Φόρτωση Εκδηλώσεις
16
Σεπτέμβριος

1ο Yoga Marathon στο Μαραθώνα Αίγινας

16/09/2018 @ 11:00 - 14:00€25
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
Μήπως νιώθεις ότι θα ήθελες να κρατήσουν λίγο ακόμα οι καλοκαιρινές σου διακοπές; … Θέλεις να απολαύσεις μια ξεχωριστή εμπειρία, συνδυάζοντας yoga και μίνι απόδραση από την Αθήνα;
Εμείς έχουμε την απάντηση σε αυτό! Σε προσκαλούμε στο 1ο  Yoga Marathon στην παραλία του Μαραθώνα Αίγινας για μια μονοήμερη (κι όχι μόνο) εκδρομή, μπορείς να συνδυάσεις τη συμμετοχή σου στο μαραθώνιο yoga που διοργανώνει το Yoga House (Αθήνα) και το Pure Fitness (Αίγινα), να κάνεις τις βουτιές σου στις παράλιες της Αίγινας και να απολαύσεις τις βόλτες σου και τα δρώμενα στο Fistiki Fest, τη μεγαλύτερη φεστιβαλική εκδήλωση της Αίγινας.
Δες ολόκληρο το προγραμμα για το 10ου Fisitiki Fest, κάνοντας click ΕΔΩ..
Για τις ανάγκες του 1ου Yoga Marathon ο χώρος στη παραλία πρόκειται να  διαμορφωθεί με ειδικό πάτωμα και σχετική σκίαση για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Πρόγραμμα:

Hatha Flow yoga 11:00-12:30 Χρήστος Χαρικιόπουλος
Yoga Trance Dance 12:30 -13:30 Κατερίνα Σπυροπούλου
Restorative & Yoga Nidra 13:30-14:30 Φωτεινή Μπήτρου
Όλες οι παραπάνω πρακτικές είναι ανοιχτές σε ασκούμενους όλων των επίπεδων, χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.
Μια περιγραφή για την κάθε πρακτική μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου.

ΚΟΣΤΟΣ / ΣΥΜΜΕΤΟΧH

Συμμετοχή: 25€ σε ολόκληρο το Yoga Marathon ή 15€ για μεμονωμένες συμμετοχές
Περιορισμένες θέσεις για την εξέδρα, Εξασφαλίστε εγκαίρως τη θέση σας!
Δηλώσεις συμμετοχής: fotini@purefitness.gr 6932431281

Τρόποι Πληρωμής

Μέσω Τραπέζης
GR 1902603710000350100194261 (Μπήτρου Φωτεινή – Eurobank)
GR 5501102410000024100179902 (Μπήτρου Φωτεινή – Εθνική Τράπεζα)
ή On-line

Πληροφορίες για την Αίγινα

Μπορείτε να συνδυάσετε τo Yoga Marathon στην Αίγινα με μονοήμερη εκδρομή στο νησί με πλοιο από Πειραιά (δρομολόγια www.openseas.gr ) . Κλείστε άμεσα τα εισιτήρια σας και για την επιστροφή. Λόγω Fistiki Fest θα έχει μαγάλη κίνηση στο νησί
H παραλία του Μαραθώνα Β’ – Bocampo (google map: https://goo.gl/maps/X2tqDoLSCQz) απέχει 5,7χλμ , περίπου 12’ με αμάξι ή μηχανάκι και συνδέεται τακτικά με λεωφορείο (κατεύθυνση προς Μαραθώνας-Πέρδικα , δρομολόγια: https://www.aeginaportal.gr/ktel.html)
Επιπλέον, η διαδρομή με το ταξί στοιχίζει περίπου 8€ και μπορούν να το μοιραστούν 3 άτομα.
Hatha Flow Yoga (Χρήστος)
Σύντομο Βιογραφικό Click ΕΔΩ…
Η πλέον κλασσική μέθοδος της Yoga στην οποία θα βρείτε έναν ισορροπημένο συνδυασμό που εστιάζει στη βασική ευθυγράμμιση του σώματος και τις θεραπευτικές αρχές. Η παρατήρηση της αναπνοής είναι αναπόσπαστο μέρος της πρακτικής, που προσφέρει διατάσεις και ενδυνάμωση μέσα από την παραμονή σε διαφορετικές στάσεις (asanas). Έχει στόχο να βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο να αναπτύξει την επίγνωση του με απώτερο σκοπό την εσωτερική ισορροπία και αρμονία. Το σώμα είναι το σημείο εκκίνησης. Όμως, όσο κάποιος συνεχίζει την πρακτική του, τόσο ανακαλύπτει ότι η ένωση του σώματος με το νου και το πνεύμα, είναι το μονοπάτι προς την γαλήνη.

