Φόρτωση Εκδηλώσεις
12
Μάιος

Unplug and Refresh with Mindfulness,Yoga and Silence 12-17 Μαΐου 2017 στην Αίγινα

12/05/2017 - 17/05/2017550€
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Mindfulness Aegina Greece

 

«Η Συνειδητότητα φαίνεται να είναι παντού σήμερα. Αλλά τί είναι ουσιαστικά; Πώς είναι να είσαι συνειδητοποιημένος; Πώς μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των αρνητικών εμπειριών, στη ρύθμιση των συναισθημάτων, στην απόκτηση ηρεμίας και ανθεκτικότητας; Ας γίνει τώρα η ώρα να συνδεθείς με τον εαυτό σου και να αποκτήσεις τις απαραίτητες πρακτικές δεξιότητες για την ενίσχυση της προσωπικής και της επαγγελματικής ζωή σου.
Συνειδητότητα: Εξερεύνησε το πώς η συνειδητότητα μπορεί να σε βοηθήσει να γίνεις πιο άγρυπνος στις εσωτερικές εμπειρίες, να μάθεις πώς γίνεται εφικτή η αλλαγή. Χαλάρωσε με καθημερινές ασκήσεις συνειδητότητας, καθοδηγούμενους διαλογισμούς και ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση και αναστοχασμό.
Σιωπή: Βίωσε το πώς διαθέτοντας λίγη ώρα στη σιωπή μπορεί να βοηθήσει στη διευθέτηση των πολλών συναισθημάτων που προκαλούνται από την πολλή ομιλία, ή με την αναμονή της ομιλίας. Παρατήρησε πώς η αυξημένη ακινησία και χαλάρωση μπορούν να οδηγήσουν σε νέα σαφήνεια και κατανόηση.
Γιόγκα: Απόλαυσε, καθημερινά, συνεδρίες συνειδητοποιημένης γιόγκα, κατάλληλο για αρχάριους και για έμπειρους ασκούμενους. Μάθε πώς να χρησιμοποιείς την αναπνοή σου ως άγκυρα στην παρούσα στιγμή και πώς οι ασκήσεις της γιόγκα μπορούν να βελτιώσουν την ισορροπία και την ευελιξία, φέρνοντας νέα ζωτικότητα.»
Christiane Pohl
Christiane Pohl retreat
Η Christiane Pohl είναι coach στην καθοδήγηση ανώτερης ηγεσίας, μέντορας, συντονιστής και ιδρυτής του ‘Περισσότερη Ζωή σημαίνει Περισσότερη Επιτυχία’ Coaching programme, και φέρνει δημιουργικότητα και ωριμότητα στην ατομική καθοδήγηση και στη διδασκαλία της. Έχει καθοδηγήσει πάνω από 400 πελάτες και έχει αναπτύξει εξατομικευμένα προγράμματα Διαλογισμών και Συνειδητότητας για λογαριασμό διάφορων οργανισμών. Το 1998 ξεκίνησε το προσωπικό της ταξίδι με το διαλογισμό και ασκεί συνειδητότητα από το 2013. Η Christiane έχει εκπαιδευτεί στη Μείωση του Στρες, Βασισμένη στη Συνειδητότητα (MBSR), στο διαλογισμό και σε ασκήσεις αναπνοής. Επίσης συντονίζει πολλά ησυχαστήρια και σεμινάρια κάθε χρόνο. Έχει ως βάση την Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια, και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Συνδέσμου Coaching (HCA).
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ:
(http://www.morelifemoresuccess.com)
Φωτεινή Μπήτρου (Hatha, Restorative, Ashtanga and Vinyasa Yoga)
Η Φωτεινή είναι Δασκάλα της Γιόγκα (RYT), εγγεγραμμένη με την Yoga Alliance, η οποία αναγνωρίζει την ολοκλήρωση των μαθημάτων εκπαίδευσης γιόγκα σε Εγκεκριμένη Σχολή της Γιόγκα (RYS). Είναι γυμνάστρια (Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών) και ιδιοκτήτρια του στούντιο Κούρος στην Αίγινα. Είναι επίσης ιδρύτρια της ομάδας κλασικού στίβου στην Αίγινα, του οποίου υπήρξε πρόεδρος για 5 χρόνια. Ασχολήθηκε για 12 χρόνια με το κλασικό αθλητισμό (800 – 1.500 μέτρα) και ήταν πρωταθλήτρια στίβου σε πολλές εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ: here…
 

