ποιήματα που έχουν σκαλίσει οι ‘κρυφοί’ θαυμαστές των τοιχογραφιών στον βράχο και που αποτελούν τα πρώτα αρχαία κείμενα της Σινχαλέζικης γλώσσας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Μάθημα Yoga Δείπνο & διανυκτέρευση.

6η μέρα – 10/12/19: Ντάμπουλα – Ματάλε – Κάντυ (3 ώρες οδήγησης)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την σημερινή μας ξενάγηση.  Πέντε σπηλιές στην Dambulla, με νωπογραφίες του 15ου αιώνα στους τοίχους και τις οροφές, έχουν μετατραπεί σε τόπο θρησκευτικής λατρείας των Βουδιστών (Golden Dambulla Rock Temple). Σε μια από τις σπηλιές υπάρχει λαξεμένο πάνω στον βράχο το άγαλμα του ‘Ξαπλωμένου Βούδα’ μήκους 14 μέτρων, ενώ στη μεγαλύτερη σπηλιά δεσπόζουν 150 αγάλματα φυσικού μεγέθους διαφόρων θεοτήτων. Πιστεύεται ότι αυτές οι ναοί χτίστηκαν από το βασιλιά Valagambahu τον 1ο αιώνα π.Χ. Όταν Ταμίλ επιδρομείς επιτέθηκαν στο βασίλειο της Valagambahu και νίκησαν το στρατό του, δεν είχε άλλη επιλογή από το να βρει καταφύγιο στις σπηλιές Ντάμπουλα. Για σχεδόν 14 χρόνια, αυτά τα σπήλαια υπηρέτησαν ως το σπίτι του βασιλιά και όταν Valagambahu ανέκτησε και πάλι την εξουσία, έφτιαξε αυτούς τους ναούς, ως ένδειξη της ευγνωμοσύνης του. Οι σπηλιές στην Dambulla έχουν χαρακτηριστεί πλέον Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO από το 1991 και θεωρούνται από τους σπουδαιότερους βουδιστικούς μοναστικούς τόπους. Συνεχίζουμε οδικώς προς Κάντυ κάνοντας στάση σε φυτεία μπαχαρικών στο Ματάλε για να εντρυφήσουμε στον τρόπο καλλιέργειας και επεξεργασίας των ξακουστών για την ποιότητά τους μπαχαρικών της χώρας. Η γλυκιά κανέλλα, το δυνατό γαρύφαλλο, ο μεθυστικός κάρδαμος, το πικάντικο πιπέρι και μια πληθώρα άλλων θα μας χαρίσουν αυθεντικές μυρωδιές και ασύγκριτες γεύσεις. Άφιξη στην Kandy, την τελευταία πρωτεύουσα των βασιλιάδων της Σρι Λάνκα. Κτισμένη σε υψόμετρο 488 μέτρων, μέσα σ’ ένα καταπράσινο τοπίο με φυτείες τσαγιού, θεωρείται η πρωτεύουσα των υψιπέδων. Καρδιά της πόλης -που προσφέρει στέγη σε περισσότερους από 100.000 κατοίκους- είναι η τεχνητή λίμνη Kandy, την οποία κατασκεύασε το 1798 ο βασιλιάς Sri Wickrama Rajasinghe. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Μάθημα Yoga, δείπνο & διανυκτέρευση.