 

Yoga Trance Dance (Κατερίνα)
Σύντομο Βιογραφικό Click ΕΔΩ…
Βουτιά μέσα στην θέρμη της καρδιάς και απόλυτη απελευθέρωση της ύπαρξης.
Το Yoga Trance Dance είναι μία ιδιαίτερη πρακτική που ξεφεύγει από τους κανόνες και τις απόλυτες ευθυγραμμίσεις δίνοντας στον ασκούμενο την δυνατότητα της προσωπικής έκφρασης χωρίς περιορισμούς. Στόχος της πρακτικής αυτής είναι να αφήσουμε όλα τα αναδυόμενα συναισθήματα να εκφραστούν μέσα από την κίνηση. Μία γιορτή όπου καθένας μας αφήνει τις σκέψεις μακριά και οδηγείται από την θέρμη της καρδιάς σε μία εκστατική – διαλογιστική κατάσταση. Ο νους απεγκλωβίζεται από τους καταναγκασμούς και ο πραγματικός Εαυτός αναδύεται.
Η πρακτική είναι κατάλληλη για όλα τα επίπεδα ασκούμενων με καλή φυσική κατάσταση.

 

Restorative  & Nidra Yoga (Φωτεινή)
Σύντομο Βιογραφικό Click ΕΔΩ…
Η Restorative ή αλλιώς Ευγενική γιόγκα είναι μια προσιτή πρακτική με έμφαση στην επίγνωση και την θεραπευτική προσέγγιση. Ο στόχος είναι να εξυπηρετήσει όσους αναζητούν μια πιο ήπια μορφή γιόγκα που υποστηρίζει τις τρέχουσες σωματικές, ψυχικές και πνευματικές ανάγκες τους. Ο ρυθμός της τάξης είναι ήρεμος και κατευναστικός και εστιάζουμε ιδιαίτερα στην αναπνοή, προσφέρουμε θεραπευτικές τροποποιήσεις λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε μαθητή. Η Ευγενική & θεραπευτική γιόγκα προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση όπου όλοι οι μύες και αρθρώσεις που συμμετέχουν κινούνται αργά, εύκολα ώστε να προσφέρει το μεγαλύτερο όφελος. Μειώνει την ένταση στη σπονδυλική στήλη, αυξάνει τη σταθερότητα στις αρθρώσεις, μειώνει το άγχος & την αρτηριακή πίεση, ηρεμεί το νευρικό σύστημα, ανακουφίζει περιοχές με δυσκαμψία, βελτιώνει την ισορροπία και τον συντονισμό. Η Ευγενική γιόγκα είναι αρκετά εύκολη, προσιτή και μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμη σε αρχάριους ή έμπειρους μαθητές που επιθυμούν να προσφέρουν στον εαυτό τους το δώρο της ευγενικής φροντίδας.
Τα μαθήματα θα είνα στα ελληνικά με άμεση μετάφραση και στα αγγλικά.

facebook event click here

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία: 16/09/2018
Ώρα: 11:00 - 14:00
Κόστος: €25

Χώρος Διεξαγωγής

Venue Name: Bocampo beach bar
Address: Μαρθώνας Αίγινα
Αίγινα, Αττικής 18010 Ελλάδα

+ Χάρτης Google

Διοργανωτής

Organizer Name: Fotini Bitrou
Τηλέφωνο: +30 6932431281
Email:
Ιστότοπος: www.purefitness.gr