Σύνοψη: Πως λειτουργεί το Retreat

Ξεκινά με την εγγραφή στις 5μμ την πρώτη ημέρα, και ακολουθεί προσανατολισμός και συνάντηση καλωσορίσματος με δείπνο στις 8μμ. Το ημερήσιο πρόγραμμα του Retreat περιλαμβάνει ήπια γιόγκα, καθοδηγούμενο διαλογισμό, αναπνευστικές ασκήσεις, περιπάτους στη φύση, διαδραστικές συνεδρίες σε ομάδες ή ζεύγη, ατομικό αναστοχασμό και κάποιο ελεύθερο χρόνο.
Οι έμπειροι διαμεσολαβητές μάς προσφέρουν υποστήριξη, καθοδήγηση, ιδέες και πληροφορίες καθ’ όλη την διάρκεια. Το Retreat είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για εκείνους τους πιο έμπειρους στο διαλογισμό. Το ημερήσιο πρόγραμμα μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες των συμμετεχόντων.
Σιωπή: Κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στη σιωπή, στις ημέρες 3 και 4, η χρήση των τηλεφώνων και το διάβασμα αποθαρρύνονται, για να βοηθηθείτε να μείνετε με τις εμπειρίες σας καθώς αυτές ξεδιπλώνονται. Σε αυτό το σιωπηλό και συνειδητοποιημένο περιβάλλον, η συνείδηση οξύνει[ται, το σώμα ηρεμεί και ο χώρος ανοίγει για τη διορατικότητα και την κατανόηση να προέλθουν.
Διατροφή: Πεντανόστιμη χορτοφαγική κουζίνα προσφέρεται σε όλα τα γεύματα. Όλα τα φαγητά παρασκευάζονται από εμάς από είδη που καλλιεργούνται ή στο νησί ή στην ευρύτερη περιοχή. Σας συνιστούμε να αποφεύγετε το αλκοόλ και να αποφεύγετε ή να μειώσετε την κατανάλωση του καφέ και του ταμπάκο, καθ’ όλη τη διάρκεια των πέντε ημερών.
Κατά πάσα πιθανότητα, η εμπειρία σου στο Retreat θα είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που περίμενες. Οι περισσότεροι που συμμετείχαν προηγουμένως είναι της γνώμης ότι προσφέρει βαθιά αναζωογόνηση, και συχνά αλλάζει ριζικά τη ζωή. Η ησυχία και η απλότητα του Retreat φέρνει μια υπέροχη και μοναδική δυνατότητα ανανέωσης. Στο τέλος, δίνονται οδηγίες για να μπορείς να συνεχίσεις τις πρακτικές στο σπίτι και στην εργασία.
 

Καθημερινό Πρόγραμμα

07.00 Χάθα Γιόγκα για αρχάριους.
08.30 Πρωινό, ώρα χαλάρωσης και αναστοχασμού .
10.00-13.00 Καθημερινές συλλογικές πρακτικές: καθοδηγούμενος καθιστός διαλογισμός, διαλογισμός εργασίας και πως να περπατάςς, να τρως και να ανασαίνεις συνειδητοποιημένα.
13.00-15.00 Μεσημεριανό, ώρα χαλάρωσης και αναστοχασμού.
15.00-18.00 Αρχές της συνειδητότητας: Θεωρία και πρακτικές για να ερευνάς, να συζητάς και να ακούς συνειδητοποιημένα. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν σε μικρές ομάδες ή ζευγάρια.
18.00-19.00 Βραδινή επανορθωτική γιόγκα.
19.30 Δείπνο, ακολουθούμενο από διαλογισμό, ώρα για διασκέδαση και αναστοχασμός και συνεδρίες ερωταπαντήσεων.
Ημέρες 3 και 4 θα περιλαμβάνουν περιόδους σιωπής.
 