7η μέρα – 11/12/19: Κάντυ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το σημαντικότερο θρησκευτικό μνημείο της Σρι Λάνκα, το ναό Dalada Maligawa (ο Ναός του Δοντιού) που θα επισκεφθούμε. Στο εσωτερικό του ναού, που κτίστηκε στα τέλη του 17ου αιώνα και συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των Μνημείων της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO από το 1988, φυλάσσεται το ιερό δόντι του Βούδα. Σύμφωνα με τη τοπική παράδοση, το θεϊκό λείψανο βρέθηκε στη Σρι Λάνκα το 400 μ.Χ., κρυμμένο στα μαλλιά μιας πριγκίπισσας. Ο ναός αυτός κατασκευάστηκε κατά τα έτη 1687-1707 από βασιλείς της Κάντυ, και εκεί φυλάσσεται το δόντι, το οποίο δεν θα δούμε γυμνό αφού είναι τοποθετημένο μέσα σε ένα μικρό χρυσό κάλυμμα που το περικλείει ένα μεγαλύτερο και αυτό με τη σειρά του κάποιο άλλο μεγαλύτερο και ούτω καθ’ εξής.  Συνεχίζουμε με για την ξενάγηση της Κάντυ. Ένα πολιτιστικό κέντρο όπου συναντώνται  παλαιά έθιμα, τέχνες και χειροτεχνήματα.  Η πόλη είναι φημισμένη για τα ασημικά, πολύτιμους λίθους και αριστουργήματα σε ξύλο και μπρούτζο. Θα επισκεφθούμε τη λίμνη, το κέντρο τεχνών καθώς και εργαστήριο πολύτιμων λίθων που προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες για αγορές σε κοσμήματα, ενώ περιμετρικά της λίμνης βρίσκονται καταστήματα στα οποία κανείς μπορεί να βρει κεραμικά, εργόχειρα και αντίκες. Αργότερα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τοπικούς παραδοσιακούς χορούς και να γνωρίσουμε την μουσική κουλτούρα της χώρας πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Μάθημα Yoga, δείπνο & διανυκτέρευση.

8η μέρα – 12/12/19: Κάντυ – Beruwala
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση  για την πολύωρη ‘κατάβασή’ μας στον νότο, εκεί που ο  Ινδικός Ωκεανός βρέχει τις ακτές της χώρας, χωρίς να παρεμβάλλεται καμία ήπειρος μέχρι την Ανταρκτική! Άφιξη το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο διαμονής. Μάθημα Yoga, δείπνο & διανυκτέρευση.
9η μέρα – 13/12/19: Beruwala – Γκάλε
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα επισκεφθούμε από τις πιο όμορφες πόλεις της Σρι Λάνκα, το άλλοτε λιμάνι και σημείο ανεφοδιασμού των πλοίων, Γκάλε. Κατασκευάστηκε από τους Πορτογάλους και επεκτάθηκε από τους Ολλανδούς παρέχοντας ανεφοδιασμό στα πλοία που εκτελούσαν δρομολόγια ανάμεσα στην ανατολή και τον δυτικό κόσμο. Το έντονο αποικιοκρατικό της χρώμα συμπληρώνει η εικόνα των ντόπιων που ανεβασμένοι πάνω σε καλάμια πάνω στην παραλία εξασκούν τον πατροπαράδοτο τρόπο ψαρέματος. Σας προτείνουμε να απολαύσετε το καφέ σας σε κάποιο από τα υπέροχα ανακαινισμένα café-restaurants μέσα στο φρούριο και να ‘αποτολμήσετε’ μια βόλτα μέσα στην αγορά της πόλης ανακαλύπτοντας κρυφές γωνιές, μυρωδιές, τους ανθρώπους της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Μάθημα Yoga, δείπνο & διανυκτέρευση.

10η μέρα – 14/12/19: Beruwala – Κολόμπο
Μάθημα Yoga, πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος ως την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης για Κολόμπο όπου το βράδυ αργά, θα αναχωρήσουμε για την πτήση επιστροφής.
11η μέρα: Κολόμπο – Αθήνα
Άφιξη στην Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.
 
Σημείωση: Παρακαλώ λάβετε υπόψη σας ότι ενδέχεται  να υπάρχει τροποποίηση στη σειρά των επισκέψεων για την καλύτερη και ποιοτικότερη διεξαγωγή του χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές που αναφέρονται.

