Χρόνος (15’)
ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)
- 500 γρ μανιτάρια
- 2 λεμόνια
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι,πιπέρι
- Μαιντανό ψιλοκομμένο
- Κόλιαντρο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Kαθαρίζουμε τα μανιτάρια,τα περνάμε με λεμόνι και τα κόβουμε κομματάκια.
Τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι και τα ζεσταίνουμε για πέντε λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Ζεστά όπως είναι τα ρίχνουμε σε σαλατιέρα και τα περιχύνουμε με λεμόνι.Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και λίγους σπόρους κόλιαντρου. Αλατοπιπερώνουμε, τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε μισή ώρα σε ζεστό μέρος.Σερβίρονται ζεστά,πασπαλισμένα με μαιντανό.
Γνώριζες ότι; O κόλιανδρος είναι πλούσιος σε Ψευδάργυρο, Ασβέστιο, Σίδηρο, Φώσφορος, Βιταμίνη Α, Βιταμίνη Β, Κάλιο, Βιταμίνη C, Βιταμίνη Κ.
Διεγερτικός, αντισπασμωδικός, διουρητικός, βακτηριοκτόνος, αρωματικός.
Καλή μας όρεξη!
Φωτεινή
You must be logged in to post a comment.