Θέματα που καλύπτονται κατά τη διάρκεια του Retreat:

Τι είναι η συνειδητότητα και τι δεν είναι.
Η αντιμετώπιση των δύσκολων συναισθημάτων και σκέψεων.
Ενίσχυση της επίγνωσης της συνειδητότητας και των εσωτερικών και διαπροσωπικών επικοινωνιών.
Αύξηση της ανθεκτικότητας, της εμπιστοσύνης και της επίγνωσης του σώματος.
Αύξηση στην εστίαση, στη σαφήνεια και στη δημιουργική σκέψη.
Τα ωφέλη της Σιωπής, της Γιόγκα και των ασκήσεων αναπνοής.
Συμπόνια, χαλάρωση και ξεκούραση στην καθημερινή μας ζωή.

Τι περιλαμβάνεται:

Πέντε (5) νύχτες διαμονή με πλήρη διατροφή
Τρία γεύματα την ημέρα, συν ποτά και σνακ.
Οι μεταφορές μεταξύ του λιμανιού και του ξενοδοχείου στην άφιξη και στην αναχώρηση.

Δεν περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια
Μεταφορά από το αεροδρόμιο στο νησί της Αίγινας.
 

Κόστος

Προσφορά 550 € για δίκλινο δωμάτιο, 650 € για μονόκλινο
* Ελάχιστος αριθμός συμμετέχοντες, 6 άτομα, μέγιστος αριθμός 20 άτομα
Όλες οι τιμές είναι σε ΕΥΡΩ.
 
Η πληρωμή μπορεί να γίνει:
ηλεκτρονικά
50% προκαταβολή θα πρέπει να καταβληθεί κατά την κράτηση να εξασφαλίσει την κράτησή σας
Το υπόλοιπο καταβάλλεται μέχρι πέντε εβδομάδες πριν από την ημερομηνία έναρξης
Λογαριασμός Paypal: fotini.bitrou@gmail.com
IBAN: GR 1902603710000350100194261 (ΜΠΗTPOY ΦΩΤΕΙΝΗ)
Αν δεν έχετε λογαριασμό Paypal, κάντε κλικ στην επιλογή να πληρώσετε με ασφάλεια μέσω χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
ΑΚΥΡΩΣΗ:
8 εβδομάδες πριν από την έναρξη: απώλεια της  προκαταβολής
8-4 εβδομάδες πριν από την έναρξη: χρέωση 80% του συνολικού κόστους ισχύει
4 εβδομάδες ή λιγότερα ή μη εμφάνιση: χρέωση 100% του συνολικού κόστους ισχύει
 
Παρακαλώ σημειώστε ότι όλες οι ακυρώσεις εθεωρούνται έγκυρες μόνο αφού επιβεβαιώνεται μέσω email από Purefitness.
Σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστάσεων που απαιτούν συμπονετική αποδοχή της ακύρωσης, (σοβαρό ιατρικό ζήτημα του συμμετέχοντος, σοβαρό ιατρικό θέμα ή θανάτου άμμεσης συγγενή), μπορειτε να μεταβιβάσετε ότι πλήρωμες καταβλήθηκαν, στον επόμενο διαθέσιμο Retreat. Αν μπορει να γίνει μεταπώληση της κράτησής σας, θα σας επιστραφεί η πληρωμή σας στο ακέραιο. Εάν επιλέξετε να μην ταξιδέψετε καθόλου, θα πληρώσετε το 100% του συνολικού κόστους.
Παρακαλώ σημειώστε ότι όλες οι επιστροφές αυτές υπόκεινται σε προμήθεια ή / και  τραπεζικές επιβαρύνσεις.
.
.