Highlights

 •  Ξενάγηση στην πόλη του Κολόμπο
 • Το ορφανοτροφείο ελεφάντων στην Pinawella
 • Η αρχαία πόλη της Πολοναρούα με τους σκαλιστούς Βούδες
 • Τα ‘Θεϊκά κορίτσια’, οι διάσημες τοιχογραφίες στην ακρόπολη Σιγκιρίγια
 • Οι νωπογραφίες στις σπηλιές Dambula, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco
 • Ο ναός Dalada Maligawa (ο Ναός του Δοντιού του Βούδα) στην Κάντυ
 • Θέαμα με παραδοσιακούς χορούς στην Κάντυ
 • Επίσκεψη σε φυτεία μπαχαρικών
 • Επίσκεψη σε εργοστάσιο επεξεργασίας τσαγιού
 • Το λιμάνι-πόλη φρούριο Γκάλε με τα υπέροχα ανακαινισμένα κτίρια
 • Χαλάρωση σε παραλιακό θέρετρο

Προτεινόμενα ξενοδοχεία διαμονής 4* & 5*

Πόλη
Νύχτες
Ξενοδοχείο
Website
Colombo
1
Jetwing Sea (4* stars)
https://www.jetwinghotels.com/jetwingsea/#gref
Dambulla
3
Amaya Lake (4* stars)
www.amayaresorts.com/amayalake/
Kandy
2
Cinnamon Citadel Kandy (4* stars)
https://www.cinnamonhotels.com/cinnamoncitadelkandy
Wadduwa
2
Cinnamon Bey Beruwala (5* stars)
https://www.cinnamonhotels.com/cinnamonbeyberuwala
 
Σημείωση: Τα ξενοδοχεία διαμονής είναι τοπικής διαβάθμισης και έχουν επιλεχθεί με κριτήριο να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στα διεθνή στάνταρντ. Στην περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμα τη στιγμή της ζήτησης, θα επιβεβαιωθεί άλλο εφάμιλλης κατηγορίας.
Προτεινόμενες πτήσεις με Emirates μέσω Dubai
(ώρες αναχώρησης/άφιξης τοπικές κάθε χώρας)

1 EK 210 05DEC  ATHDXB  1755  0020   06DEC

2 EK 650 06DEC  DXBCMB  0235  0825

3 EK 649 15DEC  CMBDXB  0255  0555

4 EK 209 15DEC  DXBATH  1150  1525

Σημείωση: Οι αεροπορικές εταιρείες διατηρούν το δικαίωμα αλλαγής των δρομολογίων τους χωρίς πρότερη ενημέρωση.

Yoga Instructor

Φωτεινή Μπήτρου (Hatha, Restorative & Vinyasa Yoga)

Η Φωτεινή κατάγεται απο την Αίγινα και λειτουργεί το Kouros studio. Είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια Yoga Alliance E-RYT 500 και απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας (ΤΕΦΑΑ Αθηνών). Στο παρλεθόν υπήρξε πανελλήνια πρωταθλήτρια στο στίβο 800μ και 1500μ.

Για το Βιογραφικό της Yoga instructor Φωτεινής Μπήτρου καντε click ΕΔΩ

 

Τιμή προγράμματος

early bird: 1.850 €  All Inclusive

από 01/07/2019 έως 15/11/2019 (κατόπιν διαθεσιμότητας): 1.920 €
επιβάρυνση μονόκλινου: 400 €

Περιλαμβάνονται

 •  Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μέσω ενδιάμεσου σταθμού
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων (για όποια διαφοροποίησή τους ως την ημερομηνία αναχώρησης λόγω αύξησης της τιμής των καυσίμων ή του handling από την αεροπορική εταιρεία επιβαρύνει τους πελάτες)
 • 8 συνολικά διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία διαμονής που αναφέρονται στον πίνακα στο συγκεκριμένο τύπο δωματίου
 • Πρωινό καθημερινά σε μπουφέ
 • Βραδινό γεύμα καθημερινά σε μπουφέ
 • Μεταφορές, ξεναγήσεις, επισκέψεις, δραστηριότητες όπως αναφέρονται αναλυτικά στο πρόγραμμα με ιδιωτικό κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία, μουσεία που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Χώροι στα ξενοδοχεία διαμονής για τις πρακτικές της γιόγκα
 • Ελληνόφωνος επαγγελματίας τοπικός ξεναγός για όλη τη διάρκεια του προγράμματος
 • Φιλοδωρήματα για ξεναγούς/οδηγούς/βοηθούς/αχθοφόρους
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Ασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης
 • Ειδικό ενημερωτικό έντυπο

Δεν συμπεριλαμβάνονται

 •  Βίζα Σρι Λάνκα (35 USD για ηλεκτρονική βίζα και 40 USD για έκδοση βίζας στο αεροδρόμιο του Κολόμπο).
 • Late check out από το τελευταίο ξενοδοχείο διαμονής (πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο για όσους θελήσουν να κρατήσουν τα δωμάτιά τους ως αργά το απόγευμα).
 • Έξτρα γεύματα, ποτά, αναψυκτικά, ροφήματα, προαιρετικές εκδρομές και διασκεδάσεις που δεν αναφέρονται ρητά στο πρόγραμμα.
 • Υπηρεσίες internet (όπου δεν υπάρχει wifi), χρήση μίνι μπαρ, έξοδα προσωπικής φύσης (π.χ  καθαρισμού ρούχων).
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά ως συμπεριλαμβανόμενο στο ανωτέρω πρόγραμμα.
 Σημειώσεις
 • Καθημερινά θα γίνεται τουλάχιστον ένα μάθημα yoga και ένα δεύτερο τις ημέρες που δεν υπάρχουν μετακινήσεις ή πρωινή εξόρμηση.
 • Όλες οι παραπάνω πρακτικές είναι ανοιχτές σε ασκούμενους όλων των επίπεδων
 • Κάθε συμμετέχοντας πρέπει να φέρει μαζί του το yoga mat και τον αναγκαίο εξοπλισμό.
 • Δεν χρειάζονται να γίνουν εμβόλια για την είσοδο στη χώρα.

Πλάνο πληρωμών
 • κατοχύρωση της θέσης-συμμετοχής 100€
 • 1η προκαταβολή:      450 € έως 28/06/19
 • 2η προκαταβολή:      550 € έως 06/09/19
 • 3η προκαταβολή:      450 € έως 15/11/19
 • Εξόφληση πακέτου:  300 € έως 01/12/19 (cash)
Σημείωση
 • Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν εκτός από μετρητά, με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας που αναφέρονται πιο κάτω. Τα έξοδα τραπέζης καλύπτονται/βαραίνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τους συμμετέχοντες!
Πολιτική ακυρωτικών
 • Μεταξύ 29/06/19 και 06/09/19:   550 €
 • Μεταξύ 07/09/19 και 15/11/19: 1100 €
 • Μεταξύ 16/11/19 και την ημέρα αναχώρησης: 100% ακυρωτικά
Σημαντικές Παρατηρήσεις
 • Οι προκαταβολές είναι non refundable (δεν επιστρέφονται χρήματα).
 • Όμως, ειδικά και κατ΄εξαίρεση στην περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας (νοσηλεία ή θάνατος του συμμετέχοντα ή συγγενικού προσώπου με αποδεικτικό από τον αντίστοιχο φορέα) κάποιος χρειαστεί να ακυρώσει,  και μέχρι την ημερομηνία που θα εκδοθούν τα αεροπορικά εισιτήρια βρεθεί αντικαταστάτης, τότε επιστρέφεται στο ακέραιο (αυτές οι περιπτώσεις δεν μπορούν να ξεπερνούν τις 2 στο σύνολο του γκρουπ)
 • Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται αυτές που αυτές με προκαταβολή για τη δέσμευση της συμμετοχής τους στο retreat.
 • Σαν αιτιολογία κατάθεσης πρέπει να αναφέρεται ΜΟΝΟ το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ του κάθε συμμετέχοντα.
 • Αντίγραφο της κατάθεσης μπορείτε να αποστείλουν οι συμμετέχοντες με email ή να μας ενημερώσουν τηλεφωνικά.
 • Επίσης μέσω email θα πρέπει ΟΛΑ τα διαβατήρια να αποσταλούν τα οποία θα πρέπει να μην λήγουν στους επόμενους 6 μήνες από την ημέρα εισόδου στο Δελχί.
 • Η κατάθεση ή καταβολή χρημάτων για συμμετοχή σας στο retreat σημαίνει ότι αποδέχεστε πλήρως τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στο ταξίδι και συμμορφώνεστε με αυτούς.
Τραπεζικοί λογαριασμοί Πατήστε ΕΔΩ