Λίγα Λόγια για το Irides Luxury Apartments

Irides Aegina yoga retreat
Το Ξενοδοχείο ΙΡΙΔΕΣ είναι χτισμένο με πολύ επιμέλεια σε κλασικό Αιγινήτικο στυλ ακριβώς πάνω στη θάλασσα και βρίσκεται στην βόρεια πλευρά του νησιού απέναντι από την Αθήνα και μόλις 2 Km ανατολικά από το πανέμορφο λιμανάκι – ψαροχώρι της Σουβάλας.Eίναι ένα μικρό θέρετρο με ειδυλλιακό περιβάλλον. Από εδώ μπορείτε να απολαύσετε έναν απέραντο θαλάσσιο πίνακα που δεν χωράει σε κορνίζα μα μπορεί να συγγενεύσει την καρδιά σας, να ξυπνήσετε με τον ήχο των κυμάτων, να απολαύσετε την ανατολή του ηλίου και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.περισσότερα ΕΔΩ…

Λίγα Λόγια για την Αίγινα

Aegina yoga retreat
Υπάρχουν τόποι που ξέρουν να σαγηνεύουν τον επισκέπτη τους όπως σαγήνεψαν οι Σειρήνες τον Οδυσσέα. Ένας τέτοιος είναι η Αίγινα, γι αυτό κι από παράδοση ξεμένουν με τα χρόνια, ή κι όλη τους τη ζωή, τόσοι περιπλανώμενοι Οδυσσείς στο μικρό αυτό νησί του Αργοσαρωνικού. Ζωγράφοι και αγιογράφοι, γλύπτες, μουσικοί, λογοτέχνες, ανάμεσά και μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού, αποτελούν την εντελώς ξεχωριστή πινελιά της μικρής κοινωνίας εδώ και δεκαετίες. Το ταξίδι στην Αίγινα είναι μια περιπέτεια ψυχής – με το που θα την αντικρίσεις, σου τραγουδάει, σου διηγείται θρύλους και παραμύθια ατελείωτα, με τα μαλακά της χρώματα, το φιλόξενο κλίμα, με το μοναδικό σε καθαρότητα και διαύγεια Αττικό Φως της. Πολύφορες λεμονιές σε καλοφροντισμένα χωράφια λυγίζουν από το βάρος του καρπού τους όλο το χρόνο, αιωνόβιες ελιές γεμίζουν με λάδι τα κιούπια στα σπιτικά, παλιά παραδοσιακά παντοπωλεία και μανάβικα έχουν τα ξύλινα βαρέλια τους γεμάτα κρασί για τους πελάτες, και η ψαραγορά γεμίζει καθημερινά με τελάρα σπαρταριστά ψάρια όπως καταφτάνουν τα καΐκια στο γεμάτο κότερα λιμάνι.
Η Αίγινα συνδυάζει απλά τα πάντα, από δημοφιλείς περιοχές για να επισκεφθείτε, καλής ποιότητας τοπικό φαγητό, αμμώδεις παραλίες με κρυστάλλινα και κάποιες άριστες διαδρομές πεζοπορίας. Τα φιστίκια Αιγίνης (Προϊόν Ονομασίας Προέλευσης) είναι το πιο διάσημο εξαγώγιμο προϊόν του νησιού και αξίζει να τα δοκιμάσετε.
Αυτό το νησί είναι ιδανικό για να αναζωογονήσεις τη ψυχή και το μυαλό σου και να ξαναβρείς τη χαρά της ζωής !!!!
περισσότερα για την Αίγινα ΕΔΩ..

Λεπτομέρειες

Αρχή: 12/05/2017
Τέλος: 17/05/2017
Κόστος: 550€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Venue Name: Irides Hotel Αίγινα
Address: Papadimitriou, Vathi
Aegina, Attica 180 10 Greece

+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο: +30 22970 52215
Ιστότοπος: www.irides.gr

Διοργανωτές

Organizer Name: Christiane Pohl
Organizer Name: Fotini Bitrou