 

Ayama Retreats & Holidays

‘The Travel Tribe’ Yoga & Wellness Retreats Division

11, Kratinou Street

Kotzia Square

10552 Athens – Greece

Tel:  + 30.210.52.48.646

Fax: + 30.210.52.48.683

info@ayamaretreats.com

*************************************************

Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες είτε με τη Φωτεινή ( fotini@purefitness.gr , +30 6932431281) ή με τη Βούλα απο το Ayama Retreats & Holidays (στοιχεία παραπάνω).

 

 ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Παλιότερα Yoga Retreat με την Φωτεινή
 • Ένα απο τα Δημοφιλέστερα Yoga Retreat στην Ελλάδα, στην Μονάδική Ικαρία, για 4η Χρονιά 2019 click
 • Ένας Μοναδικός Προορισμός για Yoga Retreat, τα Εναλλακτικά Κύθηρα, 2019 click
 • Detox Yoga Retreat στο καλύτερο Ιαματικό Spa στην Ελλάδα, Αιδηψός, Thermae Sylla Spa click
 • Ένα αξέχαστο Yoga Retreat στη Λακωνική Μάνη, Petra & Fos το 2019 click
 • Ένα Εντυπωσιακό Yoga Retreat στη Χιονισμένη Ελλάδα. Άγραφα-Λίμνη Πλαστήρα το 2018 click
 • Yoga με θέα το Aπέραντο Γαλάζιο στη Πεταλούδα του Αιγαίου, Αστυπάλαια το 2018 click
 • Ένα από τα πιο δημοφιλή Yoga Retreat στην Ελλάδα, Ικαρία το 2018 click
 • Yoga Retreat σε Yurt στο Abelionas Retreat Μεσσηνία το 2018  click
 • To Columbia beach Resort Φιλοξένησε το Μεγαλύτερο Yoga Retreat στην Κύπρο το 2017 click
 • Χαλάρωση με Υοga στο Νησί της Ηρεμίας, Ικαρία 2017 click
 • Yoga Retreat στην Αντίπαρο 2017 click
 • Yoga retreat σε ένα Νησί γεμάτο Ελλάδα, τη Πάρο 2017 click
 • To Costa Navarino Φιλοξένησε το Μεγαλύτερο Yoga Retreat στην Ελλάδα το 2017 click
 • Υοga Retreat στην Αράχωβα 2-5 Ιανουαρίου 2017 click
 • Διακοπές Αναζωογόνησης & Χαλάρωσης με Yoga στα Σύβοτα Θεσπρωτίας 6-9 Οκτωβρίου 2016 click
 • Ένα Αξέχαστο Yoga Retreat στην Ικαρία 24-29 Ιουνίου 2016 click
 • Τι έζησα στο 3μερο Yoga Retreat στην Αίγινα 20-22 Μαϊου 2016 click
 • Yoga & Spa retreat στο Thermae Resort & Spa Platystomo 29-31 Ιανουαρίου 2016 click
our Hotels in Sri Lanka

Λεπτομέρειες

Αρχή: 05/12/2019
Τέλος: 15/12/2019
Κόστος: €1850

Χώρος Διεξαγωγής

Venue Name: Sri Lanka
Address: Sri Lanka Σρι Λάνκα

Διοργανωτής

Organizer Name: Fotini Bitrou
Τηλέφωνο: +30 6932431281
Email:
Ιστότοπος: www.purefitness.gr